מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגיות מושלגות

עוגיות מושלגותFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 14, 2017
Last modified:ינואר 18, 2018

Summary:

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות ממכרות (נקראות גם "עוגיות רעידת אדמה" או "עוגיות שוקולד סדוקות"). העוגיות במרקם עוגתי פאדג' ולח מבפנים שמזכיר בראוניז.

עוגיות מושלגות

מצרכים (18-20 עוגיות מושלגות):

3 כפות (30 ג') אבקת קקאו

חצי כוס (100 ג') סוכר

4 כפות (32 ג') שמן

חצי כפית (3 ג') תמצית וניל (לא חובה)

1 ביצה

3/4 כוס קמח לבן (105 ג') מעורבב עם חצי כפית אבקת אפיה

רבע כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר/חלב קצוץ (50 ג')

1-2 כפות מים (*להוסיף רק במקרה של שימוש בביצה קטנה ולפי הצורך)

לציפוי: אבקת סוכר (3-4 כפות)

אופן הכנה:

-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר שבו הם רשומים עד לקבלת בצק רך ואחיד (הבצק אמור להיות מעט דביק). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך 25-30 דקות (עד שהבצק מתייצב וניתן להכין ממנו כדורים).

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-יוצרים כדורים קטנים בכמות של כפית (בקוטר של כ-3 ס"מ), מגלגלים היטב בצלחת עם אבקת סוכר ומניחים על נייר האפיה במרווחים.

-מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 10 דקות עד שהעוגיות נעשות יציבות מבחוץ אך נשארות רכות בפנים. מוציאים ומצננים מעט.

הערות:

*אפשר להכין את התערובת כמה שעות לפני ולשמור במקרר.

*אם העוגיות השתטחו מאוד במהלך האפיה זה אומר שהבצק היה חם ורך מידי לפני האפיה. חשוב להקפיד לעבוד מהר כדי שהבצק יישאר יציב וקר והכדורים יהיו יציבים.

עוגיות מושלגות

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

327 תגובות

הוסף תגובה
  1. הכנתי בלילה ממתכון אחר ויצא לי נוזלי איך אני אעשה אותו לבצק?(להוסיף עוד קמח?או להקפיא להרבה זמן?)
    תודה רבה

    1. אפשר להקפיא לאחר האפיה ולאחר שהעוגות התקררו לגמרי (בתוך קופסה אטומה).
      אפשר גם לשמור את העוגיות על השיש.

  2. אלו העוגיות שהכי אהבתי בעולם!
    אני מכינה אותם כמעט כל שבוע לכבוד שבת ומכפילה כמויות וזה מתחסל תוך שניות!!
    תודה על המתכון המוצלח! אנחנו לא זזים ממנו!
    שבת שלום ושנה טובה!

    1. נראה לי שכן. כדאי להפשיר לפני שאפיה. שיהיו קרים מאוד אבל לא קפואים.

  3. היי ,
    אני רוצה להכפיל כמויות , תוכלי לרשום לי מתכון עם השוקולית במקום הקקאו והקמח התופח במקום קמח רגיל ? תודה מראש !

    1. כמויות כפולות:
      6 כפות אבקת שוקולית
      3/4 כוס סוכר
      8 כפות שמן
      כפית תמצית וניל (לא חובה)
      2 ביצים
      כוס וחצי קמח תופח
      חצי כוס שוקולד צ'יפס או 100 ג' שוקולד מריר/חלב קצוץ
      2-4 כפות מים (*להוסיף רק במקרה של שימוש בביצה קטנה ולפי הצורך)
      לציפוי: אבקת סוכר (7 כפות)

  4. היי אפרת,
    זו שוב צופיה. אני חייבת להכין את המתכון הזה שוב ואני רוצה לשלש כדי שיישאר (מקוה) עד לשבת.
    תוכלי להכתיב לי כמויות?
    אשמח לתשובה מהירה.

    1. היי צופיה,
      כמות משולשת:
      9 כפות אבקת קקאו
      כוס וחצי סוכר
      חצי כוס שמן
      כפית תמצית וניל
      3 ביצים
      ¼2 כוסות קמח לבן מעורבבות עם כפית וחצי אבקת אפיה
      ¾ כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר/חלב קצוץ
      3-6 כפות מים (*להוסיף רק במקרה של שימוש בביצה קטנה ולפי הצורך)
      לציפוי: אבקת סוכר (כ-10 כפות)

  5. אפרת המדהימה והאלופה!!
    הכנתי וכולם זללו את זה. אני בת 14.5 ואני אוהבת לאפות ולבשל ואני מכינה המון מתכונים מהאתר פה.
    והיום הכנתי את העוגיות המושלגות…
    אמא שלי שותה איתן כוס קפה ונהנית בכל פעם מחדש!
    יש לעוגיות מרקם מיוחד ופריך שעושה חשק לאכול מהן עוד ועוד…
    רציתי להעלות תמונה למתכון, אבל לא הצלחתי.
    לא כזה חשוב, אבל בכל אופן שתדעי שהן יצאו טעימות בטירוף!
    בדיוק עכשיו כשאני כותבת את התגובה אני אוכלת עוגייה ונהנית שוב!!!!
    תודה רבה רבה ושבת שלום.
    צופיה

  6. היי, האם אפשר להכין את הבלילה בערב, להשאיר במקרר ולאפות בבוקר?
    כמו כן הן מתייבשות לי נורא מהר.. מה אפשר לעשות?

  7. אפרת יקרה ואלופה!!
    פשוט אהבתי את האתר והמתכונים שלך..
    פעם ראשונה נכנסתי הלילה לאתר עם חשק עד להכין עוגיות..
    הכנתי שלושה מתכונים (בשינויים קלים עפ"י נתוניי החומרים שהיו לי בבית)
    את עוגיות השקדים (החלפתי סילאן בסוכר)
    ואת עוגיות הטחינה ( החלפתי קמח כוסמי בלבן, וקמח תפוא במקום קונפלור, שמן במקום חמאה) יצא מעולה, טעים וכל המשפחה אהבה ממש!
    ואת עוגיות המושלגות!! יצא מושלם!!
    תודה רבה, היה ממש כיף להכיר את האתר שלך.. מתכונים קלים, פשוטים, מהירים וטעימים!!
    ממליצה בחום!

  8. היי אפרת. הכנתי את זה פעמיים ןיצה מדהים. אבל במהלך ההכנה יצא לי הבצק תמיד נורא דביק והוא נדבק ליידים. מה נראה לך שהסיבה???
    תודה

  9. היי, הכנתי את העוגיות מספר פעמים, תמיד יוצאות טעימות ומוצלחות!!
    תודה רבה על המתכון!!

  10. הכנתי את העוגיות והן יצאו טעימות וקרנצ'יות כל כך שנחטפו ממש מהר!
    ממש תודה על המתכון!

  11. הי מתכון מנצח,,,
    הכנתי עם קמח קונדיטור ללא גלוטן ובלי שוקולד ציפ ויצא פשוט מושלם
    מתקון שלך הכי מוצלח מכל שאר המתכונים אשר הכנתי

    תודה רבה
    ולאא גלוטן פשוט שיא השלמות

    תודה רבה דליה

  12. היי עשיתי את המתכון אבל העוגיות יצאו ממש שטוחות ונמרחו לי לאחר האפייה, ועישתי ממש בדיוק לפי המתכון. מה הסיבה לדעתך?

    1. היי חני,
      כמה זמן הבצק היה במקפיא?
      אם העוגיות השתטחו מאוד במהלך האפיה זה אומר שהבצק היה חם ורך מידי לפני האפיה. חשוב להקפיד לעבוד מהר כדי שהבצק יישאר יציב וקר והכדורים יהיו יציבים. במקרה שהבצק רך כדאי להחזיר אותו למקפיא להתייצבות ורק אז להכין ממנו כדורים.

  13. הי אפרת!
    נראה ממש טעים, רוצה להכין עכשיו. שתי שאלות-
    עד כמה השוקולד צריך להיות קצוץ? אפשר חתוך גס? או ממש מגורד?
    ואין לי אבקת סוכר.. אפשר פשוט לוותר?
    ממש תודה רבה!

    1. היי מוריה,
      אפשר לקצוץ גס.
      אפשר להכין בלי אבקת הסוכר אבל כדאי להוסיף כף סוכר נוספת לתערובת כדי שיהיה מספיק מתוק.

    1. היי אודיה,
      העוגיות אפויות לגמרי. המרקם שלהן פשוט רך מבפנים.

    1. לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו כרגיל או תמי.
      אם את מנסה אשמח לעדכון איך יצא 🙂

  14. שלום אפרת, המתכונים שלך מושלמים!!!
    רציתי לשאול נגמרו לי הביצים יש מצב להכין את המתכון הנ"ל בלי ביצים?
    או עוגיות אחרות בלי ביצים?
    תודה רבה

  15. יצא מושלללללם…
    אין על המתכונים שלך, את מצליחה להפוך מתכונים שאמורים מסובכים – למתכונים כיפיים!
    תודה רבה

    1. אני מניחה שכן. בכל אופן אפשר להקפיא גם את העוגיות עצמן לאחר אפיה וצינון.

  16. תודה על כל האתר המקסים הזה!
    רציתי לשאול אם את יכולה לשלוח לי את המתכון מוכפל פי 4- קשה לי קצת להמיר את הכפות וכוסות וכו בכמות כזו גדולה…
    תודה!!

    1. כמויות פי 4:
      כוס פחות 2 כפות שטוחות (120 ג') אבקת קקאו
      2 כוסות (400 ג') סוכר
      שני שליש כוס (128 ג') שמן
      2 כפיות תמצית וניל (לא חובה)
      4 ביצים
      3 כוסות קמח לבן (420 ג') מעורבבות עם 2 כפיות אבקת אפיה
      כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר/חלב קצוץ (200 ג')
      4-8 כפות מים (*להוסיף רק במקרה של שימוש בביצים קטנות ולפי הצורך)
      לציפוי: אבקת סוכר (כ3/4 כוס)
      *יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ"ל כמו זו שצירפתי.

  17. וואוו.. מושלם..

    אמנם יצאו רק 16 ולא גדולות והשתמשתי בכוס מדידה..
    בהחלט להכפיל כמויות מראש..
    גם טעים וגם מהיר..

    תודה רבה!

  18. היי,
    רשום שאמור לצאת 18-20 עוגיות אך יצאו לי 12 עוגיות מתוך כל הבלילה…האם עשיתי משהו לא נכון?
    (העוגיות קטנות)

  19. היי אפרת, הכנתי את העוגיות עם שוקולד מריר קצוץ. יצאו מאוד מרות. 3 כפות הקקאו שמתי גדושות מאוד.. אולי זה קשור לזה?
    תודה

    1. ראיתי מאוחר מידי והבצק כבר במקפיא. שמתי 3 כפות רגילות כזה.. לא גדושות ולא ממש שטוחות. יש עוד איך לתקן?

    1. הן אמורות להתקשות קצת מבחוץ אך להיות רכות מבפנים. אם הן ממש התקשו זה יכול להיות בגלל אפית יתר (כמה זמן אפית?)
      או אפיה בטמפ' גבוהה. אפית בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון)?

    2. כנראה באמת בגלל אפיית יתר. דאגתי שלא יהיה מספיק אפוי אז המשכתי לאפות עוד כ5 דקות.
      תודה על התשובה

  20. העוגיות יצאו רכות נינוחות ופריכות מאוד שווה לנסות המתכון מעולה עשיתי כמות פי שלוש ויצא סוףףףףף
    תודה

  21. היי 🙂 העוגיות יהיו טעימות גם לאחר יומיים? יש לך המצלה על עוגיות\עוגות פרווה שישארו טעימות לאחר יומיים? תודה רבה רבה

  22. היי,ניסיתי מכמה אתרים אבל מהאתר שלך סוף סוף הצליח בלי להתאמץ… אז תודה רבה! מכינה קבוע בכמויות כפולות וזה מתחסל….חג שמח!

  23. היי הכנתי ויצא טעים מאוד. אני רוצה להקפיא לחג סוכות. זה שייך להקפיא עוגיות באופן כללי?ואת אלה בפרט?תודה

  24. היי אפרת
    זאת שוב אני ועכשיו יצאו העוגיות והם ממש ממש טעימות זה פשוט
    מעדן למרות שבכלל לא היה נראה כך לפני כן.
    תודה רבה

    1. טוב, העיקר שהן יצאו טעימות. זה מה שחשוב 🙂
      תודה שחזרת לעדכן.

  25. היי אפררת מה עיניינים?
    התערובת יצא לי לא משהו יש לך מושג למה?
    דוקא הכנו את זה פעם ונורא אהבו זללו הכל אז מה קרה הפעם?

    1. התערובת עצמה יצאה לא בסדר או העוגיות? ואשמח אם תפרטי מה יצא לא טוב כדי שאוכל להבין היכן הבעיה.

  26. היי אפרת.
    האם ניתן להשתמש בשוקולד ציפס בצבע לבן?
    או שזה יהרוס ? (האופציה השניה שלי היא לגרד בפומפיה שוקולד מריר, קצת מעייף…)

    1. כן אפשר. רק כדאי לטעום שהוא טעים (כי יצא לי להתקל בסוג שלא היה טעים).

    1. אם אני מחליפה בשוקולית, זה הופך למתוק יותר… יש אפשרות להפחית סוכר? אם כן, כמה בערך?

  27. אוקי אז 12 בלילה עכשיו וניהיה לי דודא לעוגיות הבעיה היא שאין אבקת סוכר. הדבר הכי קרוב שיש בבית זה פודינג! עד כמה משוגע זה לפזר על העויגיות קצת אבקה? 🙈 בשביל הנראות

    1. הכנת בסוף? 🙂
      יכול להיות רעיון, אבל כדאי לשים ממש מעט, בשביל הנראות.

  28. היי אפרת,

    האתר שלך מדהים! המתכונים שלך מוצלחים אחד אחד וגם כל כך ברורים והכל בקלות וטעיםםםם! וגם התגובות כל כך עוזרות, תמיד אני קוראת את המתכון ואח"כ את התגובות ואז הולכת להכין.. ומלא מלא מחמאות!.

    הכנתי כבר כמה פעמים את העוגיות דווקא בגרסה עם השוקולית יותר אהבו..
    יש לי תמונה רק משלב ההכנה..

    תודה רבה

    1. היי רותם,
      אם במקרה יש לך מטחנת קפה אז אפשר לטחון סוכר רגיל לאבקה. אם לא, אפשר להכין גם בלי אבקת הסוכר. כדאי להוסיף כף סוכר נוספת לתערובת כדי שיהיה מספיק מתוק.

    2. היי
      תודה על התשובה
      הכנתי בלי וראיתי את התשובה אוקי אז לא הוספתי סוכר
      הן מאוד טעימות גם ככה.

      במקום שוקולד בפנים שמתי אגוזים ושקדים טחונים דק

  29. היי אפרת
    הכנתי עכשיו את העוגיות ולא היה לי כח לגרד שוקולד אז שמתי שוקולד ציפס זה בסדר?
    תודה על האתר.

  30. בס"ד

    שלום אפרת!
    הכנתי והעוגיות ממש השתטחו בתבנית,
    היה קשה לעבוד איתן כי הן היו מאד דביקות.

    מה עשיתי לא נכון?

    1. היי יעלה,
      כנראה שהתערובת לא היתה מספיק יציבה. כמה זמן שמת אותה במקפיא? אולי היה צריך לתת לה יותר זמן.

  31. קודם כל
    תודה על אתר נפלא של מתכונים קלים כתובים בבירור וטעימים
    האם אפשר במקום קקאו להשתמש בשןקולית ?

    1. היי לין,
      לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.
      יום מקסים 🙂

  32. היי אפרת
    תמיד במתכון היה שוקולד קצוץ/שוקולדצ'יפס? הכנתי אותו בעבר יצא מושלם ובוודאות לא שמתי שוקולד…

    1. כן, זה תמיד היה רשום 🙂
      בכל מקרה אני שמחה שיצא טעים גם בלי.

  33. ב"ה יצא עוגיות טובות אבל חבל פשוט שכחתי מהם ורק כשעלה הריח באפי נזכרתי ועפתי להוציאן מן התנור רק חבל שהם נשרפו לי קצת…
    את האמת לא היה לי אבקת סוכר וגם הבצק היה ממש קפוא אז עשיתי את העיגולים שמתי בתבנית ולכל עוגיה הוספתי (מעבר למה שיש בבצק) בערך 4 שוקולד צ'יפס… ויצא- מושלם!!

    1. שמחה שלמרות הכל יצא טעים 🙂
      תודה שחזרת לעדכן.
      שבוע נפלא 🌺

  34. היי
    הכנתי עכשיו את העוגיות שילשתי כמויות אבל האם אפשר להשאיר בערך חצי לילה במקרר? כלומר עכשיו שישי בצהרים במוצש יהיה אפשר לעשות את מה שנשאר? פשוט אין לי כח אני חולה וכו'
    תודה רבה על הכל אתר מקסים! באמת!!!

  35. וואי וואי יצא עוגיות מדהימות יצא בערך 22
    אמנם הבצק קצת דביק וקשה לעבודה אבל יצא מהמם ותאים בטירוף!!
    נטרף כבר…
    ממליצה לכווולם לנסות!
    מתכון קל ביותר כמו כל המתכונים שלך! אתר נפלא!!!!!!
    לא היה לי כח לגרד שוקולד (עשיתי עם שוקולד חלב ופצפוצי ורז- זה מה שהיה לי…)אז חתכתי קטן אבל גס ויצא טעיםםםם
    תודה

    1. היי טליה,
      זה לא ייצא אותו הדבר. את יכולה לשים כל סוג של שוקולד קצוץ.

    1. היי יפית,
      אפשר להפחית כחצי מכמות הסוכר אבל זה בתנאי שאת אוהבת מתיקות מאוד מעודנת.

  36. חודש טוב אפרת!
    אתר כייפי ומזמין!
    האם יש אפשרות להחליף את השמן בשמן קוקוס? אם כן באיזה כמות ( אם אני רוצה להכפיל..)
    תודה!
    אפרת

    1. כן בטח, אפשר להמיר ב-4 כפות שמן קוקוס מומס. לכמות כפולה- 8 כפות.
      חודש טוב ויום מקסים 🙂

  37. היי אפרת
    כנראה שאני ממש גרועה באפייה או שאני עושה משהו לא תקין למרות שאני הולכת ממש לפי המתכון. העיסה יצאה דביקה מידי שלא הצלחתי לעשות כדורים והרבה הלך לפח. ממה שכן הצלחתי לחלץ כדורים הם השטתחו בתנור יצאו מכוערים ורכים מידי גם מפנים וגם מבחוץ.

    1. היי מלי,
      הבצק אמור להיות מעט דביק אבל לאחר שמכניסים אותו למקפיא הוא מתייצב בצורה כזו שניתן להכין ממנו כדורים.
      באיזה כוס השתמשת למדידת הקמח? יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ"ל כמו כוס בתמונה שצירפתי.
      באיזה גודל ביצה השתמשת והאם הוספת מים? ואם כן כמה?

  38. תודה רבה על המתכונים והאתר המעולה!
    יש לך אולי טיפ לאיך אפשר לקצוץ שוקולד? ועד כמה קצוץ זה צריך להיות?

    1. היי אביגיל,
      מניחים את השוקולד על קרש חיתוך ובעזרת סכין טובה קוצצים לחתיכות, לאורך ורוחב.
      כדאי שזה יהיה בגודל של שוקולד צ'יפס אבל זה לא חייב להיות בגודל אחיד.
      בהצלחה 😉

    1. היי קרן,
      לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר לשים רבע כוס רסק תפוחים במקום הביצה.

  39. העוגיות נחטפו עוד לפני שהתקררו! מה שיש לי להגיד זה-וואו!
    אפרת תדה רבה על המתכונים, בזכותך השתפרתי פלאים

  40. היי אפרת, שבוע טוב ומבורך…
    הכנתי את העוגיות האלו ועוד כמה מתכונים שלך ויצא ממש מוצלח!! גם החלפתי את הקמח של כל המתכונים בכוסמין.
    שמתי באלו בפעם השלישית פודינג במקום קקאו ויצא משגע!!תודה ענקית.

  41. הכנתי אותן…הוספתי תמצית שקדים ובמקום שוקולד הוספתי אגוזים קצוצים הטעם היה מדהים! תודה על מתכון מנצח

  42. האם ניתן להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין ? יש לי שוקולד מריר כמה לקצוץ אותו ממש קטן?
    תודה ושבוע טוב.

    1. היי ורדית,
      אפשר לשים קמח כוסמין ו50 גרם שוקולד מריר קצוץ.
      שבוע נפלא 🙂

    1. אפשר לנסות.
      חשוב שהתערובת תהיה קרה ויציבה כשמכניסים את העוגיות לתנור.

  43. בבוקר הכינותי בפעם הראשונה כמות כפולה מהעוגיות ולקחתי אותן לפיקניק המשפחתי.
    העוגיות נחטפו ונטרפו וזכו להרבה מחמאות. תודה לך.

  44. יצא לי טעים כמו כל המתכונים באתר:) אני דווקא אהבתי את המראה השטוח,
    לפני שהכנסתי לתנור טיפה מעכתי אותם עם היד.
    המון תודה!!!

  45. היי
    שמתי את הבצק במקפיא לכמעט שעה ועשיתי את הכדורים
    מהר ועדיין השתטחו לי העוגיות וגם לדעתי צריך להראיב את הידיים שעושים את הכדורים כי זה ממש נדבק
    אשמח לתשובה
    תודה

    1. היי נעמה,
      באיזה גודל כוס השתמשת?
      חיממת את התנור מראש? אפית 10 דקות על 180 מעלות?

    1. אפשר לשים אותה כמות קמח ולוותר על המים. רצוי להשתמש בביצה קטנה S או M

    1. היי הדס,
      מבפנים זה צריך להיות רך ועסיסי.
      באיזה גודל כוס השתמשת?
      בהנחה ואפית את זה רק 10 דקות אז יכול להיות גם שהתנור שלך חזק מידי ופעם הבאה כדאי יהיה לאפות ב170 מעלות.
      שנה טובה 🙂

    1. פחות מומלץ. עדיף לאפות בתוכנית אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון).

  46. הכנתי עם קמח כוסמין.
    יצא מושלם!!!!!!!!!
    )הורדתי מכמות הסוכר ועדיין זה מתוק נורא, אבל טעים.)
    תודה רבה על המתכון!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. אני חושבת שאפשר. מומלץ להפחית את כמות הסוכר לשליש כוס.
      יום מקסים 🙂

    1. לא ניסיתי אבל נשמע מעניין. הייתי מתחילה בכרבע כוס אגוזים טחונים.

    1. היי אביחי,
      עדיף כמובן עם אבקת סוכר (גם בגלל המראה) אבל אם אין לך אפשר להכין גם בלי. ממליצה רק להוסיף עוד כף סוכר בנוסף לחצי כוס.

  47. היי,
    לגבי ההערה שצריך לעבוד מהר עם הבצק כדי שיישאר יציב – האם אפשר להכין מהבצק כדורים, להניח על התבנית ואז להכניס למקרר לקירור? כדי להיות בטוחה שהם לא יצאו שטוחים?
    תודה מראש! 🙂

  48. הסבר כל כך ברור ופשוט! ותוצאה מדהימה!!! נטרף באותו יום 🙂
    האתר הזה עושה לי את החיים הרבה יותר קלים וטעימים- תודה!!!

  49. היי
    רציתי להצתרף לתשבוחות על האתר
    המתכונים טובים והעשייה פשוטה
    כשאני מחפשת משהו חדש או מיוחד ישר אני פונה לאתר שלך
    חבל שאין אפשרות להעלות תמונות

    רציתי לדעת היכן אפשר לשמור את העוגיות בחוץ או במקרר וכמה זמן?
    תודה!

    1. היי הילה,
      שמחה שאת נהנית מהאתר.
      בקרוב מאוד ניתן יהיה להעלות תמונות (עובדים על זה).
      ניתן לשמור את העוגיות בקופסה אטומה מחוץ למקרר. העוגיות נשמרות 4-5 ימים.

  50. וואו!!! הכנתי עכשיו ויצא פשוט מושלם!!! אפרת היקרה, אין כמו המתכונים שלך!!! אין לך מושג איזה חסד את עושה לעם ישראל!! רציתי רק לשאול – אפשר להקפיא? תודה רבה וחודש טוב 🙂

  51. הכנתי את העוגיות ויצא פשוט פצצה.
    בעלי טרף אותם, אין דברים כאלה.
    תודה על האתר הממממושלם!!

  52. הי אפרת.
    הייתי רוצה לנסות תמתכון אבל בכמות יותר קטנה..יש אפשרות לכמות של 10 עוגיות בערך?

    1. היי שירן,
      כמויות ל8-10 עוגיות:
      כף וחצי אבקת קקאו
      רבע כוס סוכר
      2 כפות שמן
      3 טיפות תמצית וניל (לא חובה)
      חצי בלילה של ביצה טרופה
      שליש כוס קמח לבן מעורבב עם רבע כפית אבקת אפיה
      2-3 כפות שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר/חלב קצוץ (50 גרם)
      כף מים (*להוסיף רק במקרה של שימוש בביצה קטנה ולפי הצורך)
      לציפוי: אבקת סוכר (2 כפות)

  53. יצא מוווווווווווושלם!
    הכפלתי כמויות ונגלה אחת אפיתי דקה יותר ממה שכתוב- והם יצאו קשות:( עדיין טעימות אבל לא כמו הנגלה הראשונה… מכינה שוב היום והפעם מוציאה את העוגיות מהתנור על השניה…
    תודה על מתכון מושלם!!!

  54. אחד המתכונים המושלמים, החל מהמצרכים הפשוטים ועד ההכנה המהירה והפשוטה. יצא לי אפילו יותר מושך מהתמונה..! תודה על מתכונים מעולים!

  55. תודה על המתכון!
    האם צריך "להשטיח" קצת את העוגיות לפני האפיה עם האצבעות?
    כי זה יצא לי מידי כדורי,

    1. היי יהודית,
      אין צורך לשטח את העוגיות לפני האפיה. הן משתטחות מעט בזמן האפיה אבל עדיין אמורות להשאר עבות.

  56. בס"ד

    הכנתי את העוגיות לשבת עם קמח כוסמין, יצא סוף הדרך!!ממש ממש טעים!

    רציתי לדעת אם אני רוצה לעשות פי 2 פשוט להכפיל את כל המצרכים?

    1. היי מור,
      עם שוקולד זה טעים ועשיר יותר. פחות מומלץ לוותר עליו.

  57. עשיתי היום פעם ראשונה את עוגיות השלג, בדיוק לפי המתכון
    יצא נהדר, טעים וממכר
    מומלץ בחום, לאוהבי השוקולד,

  58. יצא ממש אחלה! שמתי קמח מלא 70%, סוכר חום דמררה (הייתי מפחיתה מעט מכמות הסוכר, ביחד עם אבקת הסוכר יצא מתוק לטעמי), פשוט להכנה, קליל וטעים, תודה רבה!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר