מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגיות "כל טוב"

עוגיות "כל טוב"FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
4
On ספטמבר 29, 2013
Last modified:ספטמבר 3, 2018

Summary:

עוגיות "כל טוב"

מצרכים:

200 גרם תערובת קצוצה של אגוזים, שקדים, שומשום, קוקוס

2 חלבונים (הלבן)

רבע כוס "כמו סוכר"/ כל ממתיק אחר במתיקות של רבע כוס סוכר

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל180 מעלות.

-מקציפים את החלבונים עד לקבלת מרקם קצפתי.

-מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

-מרפדים תבנית בנייר אפייה ויוצקים בעזרת כפית כדורים קטנים ומניחים בתבנית.

-אופים בתנור כ 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.

עוגיות ללא סוכר, עוגיות ללא גלוטן וסוכר

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

36 תגובות

הוסף תגובה
  1. אם מעניין אותך – זה מה שמצאתי:

    בזה מתחילים אם הבנתי נכון ואם צריך מוסיפים לפי טעם:

    סוכר לבן סיטביה נוזלית אבקת סיטביה
    1 כוס 1 כפית 1 כפית מחוקה
    1 כף 9-6 טיפות 1/4 כפית מחוקה
    1 כפית 4-2טיפות קורט

  2. אין צורך בתשובה כי אם רבע כוס זה כמו רבע כוס סוכר רגיל

    (וההתאמה ביניהם לא לפי גרמים) אז אני יודעת.

    תודה!

  3. אפרת שלום,
    תודה על המתכונים המצויינים והקלים שלך.
    שאלות לגבי עוגיות כל טוב:
    1. האם וכיצד ניתן להפכם לטבעוניות?
    2. האם ניתן לשומרן בהקפאה?
    תודה רבה
    רויטל

    1. היי רויטל,
      1. למעשה החלבון הוא מה שמדביק את התערובת. אולי אפשר לנסות לשים 2 כפות טחינה גולמית, 2 כפות שמן קוקוס ובמקום סוכר לשים סירופ מייפל (אלה מרכיבים שיכולים לסייע בהדבקת החומרים).
      2. אפשר להקפיא.

  4. היי, קודם כל תודה על כל המתכונים הקלים! האם אפשר להשתמש בסילאן במקום הסוכר/ במקום חלק לפחות? תודה שוב

    1. לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשים 2-3 כפות סילאן. זה ייצא במתיקות מעודנת.

  5. היי. רוצה לומר לך שהכנתי שתי עוגות מהאתר שלך ויצאו מאוד טעימות וקלות להכנה מתכון מדוייק ומוצלח. עכשיו מנסה את העוגיות האלה

  6. שלום אפרת.
    1. תודה על המתכונים המעולים
    2. אם השקדים הם לא טבעיים אלא קלויים עם מלח, האם צריך להוסיף עוד סוכר או משהו אחר או שזה בסדר גם כך?
    תודה רבה

  7. שלום לך
    מאוד אוהבת את המתכונים וסומכת עליך.
    רציתי לדעת.. 200 גרם סך הכול או מכל דבר?
    אשמח לתגובה מהירה.
    תודה
    הודיה

    1. היי שגית,
      קודם כל כיף לשמוע 🙂
      200 גרם אגוזים יוצא בסביבות כוס ושני שליש (הכוונה לכוס בנפח של 240 מ"ל).
      המשך יום נפלא

    1. היי אורנה,
      לא ניסיתי אבל יכול להיות ששילוב של טחינה גולמית עם סילאן/סירופ מייפל יעשו את העבודה 🙂

    1. הי נויה,
      לא ניסיתי אבל לא אמורה להיות בעיה. לדעתי אגבה יותר יתאים כי הטעם של הסילאן הוא חזק ודומיננטי, אלא אם כן אוהבים את זה 🙂

    1. תודה שרית 🙂
      כן אפשר לשים סוכר רגיל ומומלץ להקציף אותו עם החלבונים.
      אם אני זוכרת נכון אמורות לצאת בסביבות 15 עוגיות ויותר, תלוי בגודל.
      שבת שלום

    1. הי ריקי, צודקת..
      מקציפים את החלבונים מעט ומיד כשהקצף מתחיל לקבל צבע לבן מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף רך ואוורירי (אין צורך להקציף לקצף יציב ונוקשה). אח"כ מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים עם כף.
      שבוע נפלא!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר