מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגיות חרדל ופרמזן

עוגיות חרדל ופרמזןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אפריל 24, 2014
Last modified:ינואר 2, 2019

Summary:

לכל אוהבי החרדל: עוגיות פריכות וטעימות

עוגיות חרדל

מצרכים (כ-20 עוגיות):

1 כוס קמח רגיל

2 כפות שומשום

2 כפות שטוחות חרדל דיז'ון

1/4 כוס שמן קנולה

25 גרם חמאה מומסת

1 חלמון ביצה (הצהוב)

2 כפות גדושות גבינת פרמזן

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את על המצרכים עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק (תחילה מערבבים באמצעות כף ואח"כ בעזרת הידיים).

-יוצרים מהבצק גליל בקוטר של כ-3 ס"מ ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקפיא ל-10 דקות (על מנת שיהיה קל לחתוך לפרוסות).

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-פורסים את הגליל לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ ומסדרים על נייר האפייה. אופים במשך 12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט בקצוות.

*ניתן לשמור את העוגיות בטמפ' החדר בתוך כלי אטום עד שבוע.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

10 תגובות

הוסף תגובה
  1. שוב רוצה להודות לך על כל המתכונים המעולים באתר!
    אני מתכננת להכין את העוגיות ורציתי לדעת מה הן הנקודות הכתומות בעוגיות שבתמונה? תודה

    1. היי אורלי,
      אני מניחה שאפשר (למרות שזה מה שמיוחד בטעם). אם במקרה התערובת יוצאת יבשה או פירורית תוסיפי 1-3 כפות מים בהדרגה. מומלץ להוסיף גם שליש כפית מלח כי העוגיות אמורות לצאת קצת מלוחות.

    1. היי אורנה,
      אפשר לשים במקום עוד כף שמן אבל זה ישנה מעט את המרקם (החמאה מוסיפה לזה פריכות קלה).

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר