מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

העוגה נסדקה/ התבקעה

העוגה נסדקה/ התבקעה

העוגה נסדקה/התבקעה בחלקה העליון:עוגה סדוקה

  1. טמפרטורת התנור היתה גבוהה מידי.
  2. תבנית התנור לא הונחה במרכז התנור אלא קרוב יותר לחלק העליון.
  3. תוכנית התנור הופעלה על התוכנית העליונה בלבד ולא בתוכנית הרגילה (למעלה ולמטה).
  4. ישנן עוגות בחושות שהתופעה של בקיעת עוגה היא טבעית לחלוטין.

מה עושים?

מטשטשים ומסתירים את הסדקים באמצעות הכנת ציפוי לעוגה או פיזור אבקת סוכר.


אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

5 תגובות

הוסף תגובה
  1. הכנתי עוגת בננות ושוקולד צ'יפס והעוגה בקעה באמצע.
    אף אחת מהסיבות שציינת לא קרה אצלי, העוגה הייתה באמצע התנור ,הטמפ' לא הייתה גבוהה
    והיא לא אמורה להתבקע.
    אני לא אוהבת אבקת סוכר,במה ניתן לטשטש במקום?
    תודה

  2. עשיתי עוגה של סבתה ורוצה לכבות אותה בבצק סוכר. אבל באמצע נשקעה עד הסוף (נוצר חור) יש אפשרות לתקן המשהוא או שכדאי לעשות מחדש!? דחוווף!!

    1. הי מונא,
      אני לא יודעת כמה העוגה שקעה אבל את יכולה להכין גנאש שוקולד – שוקולד מריר עם שמנת מתוקה (ראי בעמוד "ציפוי לעוגה") ולנסות למלא את החור או החלק ששקע.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר