מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגה עם גושים או טעם מר

עוגה עם גושים או טעם מר

העוגה יצאה עם טעם לוואי מר:

  1. בתערובת היה יותר מידי אבקת אפיה או סודה לשתיה.
  2. העוגה נאפתה בטמפרטורה נמוכה מידי וכל החומרים לא נמסו כמו שצריך.
  3. ערבוב לא נכון של החומרים.
  4. הקערה שבה עורבבו החומרים או תבנית האפיה לא היו נקיות.

יש גושים בתוך העוגה:

  1. עיבוד לא נכון של הבלילה שגרם לאי- איחוד החומרים.


אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

8 תגובות

הוסף תגובה
  1. איך מערבבים בצורה נכונה כך שלא ישארו גושים בבלילה? קראתי איפה שהו שיש צורך לנפות לפני אני קונה כבר מנופה ובכל מקרה מקרה גם כשניפיתי לפני עדיין היו הרבה גושים..

  2. תודה על המתכונים המעולים, משתמשת בלי סוף.
    יש לי תנור דלונגי ולמרות שהמליצו לי עליו מאד, לרוב, העוגות לא מצליחות מספיק, תמיד חסר להן משהו.
    כשקראתי שוב את ההוראות של התנור, היה נראה לי שכתוב שמומלץ להשתמש בטמפרטורה של 160 מעלות ולא 180 כפי שכתוב ברוב המתכונים.
    ידוע לך אם זה נכון?

    1. היי שני,
      אין לי ניסיון עם התנור הזה אבל אם תתארי לי מה בדיוק הבעיה בעוגות שאת אופה בתנור אולי אוכל להבין יותר איך ניתן לתקן.
      שבוע מקסים 🙂

    1. היי ריקי,
      אם העוגה יצאה לא מתוקה אפשר להכין סירופ סוכר ולהרטיב אותה.
      אם העוגה יצאה מרה מאוד או עם גושים אין הרבה מה לעשות.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר