מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלק, בטטה ובצל בתנור

סלק, בטטה ובצל בתנורFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 23, 2014
Last modified:יוני 23, 2019

Summary:

סלק, בטטה ובצל בתנור

מצרכים:

1 סלק גדול

1 בטטה

1 בצל גדול (מומלץ סגול)

3 כפות שמן זית

1 כף סילאן (או כפית גדושה סוכר)

1 שן שום כתושה

2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)

מלח, פלפל שחור גרוס גס

אופן הכנה:

-מקלפים את הסלק, הבצל ובטטה וחותכים לפרוסות עגולות בעובי 1 ס"מ. מתבלים היטב בשמן זית, סילאן, שום כתוש, מלח ופלפל. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

-מניחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כשעה, עד שהירקות מתרככים.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

25 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי מיכל,
      אפשר להוסיף כפית סוכר או כפית סירופ מייפל.
      אני מניחה שאפשר גם להכין בלי.

    1. תודה טובה 🙂
      אין צורך לבשל מראש את הסלק. מאחר וחותכים אותו דק (בעובי של כ1 ס"מ) אז הוא מספיק להתרכך בתנור.
      יום נפלא!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר