מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט קולורבי, גזר וצנונית

סלט קולורבי, גזר וצנוניתFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אפריל 19, 2017
Last modified:דצמבר 18, 2017

Summary:

סלט קולורבי, גזר וצנונית- סלט בריא וטעים במיוחד

סלט קולורבי, גזר וצנונית

מצרכים (כ-4 מנות):

2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות

2 קולורבי קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות

6 צנוניות קטנות חתוכות לקוביות קטנטנות

2 כפות מלאות עלי סלרי (או פטרוזיליה).

תיבול: 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות חומץ רגיל, מלח לפי הטעם וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

מערבבים את כל הירקות בקערה ומתבלים כחצי שעה לפני ההגשה.

*שומרים בקופסה סגורה במקרר.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

8 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי מיכל,
      אפשר לשים כוסברה או עלי סלרי או שמיר. אם אין לך תכיני בלי.
      חג שמח

  1. הי אפרת,
    האם כדאי להכין את הסלט ביום האירוח עצמו או יום לפני כן?
    האם הירקות לא יאבדו מהפריכות שלהם אם אכין את הסלט יום אחד לפני הארוחה? או אולי דוקא יספגו את הטעמים והתיבול?
    תודה,
    איילת

    1. היי איילת,
      הטעמים אכן נספגים כשמכינים יום לפני אך בגלל שהסלט מיועד לאירוח אז אם יש לך אפשרות להכין באותו יום (אפילו בבוקר) עדיף כי המראה פשוט יהיה יותר טרי ורענן.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר