מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט פלפלים

סלט פלפליםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 21, 2016
Last modified:מרץ 5, 2017

Summary:

סלט שמזכיר סלט פלפלים קלויים מבלי לקלות את הפלפלים ומבלי לקלף אותם.

סלט פלפלים

מצרכים:

2 כפות שמן זית

חצי בצל בינוני קצוץ

3 שיני שום פרוסות דק

2 פלפלים אדומים קצוצים (גמבות)

2 פלפלים צהובים קצוצים

תיבול: כף שמן זית, 2 כפות חומץ רגיל, שליש כפית סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים כחצי דקה.

-מוסיפים את הפלפלים הקצוצים, מוסיפים כף שמן זית, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-25 דקות, עד שהפלפלים מתרככים. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם (במידה והתבשיל מתייבש יש להוסיף מעט מים).

-מעבירים את התערובת לקערה ומניחים לה להתקרר מעט. מתבלים בכף שמן זית, חומץ, סוכר, מלח ופלפל שחור ומערבבים.

*שומרים בצנצנת או קופסה סגורה במקרר.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

5 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי שיר,
      יש לחתוך את הפלפלים לריבועים קטנים כמו בתמונה.
      עדיף לא לוותר על החומץ אבל אם אין אני חושבת שאפשר לתבל גם במיץ לימון. אפשר לוותר על הסוכר.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »