מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט פטריות ופקאן סיני

סלט פטריות ופקאן סיניFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 27, 2014
Last modified:אוקטובר 9, 2018

Summary:

סלט מיוחד לאירוח : סלט פטריות, פקאן סיני ועירית

סלט פטריות ופקאן סיני

מצרכים:

סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס

100 גרם פקאן סיני מסוכר (ניתן לקצוץ אותם גס או להשתמש בהם שלמים)

1-2 כפות עירית קצוצה (ניתן להשתמש במקום בבצל ירוק קצוץ- בחלק הירוק)

תיבול:  כף שמן זית, 2 כפות רוטב סויה

אופן הכנה:

-מחממים מחבת עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הפטריות במשך 5-7 דקות, עד שהן מגירות נוזלים. מסננים מנוזלים, מעבירים לקערה ומצננים מעט.

לפני ההגשה: מוסיפים פקאן סיני ועירית קצוצה. מתבלים בשמן זית ורוטב סויה, מערבבים היטב ומגישים.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

27 תגובות

הוסף תגובה
  1. סלט באמת מנצח בגדול..להכין לפי ההוראות..הכי מושלם..תודה על המירשמים המדהימים..את תמיד אצלי במטבח ! תמשיכי לפנק וללמד אותנו..נהדרת !

  2. סלט מצוין! אנחנו מכינים אותו כמעט בכל אירוח וקוצרים תמיד המון מחמאות . מכינים עם פטריות טריות ולא מטגנים.

    1. היי שרי,
      במקרה הזה אני לא ממליצה לוותר על הפקאן המסוכר. עם פקאן רגיל זה יהיה פחות טעים.

    1. היי ללי,
      אפשר להשתמש בפטריות משימורים. עדיף פטריות שלמות אם יש לך ואז לחצות אותן לשתיים.
      בצל ירוק יותר מתאים – יש לקצוץ את החלק הירוק שלו.
      שבת שלום 🙂

  3. אותו המתכון בדיוק רק בלי הסויה ושמן הזית, במקום שמים מיונז, לימון מלח פלפל… נשמע מוזר אבל כבר כמה שנים זה הסלט המועדף בשישי בערב!

  4. היי

    חבל שאין אפשרות להעתקת המתכון יחד עם התמונה לשמירה !!
    אני מנסה מתכונים ונזכרת את טעמם וצורתם בעזרת התמונה . המתכון טוב
    והילדים אהבו ולא יכולתי לשמור אותו בוורד כמו שהוא!!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר