מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט נבטים

סלט נבטיםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ינואר 9, 2018
Last modified:ינואר 9, 2018

Summary:

סלט נבטים סיניים עם מלפפון וגזר

סלט נבטים

מצרכים (2-3 מנות):

סלסלת נבטים סיניים (200 גרם)

מלפפון בינוני חתוך למקלות דקים

גזר גדול קלוף מגורד בפומפיה גסה

2 כפות עלי כוסברה קצוצים

תיבול: 2 כפות שמן זית, שן שום כתושה, 3 כפות מיץ לימון, כפית דבש (או סוכר/סילאן), כפית רוטב סויה, מלח לפי הטעם

אופן הכנה:

-מניחים את הירקות בקערה.

-בצנצנת נפרדת מערבבים את חומרי התיבול.

-מתבלים לפחות חצי שעה לפני ההגשה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

20 תגובות

הוסף תגובה
  1. תודה על המתכונים המעולים 🙂
    יש תחליף למיץ לימון? אנחנו נוהגים לא להשתמש במיץ לימון בראש השנה,
    וחבל לי להפסיד את הסלט

  2. היי אפרת, כמו תמיד האתר שלך לא מאכזב. חיפשתי סלט קל ומהיר להגיש ליד האורז בסגנון אושפלאו ומצאתי את הסלט הקליל והמוצלח הזה שאומץ בחום אצלנו. תודה רבה.

  3. סלט מדהים! אחד הטעימים מכל מה שאכלתי! הכנתי לערב שבת ולא נשאר כלום. כל המשפחה ביקשו עוד ורבו מי יקח את השאריות!

  4. נשמע קליל וטעים ממש מגרה להכין. עד כמה שנוכחתי לראות נבטים בסלט מתרקבים מהר ולא מחזיקים מעמד….. כמה זמן לדעתך אפשר לשמור הסלט במקרר??
    חשוב לי לדעת

    1. היי מרים,
      כדי שהנבטים יהיו רעננים וטריים כדאי להכין את הסלט כבר באותו יום שקונים את הנבטים.
      את הסלט מומלץ להכין באותו יום או לפחות לתבל באותו יום, חצי שעה לפחות לפני ההגשה, כדי שהטעמים ייספגו.
      הסלט נשמר במקרר עד יום למחרת כשהוא מתובל.
      יום מקסים 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר