מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט כרוב סיני

סלט כרוב סיניFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 15, 2013
Last modified:מרץ 5, 2017

Summary:

מצרכים:

חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקותסלט כרוב סיני

2 גזרים מגורדים בפומפיה

חצי קופסא של נבטים סיניים שטופים ויבשים.

100-150 גרם גרעיני דלעת וחמנייה קלויים מעט בתנור (160 מעלות במשך כ-5 דקות)

הכנת הרוטב: 4 כפות שמן, 4 כפות רוטב סויה, 1 כף סוכר חום.

אופן הכנה:

מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה ומתבלים רגע לפני ההגשה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

19 תגובות

הוסף תגובה
    1. בגלל שזה רוטב לסלט אפשר.
      באופן כללי אני ממליצה על רוטב סויה בסגנון סיני של אסם.

  1. שלום אפרת, אין לנו רוטב סויה בבית (הרגיל של אוסם זה לא בריא בעיניי והבריא לא כזה טעים, אלא אם יש לך המלצה לאחד איכותי וטעים, נשמח לשמוע). אז יש לך בינתיים רעיון לתחליף עבור הסויה בסלט? תודה

    1. היי הדס,
      אני משתמשת ברוטב סויה בסגנון סיני של אסם שלטעמי הכי מעודן בטעם (לא מכיל מונוסודיום גלוטמט).
      את יכולה להמיר במיץ לימון אבל אז זה ייצא רוטב פשוט (רוטב הסויה נותן את הטעם המיוחד).

    1. עכשיו הבנתי 🙂 את יכולה להשתמש בכרוב הסיני כמו בחסה. הוא יכול להחליף את החסה בכל סלט.
      אפשר גם להוסיף אותו למוקפץ.

    1. היי רוזי,
      עדיף להשתמש בשמן קנולה או שמן זית בטעם מעודן.
      שבת שלום 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר