מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט כרוב אדום וגזר

סלט כרוב אדום וגזרFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 29, 2017
Last modified:דצמבר 21, 2017

Summary:

מתכון לסלט כרוב אדום, גזר ובצל ירוק – סלט צבעוני ומרענן

סלט כרוב אדום וגזר

מצרכים:

חצי כרוב אדום/סגול קטן חתוך לרצועות דקות

גזר גדול קלוף מגורד בפומפיה גסה

4-5 גבעולי בצל ירוק קצוצים

תיבול: 2 כפות שמן זית, 5 כפות חומץ רגיל, 2 כפות מיץ לימון, כפית סוכר, מלח לפי הטעם (בסביבות שליש- חצי כפית מלח).

אופן הכנה:

מניחים את החומרים בקערה ומתבלים.

*מומלץ להכין את הסלט שעה לפחות לפני ההגשה ולשמור במקרר.

סלט כרוב סגול וגזר

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

30 תגובות

הוסף תגובה
  1. בתוך הכרוב יש חרקים. לכן עדיף קודם לפרוס את העלים ולבשל במיים רותחים 2 דקות.לא חושב שזה הורג את הויטמינים

    1. מה פתאום לבשל. לחתוך לכמה חתיכות גדולות, להשרות 20 דקות בתוך מים עם מלח. אחכ שוטפים פעמיים עם מים נקיים ואין יותר חרקים וביציהם

    1. היי יסמין,
      את הסלט אפשר להכין יום וחצי לפני ולתבל אותו כשעה-שעתיים לפני ההגשה.

  2. 1/רוצה סילן או דבש ולא סוכר
    2/נגיעה של פילפל ירוק חריף
    3/חצי תפוח סמיט מגורד גס או חתוך דק דק

    מה דעתך?

    1. היי הנסי,
      1. אין בעיה, עדיף דבש.
      2. אם אוהבים אז למה לא?
      3. אפשר אבל אם כן אני ממליצה לוותר על פלפל חריף.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר