מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט ירקות מבושלים בצ'ילי

סלט ירקות מבושלים בצ'יליFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
4
On יולי 17, 2013
Last modified:מרץ 5, 2017

Summary:

מצרכים:ירקות מבושלים

1 בצל בינוני קצוץ

1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות

1 קישוא חתוך לקוביות קטנות

1 גזר גדול חתוך לקוביות קטנות

תיבול:  1/2 כפית פפריקה מתוקה, 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, מלח, פלפל שחור גרוס גס.

אופן הכנה:

-מחממים במחבת רחבה כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

-מוסיפים את קוביות הירקות ומבשלים עם מכסה עד שהירקות מתרככים. מתבלים ומבשלים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות נוספות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

24 תגובות

הוסף תגובה
    1. יש כל מיני סוגים של לצ'ו אבל בגדול לצ'ו זה שילוב של תבשיל ירקות עם שקשוקה כאשר הביצה מקושקשת בפנים.
      אין לי מתכון.

    1. היי אפרת,
      אם את מוסיפה תפו"א מומלץ לחתוך לקוביות קטנות ואז זמן הבישול אמור לקחת 20-30 דקות. מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק.

  1. תודה על המתכון. שאלתי איזה ירקות ניתן להוסיף או להחליף והאם צריך לרכך אותם לפני כן?

    תודה חמה על השפע במתכונייך ועל האהבה והאיכפתיות שאת מעניקה לכולנו. ת ב ו ר כ י

    1. היי ציפי,
      אפשר להכין גם מתפו"א, פלפל צהוב, בטטה, דלורית, דלעת.
      את הירקות יש לחתוך לקוביות קטנות בגודל של כ1 ס"מ ולבשל במחבת עד שהם מתרככים.
      מומלץ לא לוותר על הבצל ואפשר להחליף את הירקות שבמתכון בירקות אחרים או לשלב עם ירקות אחרים, אין בעיה.
      ערב נעים 🙂

    2. אין צורך לרכך את תפוחי האדמה לפני אבל יש לחתוך אותם לקוביות קטנטנות ולבשל אותם יחד עם הירקות האחרים.

    1. היי יצחק,
      אפשר לשלב קוביות קטנות של פלפל צהוב, בטטה, תפו"א, פטריות.

  2. היי, הכנתי את הסלט ולאחר מכן הוספתי שקדים קלויים – טעים ופשוט וכלכך !
    תודה, אין כמוך, זו ממש חוויה לנסות את המתכונים שלך !
    שני

    1. היי אירנה,
      את יכולה לשים רוטב טריאקי או סילאן או 2 כפות סויה + כפית דבש או סילאן.

  3. שלום אפרת
    האם כמות של 3 כפות צ'ילי מתוק לא גורמת לתבשיל להיות חריף מידי שהרי כמות הירקות לא גדולה בכלל.

    1. היי דורית,
      מרגישים מעט את החריפות (חריפות מתוקה כזאת) אבל ניתן לשים פחות, לפי הטעם.
      שבת שלום 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר