מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט ביצים

סלט ביציםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ינואר 18, 2016
Last modified:אפריל 17, 2016

Summary:

מתכון לסלט ביצים פשוט וטעים

סלט ביצים

מצרכים:

4 ביצים קשות קלופות

חצי כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן+החלק הירוק)

2 כפות מיונז

שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

מועכים את הביצים בעזרת מזלג ומערבבים עם שאר החומרים.

*שומרים במקרר.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

24 תגובות

הוסף תגובה
  1. רציתי מתכון לסלט ביצים, הייתי בטוחה שפה אמצא מתכון מצויין וצדקתי..
    רק שאלה קטנה – כמה מנות זה יוצא?
    המון תודה

  2. אני רוצה להכין מראש ולאכול בששבת בבוקר.
    בצוך מה אני יכולה לשמור שיחתך יפה לעיגולים / מלבנים?

    1. היי יהודית,
      לא בטוחה שהבנתי את כוונתך. את רוצה לחתוך את הביצים לעיגולים/מלבנים?

    2. אני רוצה להכין מראש,
      ואח"כ לחתוך בשעת מעשה שיצא צורות יפות,
      השאלה אם לשים בתבניות אישיות / ניר אפיה-
      האם זה יצא מספיק יציב וחזק?

    3. הסלט הוא לא מוצק בצורה כזו שניתן לחתוך אותו ולעצב לו צורה. מה שכן אפשר להגיש אותו בצלחת בצורה יפה או לסדר מנות אישיות.

    4. יש מה להוסיף, או אולי מתכון אחר שכן יכול לצאת לי יפה (אפילו לשים בתבניות אישיות ואח"כ שישלף יפה)
      תודה

    5. סלטים הם בדר"כ לא יציבים אז זה קצת בעייתי.
      את יכולה להכין תחתיות אפיות מבצק עלים (כמו קיש פטריות) או מבצק כיסונים ואז למלא בפנים סלט ביצים. זה גם טעים וגם ההגשה מיוחדת, אסתטית ויפה.

  3. היי אפרת. בסלט הביצים עם הבצל מה את מציעה כתחליף למיונז? תעני לי בבקשה במייל. תודה. אני לא יודעת למצוא את התשובה באתר🤔

    1. היי הדסה,
      אפשר להמיר את המיונז בכף יוגורט + חצי כפית שטוחה חרדל.
      שולחת לך גם למייל.

  4. שלום,
    איך היית ממליצה למעוך את הסלט? מעבד מזון? מוט בלנדר?
    והאם כדאי למעוך \ לקצוץ את הביצים והבצל בנפרד? ביחד?

    תודה!!

    1. היי מיכל,
      הכי כדאי וקל (ופחות בלאגן ולכלוך) זה עם מזלג למעוך את הביצים הקשות ולקצוץ עם סכין את הבצל ולערבב הכל עם מיונז, מלח ופלפל שחור 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר