מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סלט אבוקדו עם ירקות ובולגרית

סלט אבוקדו עם ירקות ובולגריתFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ינואר 14, 2018
Last modified:ינואר 14, 2018

Summary:

סלט אבוקדו עם ירקות וגבינה בולגרית – שילוב טעים במיוחד.

סלט אבוקדו עם ירקות ובולגרית

מצרכים (3-4 מנות):

4 עלי חסה קצוצים

2 עגבניות בינוניות קצוצות

2 מלפפונים בינוניים קצוצים

פלפל אדום (גמבה) קצוץ

חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק (לא חובה)

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים (החלק הלבן + הירוק)

אבוקדו בינוני בשל קלוף וחתוך לקוביות קטנות

כשליש כוס גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנטנות

תיבול לסלט אבוקדו: 4 כפות שמן זית, 4 כפות מיץ לימון, כפית מלאה דבש, כפית שטוחה חרדל דיז'ון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה. את חומרי התיבול מערבבים בנפרד בקערית. מתבלים את הסלט לפני ההגשה.

*אפשר להכין מראש ולשמור במקרר מכוסה או עטוף בניילון נצמד. לפני ההגשה לתבל.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

20 תגובות

הוסף תגובה
    1. הכנתי עם חרדל רגיל וללא גבינה (לא היה לי בבית )
      יצא מוצלח, בעלי ואני חיסלו הכל,
      בפעם הבאה אני ינסה עם חרדל דיז'ון וגבינה בולגרית
      תודה לך אפרת על מתכונים מוצלחים ועל התגובות המהירות שלך.

    1. היי נירית,
      אם יש סלטים ומנות נוספות שמוגשות מספיק להכפיל כמויות ב-2. אם זה הסלט היחיד אז כדאי להכפיל ב-3. הכפלת הכמויות כוללת גם את כמויות התיבול.

  1. שלום אפרת,
    הנה המתכון:
    1 אבוקדו בשל
    1 ביצה קשה
    5 עגבניות שרי, או 1 עגבניה רגילה(השרי הרבה יותר מוצלח)
    2 גבעולי בצל ירוק קצוצים.
    מלח ומעט לימון.
    ההכנה: חותכים לקוביות את האבוקדו הביצה והעגבניות ומערבבים, מוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים במעט מלח ומעט מיץ לימון.
    הסלט הטעים הזה נפלא להכנה אפילו חצי שעה לפני ההגשה ואפשר גם יום קודם. כלום עבודה וכל אוהבי האבוקדו נהנו ממנו מאוד…

    שוב תודה על האתר הנהדר!

    1. היי רבקה,
      כן. מומלץ לשלב אותה עם קצת גבינה צהובה/מוצרלה.
      ואם תמרחי גם רוטב פסטו זה ייצא מושלם 🙂

  2. בוקר טוב!
    1. אפשר להכין את הסלט בלי פלפל צילי חריף ובלי בצל ירוק?
    2. איזה טעם יש לתיבול, מתוק או אחר?
    נראה מאד טוב ורוצה כבר להכין………..

    1. היי רבקה,
      אפשר לוותר על פלפל צ'ילי ועל הבצל הירוק. אפשר לשים חצי בצל לבן קטן קצוץ במקום אם את אוהבת.
      לתיבול יש טעם חמצמץ עם מתיקות ממש מעודנת.
      יום נפלא 🙂

  3. שלום אפרת!
    תודה רבה על האתר המדהים, מתכונים טעימים בריאים קלים ומיוחדים-רואים את ההשקעה שלך! אני ממש נהנית להכנס כל פעם ולקחתי ממך המון רעיונות!! אפשר להוסיף לך מתכון לאתר- עוד גרסה לאבוקדו?
    תודה, מיכל

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר