מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סורבה אננס ונענע

סורבה אננס ונענעFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוקטובר 6, 2014
Last modified:נובמבר 21, 2017

Summary:

סורבה אננס ונענע

מצרכים:

קופסת שימורים קטנה של אננס

עלי נענע טריים (בלי הגבעול)

אופן הכנה:

-מעבירים את פלחי האננס לשקית ניילון ומקפיאים. את סירופ האננס שומרים במקרר.

-מניחים במערבל מזון/ בלנדר את פלחי האננס הקפוא, עלי נענע וכרבע כוס סירופ אננס. טוחנים עד לקבלת מרקם של סורבה (דומה ל"ברד"). ניתן להוסיף עוד סירופ במידת הצורך.

*מומלץ להגיש במקום.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

14 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי אפרת , כיוון שאני בחו׳ל רציתי לדעת מה הכמות של האננס המשומר וגם עלי נענע( אין לי כאן נענע, יש מינו, יותר דומיננטי ומחוספס ?
    תודה

    1. היי יקירה,
      לגבי האננס זה יוצא 227 גרם לפני סינון (כלומר משקל עם הנוזלים).
      לגבי העלים שימי כמה עלים בודדים לפי הטעם.
      יום מקסים

    1. היי אפרת,
      מומלץ לטחון לברד לפני ההגשה אחרת זה ייקפא ויהפוך למרקם של קרח קשה.
      כדאי להקפיא מראש את האננס ולפני שרוצים לאכול נשאר רק לטחון עם כמה עלים של נענע (את מי האננס יש לשמור במקרר).
      יום מקסים 🙂

    1. היי יפית,
      בגלל שזאת קופסת שימורים קטנה זה מספיק לכ-2 מנות, זה גם תלוי בגודל הכוס.
      יום נפלא 🙂

    1. היי,
      את יכולה להשתמש בכל קוקטייל פירות שיש בקופסת שימורים או להכין סורבה עם פירות טריים אחרים.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר