מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סורבה אבטיח

סורבה אבטיחFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 25, 2017
Last modified:נובמבר 21, 2017

Summary:

קינוח סורבה אבטיח ביתי מרענן וטעים ב-3 מצרכים בלבד!

סורבה אבטיח

מצרכים כ-6 מנות):

חצי אבטיח בינוני-גדול חתוך לקוביות

חצי כוס מיץ תפוזים (*אפשר מבקבוק לשתיה קלה)

1-2 כפות אבקת סוכר (לא חובה, לפי מתיקות האבטיח)

אופן הכנה:

-שמים את קוביות האבטיח בשקית אטומה ומקפיאים.

-מניחים במעבד מזון את קוביות האבטיח הקפואות ומיץ התפוזים וטוחנים עד למרקם רך של סורבה (בין ברד לגלידה).

-טועמים. אם חסרה מתיקות מוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם ומערבבים היטב.

הערות:

*ניתן להוסיף יותר מיץ תפוזים לפי הצורך (אם התערובת קשה או פירורית).

*יש לטחון לסורבה לפני ההגשה. אם שומרים את הסורבה במקפיא הוא קופא ונעשה קשה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

16 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי אילת,
      את המתכון הזה בעייתי להכין מראש כי זה קופא לגוש אחד ויש צורך לטחון לפני ההגשה.

  1. היי אחלה מתכון… אפשר לשים פרות יער או תותים קפואים או פטל קפוא?? ומה צריך להוסיף? אשמח לתגובה מהירה כי אני רוצה להכין היום

  2. היה לי אבטיח לא מאד מוצלח קצת מקומח – הקפאתי

    לאחר מס' שבועות עשיתי את הסורבה יצא ממש טעים.

    מומלך להכין ממש לפני ההגשה

    1. היי אביטל,
      לא מומלץ כי זה קופא לגוש אחד ולכן רצוי לטחון לברד לפני ההגשה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר