מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

סביצה

סביצהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

סביצ'ה צבעוני של דג ים / מסעדת "לאנטריקוט"

סביצ'ה של מסעדת לאנטריקוט

סביצ'ה של מסעדת לאנטריקוט

 

מצרכים (4 מנות):

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1/2 בצל סגול

חופן כוסברה

לימון שלם

4 פילטים של דג דניס או דג ים אחר (משני דגים)

מיץ מחצי לימון

מלח

פלפל

אופן הכנה:

חותכים את את כל הירקות ואת הכוסברה קצוץ. מקלפים את הלימון וחותכים לקוביות.

מניחים את כל החומרים בקערה ומוסיפים את מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים היטב.

המתכון באדיבות השף חיים גרשון ממסעדת "לאנטריקוט", רח' אחד העם 28, תל אביב.

*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

2 תגובות

הוסף תגובה
  1. שלום
    אחרי שהכל עורבב בקערה, אין צורך לבשל…? או שמסובר בדג שבושל מראש…? נראה שחסר הסבר לגבי הדג עצמו.
    תודה.

    1. הי מיכל,
      את צודקת (זה מתכון שקיבלנו ממסעדה).
      סביצה זה דג נא, נקי מעור ועצמות, ואין צורך לבשל אותו. חותכים אותו כמו שהוא לקוביות קטנות ומערבבים עם שאר המרכיבים.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר