מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

נתחי אנטריקוט מוקפצים

נתחי אנטריקוט מוקפציםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 17, 2019
Last modified:מרץ 17, 2019

Summary:

נתחי אנטריקוט מוקפצים במחבת עם פטריות – מומלץ להגיש עם אורז לבן

נתחי אנטריקוט מוקפצים

מצרכים (3-4 מנות):

500 גרם נתחי אנטריקוט דקים בעובי 1-1.5 ס"מ (ניתן להשתמש גם ברצועות סינטה) *מומלץ לבקש מהקצב לחתוך

2 בצלים בינוניים קצוצים

חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ (לא חובה)

סלסלת פטריות טריות חצויות

תיבול: 2 כפות רוטב סויה, כף סילאן, כף דבש, 2 שיני שום כתושות, מלח לפי הטעם ומעט פלפל שחור

שליש כוס בצל ירוק קצוץ (חלק ירוק + לבן)

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים פטריות ופלפל צ'ילי, ממליחים מעט ומטגנים במשך 6 דקות, תוך כדי ערבוב. מעבירים את תערובת הבצל והפטריות לצלחת.

-מנגבים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים בכף שמן. כשהמחבת חמה, מוסיפים את נתחי האנטריקוט וצורבים/מקפיצים על אש בינונית-גבוהה כחצי דקה-דקה מכל צד, עד להשחמה.

-מוסיפים את תערובת הבצל והפטריות ומתבלים ברוטב סויה, סילאן, דבש, שום כתוש, מלח ופלפל שחור. מקפיצים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות, לפי מידת העשייה הרצויה. מוסיפים בצל ירוק, מערבבים ומסירים מהאש.

נתחי אנטריקוט מוקפצים

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

14 תגובות

הוסף תגובה
  1. יוצא טוב עם אנטריקוט קפוא מהסופר מהמקפיא(כמובן אם מפשירים לפני הכנה)?
    יש עוד מתכונים לאנטריקוט כזה מהקפאה?
    אם רוצים לחסוך שלב ולהוסיף את הבשר לאותו המחבת יחד עם הפטריות והבצל יש אפשרות או שהורס את המנה?
    תודה רבה.

    1. היי שולמית,
      עם אנטריקוט טרי זה יוצא יותר טעים אבל אפשר להשתמש גם בקפוא שהופשר.
      לא מומלץ להוסיף אותו למחבת יחד עם הפטריות והבצל כי חשוב קודם לצרוב אותו, ללא נוזלים.
      יום מקסים 🌷

  2. הי לילה טוב
    יש לי גוש בשר שנקרא צלי עין ולא סטיק עין
    מדובר באנטריקוט

    אני אמורה לחתוך אותו לנתחים או לבשל אותו כגוש ? יש לך מרשם מסוים אליו את יכולה להפנות אותי ??

    1. לדעתי זה אותו דבר. אפשר לחתוך לרצועות ולהכין את המתכון הזה.

    1. את יכולה לשים גזר חתוך לחצאי עיגולים ו/או פלפל אדום (גמבה) חתוך גס.

  3. בס"ד
    את אלופה!!!
    השם נתן לך כישרון בשפע!
    אני ממש לומדת לבשל מהאתר שלך, תהיי בריאה 🙂
    תמשיכי להפתיע במתכונים המעולים והצבעוניים שלך
    תודה רבה

  4. אפרת שלום,

    נראה מעולה ומעניין. ינוסה בקרוב. הבעיה היא שאנטרקוט הוא בשר שמן יחסית, ואצלנו לא אהוב. סינטה הרבה פחות שומנית אמנם, אך היא עלולה לצאת יבשה מידי.
    מה דעתך לגבי שימוש ברצועות פילה עגל?

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר