מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

נודלס עם חזה עוף

נודלס עם חזה עוףFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אפריל 24, 2018
Last modified:אפריל 29, 2018

Summary:

נודלס עם חזה עוף – מנה אהובה על ילדים שמכינים בסיר אחד

נודלס עם חזה עוף

מצרכים (כ-4 מנות):

250 גרם נודלס (אטריות ביצים)

400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

4 כפות סילאן

4 כפות רוטב סויה (*מומלץ רוטב סויה בסגנון סיני  – הטעם שלו הכי מעודן במיוחד לילדים)

כפית פפריקה מתוקה

אופן הכנה:

-מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל גבי האריזה (אם רוצים שהאטריות יהיו בצבע צהוב מומלץ להוסיף חצי כפית כורכום למי הבישול). לאחר שהנודלס מתבשלים מסננים מנוזלים ומזליפים מעל מעט שמן זית.

-במקביל, מחממים סיר עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף 1-2 דקות מכל צד (ממליחים מעט). מוסיפים את הנודלס המבושל ומתבלים בסילאן, רוטב סויה ופפריקה מתוקה. מערבבים היטב עד לספיגה אחידה של הרוטב.  מבשלים 2-3 דקות נוספות ומסירים מהאש.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

33 תגובות

הוסף תגובה
  1. עשיתי את המרק אתמול.
    שמתי 2 כפות דבש במקום סילאן.
    יצא מעט מתקתק
    אכלו ממנו שני מבוגרים ונהנו מאד.
    פעם ראשונה שאני משתמש ברוטב סויה הודות לך.
    האם אפשר היה להוסיף ירקות כלשהן לחזה בזמן הטגון?

    1. היי שלמה,
      פעם הבאה אפשר להפחית בכמות הדבש ואז זה ייצא פחות מתוק.
      אפשר בהחלט להוסיף ירקות. את הירקות יש להוסיף בהתחלה ולבשל עד לריכוך כמעט מלא ואז להוסיף את חזה העוף. אפשר גם לטגן בצל.
      יום מעולה 🙂

  2. שלום!
    רציתי לדעת איך אני יכולה להדפיס את המתכונים?
    אני לוחצת על הדפסה וגם על הסמל למטה ושום דבר לא זז…
    אשמח לתגובה.

    1. היי גאולה,
      אצלי זה עובד באופן תקין.
      ניסית ללחוץ על אפשרות הדפסה מעל המתכון בצד שמאל וגם על הסמל בחלק התחתון?
      באיזה דפדפן את גולשת? נסי להדפיס מדפדפן אחר.

  3. שלום
    אם יש לי בבית אטריות ביצים אבל הדקות והקצרות(כאלה ששמים במרק) ויש לי גם ספגטי הרגיל
    מה עדיף?

  4. במה אפשר להחליף את הסילאן? דבש יעבוד? כמו כן, בהנחה שאני רוצה להכין את המנה הזאת למבוגרת (אני :)) ולא לילדים, האם ניתן להוסיף תבלינים נוספים כדי שיהיה טעם קצת יותר מעניין? תודה!

    1. כן, אפשר לשים דבש (הסילאן פשוט מוסיף יותר צבע).
      את יכולה להוסיף בצל מטוגן ו/או חצי כפית פפריקה חריפה אם את אוהבת (או לפזר קצת תבלין צ'ילי חריף).

  5. מאוד אוהבת את האתר שלך!!! הוא מזכיר לי תבשילים מהעבר וזה עוזר מאוד. ובנוסף חלק ניכר מהסלטים שלך פשוט ניפלאים וברובם לא הכרתי אז מלא תודות.

  6. כרגיל אחלה של מתכונים מוצלחים אחד אחד
    יש לי שאלה לגבי החזה עוף. אנחנו צמחוניים ויש לטבעול חזה עוף פרווה יש אפשרות להשתמש בו למתכון הזה? בעיקרון הוא צריך רק חימום במחבט של כרבע שעה וזה? בכלל אם תוכלי להעלות מתכונים עם המוצרים האלה ולא הטופו אני מאמינה שהרבה ישמחו
    תודה ויום מעולה

    1. כן, את יכולה להשתמש בזה במקום בחזה העוף.
      האמת שכבר הרבה זמן אני רוצה להעלות מתכונים עם המוצרים האלה אבל אני לא מגיעה לזה. אעשה יותר מאמץ 🙂

  7. היי, רציתי לשאול האם ניתן להמיר את הפפריקה בתבלין אחר? או שהוא משמעותי למתכון?
    תודה רבה ויום טוב

    1. היי דניאל,
      אפשר להוסיף גרגירי תירס ואפונה (משימורים או שקית קפואה) לאחר שטיגנת את חזה העוף. לבשל כ-3 דקות, להוסיף את הנודלס ולהמשיך כרגיל.
      יום מקסים 🌷

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר