מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מתכון לקרוטונים

מתכון לקרוטוניםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 31, 2019
Last modified:מרץ 31, 2019

Summary:

קרוטונים ביתיים פריכים וממכרים שלא תוכלו להפסיק לאכול!

ניתן להגיש עם מרק או לאכול כנשנוש. מתכון מעולה לניצול שאריות של חלה משבת, לחם יבש או חיסול החמץ לקראת פסח.

מתכון לקרוטונים

מצרכים:

5 פרוסות חלה או לחם חתוכות לקוביות קטנות בגודל 1.5 ס"מ

5-6 כפות שמן זית

שליש כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת

רבע כפית מלח

חצי כפית אבקת שום (אפשר לוותר)

מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים מראש תנור ל-170 מעלות (חום עליון וחום תחתון).

-מרפדים תבנית בנייר אפיה ושמים את קוביות הלחם. מערבבים היטב עם השמן והתבלינים עד לכיסוי אחיד.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-12 דקות.

-מוציאים מהתנור ומניחים לקרוטונים להתקרר לגמרי. לאחר מכן שומרים בצנצנת או קופסה סגורה על השיש.

מתכון לקרוטונים

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

8 תגובות

הוסף תגובה
  1. הי אפרת, במידה ואין לי פטרוזיליה/כוסברה מיובשת יש משהו אחר שאפשר לשים במקום? והאם ניתן לשים שום כתוש במקום אבקה?
    תודה!

    1. היי עדי,
      אפשר להכין בלי פטרוזיליה/כוסברה מיובשת.
      אפשר לשים שום כתוש ואפשר גם לוותר בכלל על השום.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר