מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מתכון לנודלס

מתכון לנודלסFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On נובמבר 20, 2013
Last modified:נובמבר 25, 2018

Summary:

נודלס מוקפץ עם עוף וירקות

מתכון לנודלס

מצרכים (2 מנות):

100 גרם נודלס (אטריות ביצים)

200-250 גרם חזה עוף חתוכות לקוביות

1 בצל גדול קצוץ

1 שן שום קצוצה

1 גזר חתוך לגפרורים + 1/4 כרוב חתוך לרצועות (השתמשתי בשקית מוכנה של כרוב וגזר חתוכים שניתן לקנות בכל סופר- חוסך הרבה עבודה).

1/2 כוס פטריות

1/2 גמבה חתוכה

1/2 כוס נבטים סיניים

תיבול: 3 כפות סויה, 5 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 2 כפות דבש, מלח, פלפל גרוס גס

לקישוט: בוטנים קצוצים (לא חובה)

אופן הכנה:

  1. מכינים את הנודלס בהתאם להוראות ההכנה המצוינות על גבי השקית.
  2. במקביל, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף כדקה מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחת.
  3. מטגנים במחבת/ווק בצל כ-2 דקות. מוסיפים את כל הירקות (למעט הנבטים) ומבשלים/מקפיצים 7-8 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מוסיפים את העוף, הנודלס והנבטים ומתבלים. מערבבים היטב במשך כ-2 דקות נוספות ומסירים מהאש.

 

תגובות שקיבלנו בפייסבוק:

"הכנתי אתמול בלי חזה עוף.הוספתי גם דבש וגם סילאן.יצא טעים!!!" (ענת)

 "יצצאאאאאאאאא טעיםםםם! מתכון מעולה" (מיטל)

"ניסיתי את הנודלססססססססססס מדהים וטעים" (דינה)

 "גם הכנתי אתמול את הנודלס! 20 דקות ופשוט לקקנו אצבעות כולל התינוקי בן שנה וחצי" (אנה)

 

מתכון לנודלס, נודלס מוקפץ, נודלס עוף

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

200 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי אפשר להכין בסיר ?
    ודבר שני , יש לי סילאן וסויה . איך לעשות ?
    ממש תודה. אתר מדהיםם וטעים

    1. אפשר להכין בסיר.
      אפשר לשים סילאן במקום דבש. אם אין לך רוטב צ'ילי מתוק אפשר לשים 4 כפות רוטב סויה ו3 כפות סילאן.

  2. שלום,
    רציתי לשאול האם אפשר להכין במחבת רגילה יוצא טעים באותה מידה?

    ולגביי הפטריות, האם טעים בערך באותה מידה אם אכניס למתכון פטריות משימורים?

  3. שבוע טוב אפרת, את מקסימה , תודה רבה על האתר
    יש לי מס' שאלות:
    1. מה הכוונה 2 חתיכון חזה ? יש לי חזה אחד מעוף שלם,
    2. ולא ראיתי שענית האם ניתן להוסיףך במקום כרוב ונבטים פטריות וקישוא?
    3.בעבר הייתי מקפיצה ירקות ואח"כ מוסיפה את החזה והתיבול ללא טיגון החזה בנפרד
    מה הסיבה להפרדה?

    1. היי אסתי,
      1. הכוונה לכמות של 200-250 גרם. מה שיש לך אמור להספיק.
      2. השבתי לך (ראי תגובה קודמת) – אפשר להוסיף פטריות וקישוא.
      3. את יכולה להכין בדרך שאת רגילה. הסיבה שאני מטגנת את החזה בנפרד היא כדי לשמור על הרכות של חזה העוף.

  4. שבוע טוב אפרת,
    הכנתי לשבת את העוף עם הפטריות בסיר יצא מושלם!!!
    אני מעוניינת להכין את הנודלס מוקפץ למהלך השבוע
    האם יצא טעים ללא כרוב ונבטים? (אין לי כרגע בבית )
    פטריות קישואים עגבניה מתאים להוסיף?

    1. שבוע טוב!
      שמחה שיצא טעים 🙂
      אפשר להוסיף פטריות וקישוא (עגבניה פחות מתאימה).

  5. היי
    פעם ראשונה שאני מכינה ואני דמה במקום נודלס ספגטי
    לא הבנתי באיזה שלב אני מוסיפה את הספגטי אחרי שאני מבשלת מה אני עושה?

    1. היי כוכבה,
      אפשר לבשל את הכרוב בנפרד ולהוסיף לתערובת.
      אין צורך להוסיף תבלין זנגביל אבל אם את אוהבת את יכולה להוסיף בסביבות רבע-שליש כפית.

  6. מתכון מצוין וקל להכנה.
    הכפלתי כמויות וכולנו התענגנו על הטעם.
    ארוחה שלמה במחבת אחת. מומלץ בחום
    תודה אפרת

  7. הי. האם אפשר במקום חזה עוף להכין פרגיות. ובאיזה נודלס מדובר? פעם ראשונה שאני מכינה ..
    יש לי אורחים בשבת ואני צריכה להכין כמות מכובדת נניח מקילו פרגיו שאחרי שמנקים אותם יוצא בטח כמות קטנה יותר של פרגיות

    אפשר את היחס של שאר הכמויות של הנודלס הירקות והתיבול?

    1. היי ליז,
      אפשר להכין עם פרגיות. מדובר בנודלס ביצים. יש כל מיני סוגים – קצרים, ארוכים, עבים, דקים. תבחרי מה שנראה לך.
      כמויות ל 700-800 גרם פרגיות (אחרי ניקוי):
      400 גרם נודלס
      2 בצלים גדולים
      3 שיני שום קצוצות
      4 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים
      חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
      2 סלסלות פטריות טריות
      2 גמבות חתוכות
      2 כוסות נבטים סיניים
      תיבול: 10 כפות רוטב סויה, 15 כפות צ'ילי מתוק, 6 כפות דבש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

  8. הי אפרת,
    הכנתי היום ויצא נהדר.
    ממש מודה לך על המתכונים הנפלאים וחשוב לא פחות על המענה המהיר והסובלני שלך כשאני זקוקה לייעוץ (וגם אחרים).
    אין כמוך 👏👏
    תודה

  9. הי אפרת,
    חיבת קודם כל להודות לך על מתכונים נפלאים, קלילים והכי חשוב טעימים.
    מתכננת מחר להכין את המתכון הזה אבל עם כמויות שונות של המוצרים הבסיסיים ולכן זקוקה לעזרתך.
    רוצה להכין עם 850 גרם חזה עוף (זה מה שיש לי) + 300 גרם של נודלס (רוצה להתמקד יותר בירקות).
    הירקות: בצל,שום, גזר, כרוב, גמבה ושעועית ירוקה קפואה.
    אשמח אם תסדרי לי את המתכון גם מבחינת כמות הירקות והסדר וגם מבחינת התיבול.
    תודה וסליחה על הטרחה (ניסיתי לבד, לא הולך),
    תודה 🙂

    1. היי לימור,
      תצרכי להשתמש בווק גדול או מחבת גדולה.
      מבחינת אופן ההכנה, זה אותו אופן. מבחינת כמויות כדאי לשים 3 גזרים, 2 בצלים בינוניים-גדולים, 3 שיני שום, חצי כרוב גדול, גמבה וחצי ו-2 כוסות שעועית ירוקה.
      לגבי תיבול, מומלץ להכפיל חומרים ב-3 (9 כפות סויה, 3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק, 6 כפות דבש, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם).
      שבוע טוב 🙂

  10. היי אפרת,

    האם את שוטפת את חזה העוף לפני ההכנה?
    ובכלל, האם מומלץ לשטוף שניצלים או חלקי עוף לפני אפייה או בישול?

    תודה שוב על מתכונים פשוט מצוינים וטעימים
    שיר

    1. היי שיר,
      בעבר הייתי שוטפת אבל היום לא. אומרים (לפי משרד הבריאות) שלא כדאי לשטוף מאחר וזה מפזר חיידקים על השיש, בכיור וכו'.
      יום מקסים 🙂

  11. אפשרי להוסיף שעועית ירוקה?
    במידה וכן באיזה שלב אני מכניסה
    ואם אני צריכה לבשל את השעועית לפני
    תודה

    1. אפשר להוסיף שעועית ירוקה יחד עם הירקות.
      אם זו שעועית ירוקה טרייה ולא קפואה אז כדאי לבשל אותה לפני במים רותחים 4-5 דקות ולסנן.

  12. היי אפרת
    אני רוצה להכין את המתכון עם 7 חתיכות חזה עוף אשמח למתכון מדויק פליזזז:)
    בנוסף אין לי דבש איך אני יכולה להמיר בסילאן ונשאר לי ממש כמות קטנה של סויה זה נורא?

    1. היי שרון,
      אם אלה חתיכות דקות של חזה עוף אז מספיק להכפיל את כל החומרים ב-2.
      אם אלה חתיכות עבות של חזה עוף אז אלה הכמויות המומלצות: 300 גרם אטריות, 7 חתיכות עבות של חזה עוף, 2 בצלים בינוניים קצוצים, 2 שיני שום קצוצות, 3 גזרים בינוניים, חצי כרוב גדול, כוס וחצי פטריות, גמבה וחצי, כוס וחצי נבטים. התיבול: 7 כפות סויה, 12 כפות צ'ילי מתוק, 5 כפות דבש, מלח ופלפל.
      אפשר לשים סילאן. רוטב הסויה תורם לטעם אבל אם אין לך מספיק תכיני עם מה שיש לך.

    1. היי שירה,
      את הכרוב מוסיפים יחד עם כל הירקות. בהתחלה זה נראה כאילו יש הרבה כרוב אבל הוא מאבד מנפחו ומתרכך במהלך הבישול.

  13. תודה על התגובה המהירה.
    1. יש לי מלבד העוף גם קוביות בשר(לחמין) אני יכולה להוסיף,במידה וכן-איך?
    2. ניתן לשים שומר?

    1. 1. אפשר להוסיף בשר אבל צריך לבשל אותו קודם במים עד שיתרכך.
      2. לא בטוחה אם הטעמים ישתלבו בהצלחה.

  14. הכנתי, יצא מעולה!
    ההתלהבות הרבה הכנתי כמות כפולה, יצא כמות ענקית!
    אפשר להקפיא, או שזה ייהרס?
    תודה ושבת שלום

    1. היי מלכי,
      לא בטוחה שזה יעבור הקפאה בצורה מוצלחת, אני חוששת שהנודלס יתפרקו קצת אחרי הפשרה ואולי גם הירקות יהיו קצת סמרטוטיים. בכל מקרה זה נשמר במקרר כ-4 ימים, מקווה שזה יחוסל עד אז 🙂
      שבת שלום!

  15. ערב טוב
    אני רוצה להכין היום- לערב שבת,האם כדאי לאחד עם נודלס לפי ההוראות, או להשאיר נפרד ולאחד לפני ההגשה?
    תודה

    1. כן אירה, אפשר.
      את יכולה לחלוט דקה במים רותחים ולסנן. להוסיף למחבת כ-5 דקות לפני סיום הבישול.

  16. היי אפרת :]
    אני אוהב לעבוד מדוייק, כמה גרם חזה עוף צריך למנה הזו
    (אני רוצה להכפיל כמויות וצריך לדעת פחות או יותר מה המשקל)
    תודה =]

    1. היי איציק,
      למתכון הזה מומלץ להשתמש ב 200 גרם, כך שלכמות כפולה – 400 גרם.
      יום נפלא 🙂

  17. תודה רבה על המתכונים הנהדרים!:)
    שייך להוסיף לזה גם קישוא ובצל? ומה עם פלפלים נוספים (ירוק/צהוב)?
    תודה מראש

  18. שלום.1. האם ניתן להכין במחבת רגילה?
    2. הדבש ממש נחוץ? במה ניתן להחליפו?
    3. מה בערך הטעם של רוטב סויה?(חמוץ/מתוק..?)
    תודה רבה!!

    1. היי אוראל,
      1. כן אפשר, אבל כדאי לבחור במחבת גדולה.
      2. הדבש מוסיף לטעם. אם אין, ניתן להמיר בסירופ מייפל או בסילאן.
      3. רוטב סויה הוא יותר לכיוון מלוח.
      חג שמח 🙂

  19. שלום,
    האם 5 כפות צ'ילי מתוק לא יהפכו את המנה לחריפה?
    מנסיוני גם הצ'ילי המתוק חריף… 🙂

    תודה רבה
    מירב

    1. היי מירב,
      זה יוצא פיקנטי. לא מאוד חריף. בכל מקרה אם את חוששת את יכולה להתחיל מ 2-3 כפות ולטעום.
      יום מקסים 🙂

  20. נשמע מאוד טעים, רק שאלה-
    לגבי השקית של הכרוב וגזר החתוכים- באיזה איזור זה נמצא בד"כ בסופר? אני לא זוכרת שנתקלתי…
    תודה

    1. היי רביד,
      זה נמצא באוזר של הירקות אבל במקררים, היכן שנמצאים העלים הירוקים, הפטריות וכו'.

  21. יצא מעולה!!!
    אפיתי את קוביות החזה עוף בתנור עם מעט שמן מלח ופלפל 10 דקות במקום לטגן ויצא פשוט טעים!!!
    הוספתי מעט חומץ – מוסיף המון
    שיניתי קצת את הירקות: שמתי קישור, גזר פלפל אדום וצהוב ופטריות.
    יצא מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!

  22. אפשר להכין הערב ולחמם מחר בצהריים? (ואל תציעי לי להרכיב מחר כי בעלי הוא זה שצריך לתת מחר אוכל לילדים בצהריים 🙂

    1. היי אושרת,
      אם הוא היה דביק אז יכול להיות שזה כתוצאה מבישול יתר במים.

    1. היי דבי,
      במתכון הזה הסויה ממש מוסיפה טעם. יש לך במקרה רוטב טריאקי?
      דרך אגב באיזה סוג סויה את משתמשת? כי יש סוגים שהם לא טעימים.

  23. שלום,
    האם אפשר להשתמש באטריות רגילות (לקוגל) או רק באטריות אורז?
    האם אפשר לאפות את העוף במקום לטגן?

    1. היי שולי,
      אפשר להשתמש גם באטריות רגילות.
      רצוי לטגן את העוף ולא לאפות כדי שהוא יישאר עסיסי.

    2. מוסיפים את העוף למחבת עם הירקות, מוסיפים גם את הנודלס והנבטים ומתבלים.

  24. קודם כל – המתכון מדהים וטעים מאוד מאוד!!
    הבעיה היא שהוא לוקח לי הרבה מאוד זמן… לא שואפת ל10 דקות אבל לזמן סביר 😉 אני מאוד איטית ורוצה לייעל את העניינים.
    השאלה שלי אם יש דרך לקצר את שלב טיגון קוביות חזה העוף. אני עושה כמות של קילו חזה עוף (שאר הרכיבים בהתאם). אולי הבעיה היא שאני חותכת לקוביות קטנות מדי או בגלל שהפרוסות לא עבות כמו שכתבת בגלל שזה חזה עוף פרוס לשניצלים. בכל מקרה, תמיד זה לוקח לי המון זמן, ואני מרגישה שזה כאילו אני מטגנת מליון שניצלים.
    אפשר איכשהו לבשל במקום? או דרך בה לא אצטרך להפוך כל אחד? או שמקסימום אסתפק לצערי להכין את המתכון במקרים מיוחדים…

    1. היי הדר,
      לגבי טיגון העוף, זה אמור להיות טיגון של דקה אחת מכל צד. אני מניחה שבגלל שאת מכינה כמות גדולה יותר, זה לוקח יותר זמן.
      אולי אם תשתמשי בחזה עוף יותר עבה אז יהיו פחות חתיכות. את יכולה להשתמש בתרווד כדי להפוך כמה חתיכות ביחד. זה בהחלט יכול לחסוך זמן.

    1. היי דודו,
      קוביות בשר הכוונה לצלי כתף? כי אם כן יש לבשל את הבשר לפני בנפרד עד שהוא מתרכך ורק אז להוסיף לנודלס.
      בישול הבשר: מחממים סיר עם כף שמן ומטגנים את קוביות הבשר כדקה מכל צד. מכסים במים רותחים ומבשלים עם מכסה עד שהבשר מתרכך.
      לאחר מכן מוסיפים אותו לנודלס (באותו זמן שמוסיפים את העוף – לקראת סוף הבישול).
      לכמות שבמתכון מתאים להשתמש בכ200 גרם בשר.

  25. שלום,
    הבן שלי אוהב נודלס ללא תוספת בשר וירקות, עם רוטב בלבד.הוא מאד אוהב נודלס ברוטב בסגנון קפה גרג אם מישהו אי פעם טעם שם. אז אולי למישהו או לך יש מתכון שכזה??

    1. היי אלה,
      אני לא מכירה ספציפית את הנודלס של קפה גרג. בכל מקרה, אפשר לנסות להכין את הרוטב שבמתכון הזה, הוא טעים 🙂

  26. הכנתי ויצא טעים מאוד מאוד!!!
    תודה רבה על המתכון הזה ומתכונים נוספים מוצלחים מאוד מהאתר

  27. אני חייבת לציין שאחרי כל כך הרבה מתכונים שעשיתי מהאתר וכולם יצאו מוצלחים ממש אני פשוט עושה את שאר המתכונים בידיעה שהם יהיו מוצלחים
    אפשר לקבל מתכון ל5 מנות?

    1. היי שלי,
      קודם כל כיף לשמוע 🙂
      כמויות ל-5 מנות:
      250 גרם נודלס
      5 פרוסות עבות של חזה עוף
      2 בצלים בינוניים
      2 שיני שום
      2 גזרים
      חצי כרוב
      סלסלת פטריות
      גמבה גדולה
      כוס וחצי נבטים
      תיבול: 6 כפות רוטב סויה, 10 כפות צ'ילי מתוק, 4 כפות דבש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

  28. שלום לכם ותודה על האתר הנפלא ועל התגובות המהירות והמחכימות.
    אינני משתמשת ברוטב צ'ילי מה אפשר להוסיף במקום? והאם הירקות מתרככים מספיק? תודה!

    1. היי מזל,
      הירקות אמורים להיות רכים אבל לא מאוד, אלא עדיין נגיסים. את כמובן יכולה לבשל אותם לפי הרכות שאת אוהבת.
      את יכולה לוותר על הצ'ילי מתוק ולהגדיל את כמות הסויה והדבש ל4 כפות סויה ו3 כפות דבש.
      יום מקסים 🙂

    1. כן ספיר, את יכולה להכין בסיר (רצוי סיר רחב עם ציפוי שאינו נדבק).
      שבוע נפלא 🙂

  29. אפרת שלום. רציתי לשאול מה אפשר לשים במתכון זה כתחליף לסויה ולצילי וכן מה הכמויות…. תודה תורכי משמים על המצווה הגדולה.

    1. היי שפרה,
      מתנצלת על העיכוב בתשובה.
      במקום התיבול במתכון אפשר פשוט לתבל ב 3-4 כפות שמן זית, 2-3 כפות דבש, 1-2 שיני שום כתושות, מעט מלח – לערבב את הכל בקערית ולתבל את המוקפץ.

    1. היי אלינור,
      400 גרם נודלס
      2 בצלים גדולים
      3 שיני שום קצוצות
      4 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים
      חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
      2 סלסלות פטריות טריות
      2 גמבות חתוכות
      2 כוסות נבטים סיניים
      תיבול:
      10 כפות רוטב סויה, 15 כפות צ'ילי מתוק, 6 כפות דבש, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
      יום נפלא 🙂

    1. היי אוריה,
      כמויות לכ-7 אנשים:
      400 גרם נודלס (אטריות ביצים)
      8 פרוסות עבות של חזה עוף חתוכות לקוביות
      2 בצלים גדולים קצוצים
      3 שיני שום קצוצות
      4 גזרים חתוכים לגפרורים
      כרוב קטן חתוך לרצועות
      סלסלת פטריות
      2 גמבות חתוכות
      2 כוסות נבטים סיניים
      תיבול: כשליש כוס סויה, כ3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק, 8 כפות דבש, מלח, פלפל גרוס גס
      בהצלחה 😉

  30. היי ,
    רציתי לדעת בבקשה האם אפשר לשים רוטב טריאקי במקום סילאן ?
    האם זה משתלב טוב עם דבש וסויה ?
    תודה רבה ויום נפלא 🙂

    1. היי קסם,
      אין סילאן במתכון. אולי התכוונת לצ'ילי מתוק? אם כן, זה ישנה את הטעם אבל עדיין אמור לצאת טעים 🙂

  31. מאז שגיליתי את האתר הנפלא הזה אני לפני הכל בודקת ומקבלת רעיונות ממנו, יישר כוח! מה לעשות כדי שהמוקץ יצא לי בצבע חום קרמלי כמו במסעדות?,ושוב תודה

    1. היי אירית,
      שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
      אני מניחה שבמסעדות משתמשים בסוכר חום או בחמאת בוטנים ומכאן הצבע הקרמלי המיוחד.

  32. רציתי להגיד לך כל הכבוד על האתר המדהים שלך. אני בחופשת לידה וכל יום צץ לי משהו חדש שבא לי להכין למשפחה וכבר אני ישר מחפשת באתר שלך. כל המתכונים שלך טעימים וכתובים בצורה כל כך ברורה. פשוט כייף! שתמשיכי להצליח.

  33. שלום אפרת היקרה!
    השבוע אכין את המתכון . בנוגע לכמות העוף, הכוונה היא ל 500גרם?
    תודה ושבת שלום

    1. כן, בסביבות 500 גרם, אפשר קצת יותר או פחות, לפי כמות העוף שרוצים.
      שבת שלום! 🙂

    1. היי אסנת,
      יש 2 אפשרויות הדפסה שונות. אחת מעל המתכון מצד שמאל יש לחצן "הדפסה" והשניה מתחת לכל מתכון יש אייקונים של שיתוף (פייסבוק, ווצאפ וכו') יש שם גם אייקון של מדפסת שאפשר ללחוץ עליו כדי להדפיס.
      יום נעים 🙂

  34. היי, אפשר להשתמש ברוטב חמוץ מתוק מוכן? ואם כן, אז על מה לוותר? על הסויה? על הצילי? או על שניהם?

    1. היי רוני,
      אני מניחה שאפשר. ממליצה להשתמש רק ברוטב ולטעום. אם חסר מתיקות- להוסיף דבש. אם רוצים שזה יהיה מעט פיקנטי- להוסיף צ'ילי מתוק.
      בהצלחה 😉

  35. יש לי טיפ קטן אני שמתי את הרוטב צ'ילי הרוטב סויה בקערה קטנה והוספתי עוד משהו לקערב הוספתי חלב רגיל וחלבמעיזים וזה יצה אחד הדברים אכי טעמים העולם 😉 😉 O:-)

  36. היי
    עשיתי לפי המתכון הזה ויצא טעיייים מאוווווד ,מומלץ לכולם
    תודה על האתר הנהדר הזה

    1. היי דליה,
      הכוונה לנבטים סיניים אבל את יכולה לשים כל נבטים שיש לך.
      שבת שלום 🙂

  37. היי,

    במידה ואני רוצה להגדיל את הכמות של האטריות ולבשל לכ-5 אנשים, מה צריכות להיות הכמויות פחות או יותר?

    תודה 🙂

    1. היי אבי,
      הכמויות צריכות להיות בסביבות 300 גרם אטריות, 4-5 פרוסות עבות של חזה עוף, 2 בצלים בינוניים קצוצים, 2 שיני שום קצוצות, 3 גזרים בינוניים, חצי כרוב גדול, כוס וחצי פטריות, גמבה וחצי, כוס וחצי נבטים. התיבול: 7 כפות סויה, 12 כפות צ'ילי מתוק, 5 כפות דבש, מלח ופלפל.

  38. יצא פצצה!
    הייתי מוסיף המלצה קטנה כדי לחסוך בניקיון המטבח בסוף – לרכז את כל הירקות בקערה גדולה ואת כל התבלינים בקערה קטנה לפני התחלת ההקפצה. בזמן הבישול צריך לערבב או להקפיץ כל הזמן ואין זמן "לחפש" דברים…

    1. היי זמיר,
      שמחה לשמוע שיצא טעים ותודה על הטיפ היעיל!
      סופשבוע נעים 🙂

    1. היי גילת,
      את יכולה לוותר על הצ'ילי המתוק ולשים במקום כפית שטוחה פפריקה מתוקה (אפשר להכין גם בלי הפפריקה). רוטב עגבניות פחות מתאים במקרה הזה.
      שבוע נפלא 🙂

  39. הכנתי עם חזה עוף ובלי חזה עוף פשוט אין מילים לתאר
    יוצא סוף של הסוףףףףףףףףףףףףףף
    משהו ממש אבל ממש טעיםםםםםםםםםםםםםם

    1. היי שני, העוף יוצא עסיסי בגלל הבישול הקצר שלו. בהתחלה מטגנים אותו כדקה בלבד מכל צד, מעבירים לצלחת ואז מוסיפים אותו כ-2 דקות לפני סיום הבישול.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר