מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

ממתק שוקולד ופקאן

ממתק שוקולד ופקאןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 25, 2014
Last modified:מרץ 27, 2014

Summary:

ממתק שוקולד ופקאן

מצרכים (כ-12 כדורים):

1.5 כוסות פקאן טחון גס (לא לאבקה)

25 גרם חמאה/ מחמאה

2 כפיות קוקוס (לא חובה)

70 גרם שוקולד חלב/ לבן/ מריר (לא מומלץ להשתמש בשוקולד עם אחוז קקאו גבוה)

5 כפות מים

אופן הכנה:

-מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד עם החמאה והמים וממיסים במיקרוגל (זהירות שהשוקולד לא יישרף). מוצאים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.

-מניחים בפנים את הפקאן והקוקוס ומערבבים.

-יוצקים לנייר מנג'ט כמות של כף מהתערובת ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

25 תגובות

הוסף תגובה
  1. שלום אפרת,
    יצא לי ממש מעולה כמו כל שאר המתכונים שלך….
    את תמיד מדהימה אותי מחדש מהכמות, מהאיכות ומהקלות של המתכונים,
    ואני חייבת לציין שזה האתר הכי מוצלח שנתקלתי!!! גם מבחינת העיצוב, וגם מבחינת התיפעול וכד'
    ומאחורי אתר גדול עומדת אישה גדולה…
    ממש תודה רבה וחג שמח!!!!

    1. היי דני,
      מה הכוונה מאקו?
      כוס וחצי אגוזים טחונים זה יוצא בסביבות 170 גרם.

    1. היי ענבל,
      ממליצה לשים 2 כוסות פקאן טחון גס, כוס פצפוצי אורז, 50 גרם חמאה, 4 כפיות קוקוס (לא חובה), 150 גרם שוקולד, 8-10 כפות מים. השוקולד אמור לצפות את כל התערובת.
      בהצלחה ויום נפלא 🙂

    1. אם את משתמשת בשוקולד מריר אז לדעתי 2 כפות יספיקו בהחלט.
      בכל מקרה, את יכולה לטעום את התערובת לאחר שאת ממיסה אותה במיקרוגל ואם לדעתך עדיין חסרה מתיקות תמיד אפשר להוסיף בשלב זה אבקת סוכר (האבקה נמסה בתוך התערובת בצ'יק).

  2. הכנתי את זה לשבת

    טעים מאוד

    אבל עדיין …. לדעתי חסר קצת סוכר

    אין סוכר במתכון הזה ??

    אי אפשר להוסיף סוכר או תמצית וניל או משהו ……

    ??

    1. היי הדס,
      במתכון אין סוכר מאחר ומתיקות השוקולד אמורה להספיק אבל אם את מרגישה שחסרה מתיקות את בהחלט יכולה להוסיף סוכר לפי הטעם (את הסוכר מומלץ להמיס עם השוקולד, החמאה והמים במיקרוגל). כמובן שאת יכולה להוסיף גם כמה טיפות תמצית וניל.
      לגבי מה שהכנת כבר- את יכולה לפזר אבקת סוכר מעל כדי להמתיק אותם.
      תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂

  3. האם המתכון המופיע כעת, הוא המתכון המתוקן והתערובת לא תהיה קשה לעירבוב, כדברי המגיבה מעלה?

    1. הי שלי, את צודקת, אני מתנצלת :-), היו חסרים נתונים באופן ההכנה. ראי הוראות לאחר תיקון.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר