מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מוס שוקולד ללא ביצים

מוס שוקולד ללא ביציםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 15, 2013
Last modified:אוגוסט 20, 2018

Summary:

מוס שוקולד מ-2 מרכיבים בלבד (ללא ביצים)

מוס שוקולד

מצרכים:

שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל)

3 כפות ממרח השחר העולה

אופן הכנה:

מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.

מוסיפים לקצפת ממרח השחר העולה ומקפלים בעדינות.

מעבירים לכוסות הגשה קטנות ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.

 

מוס שוקולד נוטלה, מוס שוקולד מהיר, מתכון למוס שוקולד

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

57 תגובות

הוסף תגובה
  1. הי,
    במידה ואני רוצה את זה יותר כהה יש אפשרות להוסיף בנוסף לממרח אבקת קקאו זה יכהה לי? ואם כן מה הכמות שצריך להוסיף?
    תודה וחג שמח!!!

    1. כן אפשר.
      כדאי להתחיל מכפית ולהוסיף בהדרגה לפני הצבע שרוצים. מומלץ גם לטעום תוך כדי ולוודא שזה מספיק מתוק (אפשר להוסיף אבקת סוכר במידה ורוצים לחזק את המתיקות).
      חג שמח 🌸

  2. אפרת שלום, מה שלומך?
    רציתי לשאול מה אפשר במקום ממרח?
    כלומר להכין מוס שוקולד בצורה שהיא ללא ממרח…
    תודה

  3. היי אפרת, קודם כל תודה על מתכונים טעימים וקלים. כל מתכון שלך זוכה לאין ספור מחמאות.
    שאלתי היא האם ניתן לעשות עם ממרח אחר כמו ממרח חלבה? או שיש הצעה אחרת חוץ משוקולד השחר? תודה רבה

    1. היי זיוית,
      אפשר להכין עם ממרח חלבה. כדאי להוסיף גם כף גדושה אינסטנט פודינג וניל.
      חג שמח ❤️

  4. היי אפרת יקרה,
    אני רוצה להכין את המוס הערב שיהיה לשבת..
    אפשר אחרי שעה הקפאה להעביר למקרר?
    תודה מראש

  5. היי אפרת מה קורה רציתי לשאול אותך עם אפשר לשים שוקולד נוטלה במקום שחר(כי אין לי) תודה 😄🤗🙏🙌
    המתכונים שלך פשוט נפלאים😍😘

  6. טעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!
    הפעם,באמת מוצלח!

  7. הי אפרת,אני ממש נהנית מהמתכונים שלך.שימושיים,ברורים,ופשוטים להכנה.ממש תודה רבה!

  8. היי, אני מחפשת איך להיפטר משמנת צמחית שיש לי במקרר שפג תוקפו 1/10 🙂 המתכון הזה מתאים לי מאוד בגרסה פרווה. האם אוכל להכין ולהקפיא לכמה ימים?? והאם זה עדיין ייצא במרקם של מוס ולא גלידה אם אשאיר אותם במקרר אחר כך? תודה רבה ושבוע טוב 🙂

    1. היי אודליה,
      את יכולה להכין, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
      ביום שאת רוצה להגיש את זה יש להעביר את זה למקרר (לפחות כמה שעות לפני) וזה יחזור למרקם של מוס.
      שבוע נפלא!

  9. היי,
    אני צריכה להכין 20 כוסות
    מה הכמות שאצטרך של המצרכים?

    *טיפ*
    אפשר להוסיף תותים ולגרד מעל מקופלת לבנה

    1. היי עדי,
      תצטרכי להכפיל כמויות ב 4-5, זה תלוי בגודל הכוס ובכמות שאת ממלאת.
      ממליצה להכפיל קודם כמויות ב-2 ולראות לכמה זה מספיק ולפי זה להכין עוד.
      נשמע מעולה עם התותים והמקופלת 🙂
      חג שמח!

  10. היי אפרת(:
    לפני מספר ימים היה לי יום הולדת והכנתי את המוס בתור קינוח לי ולחברות,
    וכולן טרפו אותוו!!!!!!
    תודה על כל המתכונים המדהימים!

    1. היי שני,
      קודם כל המון מזל טוב!
      שמחה שנהנתן מהקינוח 🙂
      יום נפלא

    1. את יכולה להשתמש בכל ממרח אחר מתוק שיש לך (חלבה, לוטוס, נוטג, נוטלה וכדו').
      אם את רוצה מוס בטעם שוקולד- את יכולה להמיס חבילת שוקולד מריר עם 3 כפות חלב/מים, לערבב לתערובת חלקה ולצנן לטמפ' החדר.
      לאחר מכן תקציפי את השמנת במשך חצי דקה-דקה לקצפת רכה, תוסיפי את תערובת השוקולד המומסת (לאחר שהתקררה) ותמשיכי להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

    1. היי אורית,
      אפשר לשים בתחתית פירורי ביסקוויטים או עוגיות אוראו (אם את רוצה שהתחתית תהיה קשה ויציבה אפשר להמיס חמאה/מרגרינה ולערבב עם הביסקווטים או העוגיות ולהדק בתחתית כל כוס).
      את יכולה לשים פקאן מסוכר קצוץ, קורנפלקס רגיל או פצפוצי אורז מעורבבים עם ממרח שוקולד.
      שבת שלום 🙂

    1. היי קרן,
      כן אפשר להמיר ב100 גרם שוקולד מריר.
      ממיסים במיקרוגל קוביות שוקולד מריר עם 2-3 כפות מים ומערבבים עד לתערובת חלקה.
      מצננים את התערובת עד לטמפ' החדר.
      מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה ("חצי הקצפה"). מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
      חג שמח 🙂

    1. לקפל הכוונה לערבב בעדינות. לאחר שמקציפים לקצפת יציבה, מוסיפים את הממרח ומערבבים בעדינות בעזרת כף (לא במיקסר) אחרת הקצפת יכולה להישבר.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר