

מתכון למאפינס תפוזים מושלמים שמכינים בצ'יק- מערבבים את כל החומרים בקערה, יוצקים לתבניות מאפינס ולתנור..
ביצה גדולה
שליש כוס (66 ג') סוכר
שליש כוס (66 ג') שמן
חצי כוס (120 מ"ל) מיץ תפוזים סחוט טבעי
כף גרידת קליפת תפוז
כוס קמח (140 ג') תופח (או כוס קמח לבן מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס (אם משתמשים בעטרות נייר יש להניח אותן בתוך תבניות שקעים ממתכת/סיליקון כדי שיהיו יציבות).
-מערבבים את כל החומרים (בעזרת מטרפה/כף) לפי הסדר בו הם רשומים.
-יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים במשך כ-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
אהבתם? שתפו
היי אפרת,
לכף גרידת תפוז כמה תפוזים השתמשת צריך לא מעט תפוזים אני טועה או שהתכוונת לכפית?
תודה🙏
תפוז אחד גדול.
שלום לך
האם אפשר במתכון הזה להשתמש בתבניות כאלה?
תודה
באיזה תבניות?
התבניות האלה
כן אפשר.
איך ממירים עוגת טורט פשוטה לשמוש במולטיקייק
לא בטוחה שהבנתי את השאלה.
אפשר להכין את הבלילה ולשים במולטיקייק.
היי,
האם ניתן להקפיא וזה לא מתפורר?
אם את רוצה שהעוגה עצמה תהיה יותר יציבה שימי 2 ביצים.
ניתן להקפיא.
מתכון נהדר, אני נוהגת להוסיף שליש כוס פרג ויוצא ממש מושלם. תודה
מעולה 🙂
תודה חגית
תודה על המתכון. מכינה מחר. איזה ציפוי את ממליצה לשים מעל שיצא פנסי?
אפשר להכין זיגוג משוקולד לבן כמו במתכון הזה- עוגת שוקולד לבן או להכין ציפוי שוקולד רגיל (מחצית מהכמויות הרשומות).
שלום
איך זה מבחינת כמויות אם אני צריכה ל27 ילדים?
תודה
אם את מכינה במאפינס מסיליקון תכפילי כמויות ב-3.
היי
במידה ואני רוצה להכפיל את הכמות ולהכין מהמתכון עוגה ולא מאפינס, באיזו תבנית עליי להשתמש?
אפשר להכפיל כמויות ב-2 ולהכין בתבנית מלבנית בגודל 31X22.
היי אפרת,
מתכון מעולה. הכנתי על הבוקר של יום שישי…
תודה רבה על כל המתכונים והטיפים לבישול/אפייה בריאים יותר.
האתר הכי טוב והכי בריא!
תודה נילי ❤️
וואוו יצא מושלםםםםם. מעל שמתי שוקולד שהמסתי . ופיזרתי סוכריות מעל.תודה
נשמע מעולה 🙂
תודה ויום מקסים!
היי
הכנתי 30.. זה בתנור.. שכחתי לשים שמן בתוך הבלילה 😬😬😬😬😬
מה יקרה ?? זה אבוד ?
אוי מבאס 😐
אני מניחה שזה ייצא יבש.
אפשר להחליף את גרידת התפוז בלימון? זה מה שיש לי כרגע…
כן. מספיק לשים כחצי כפית.
יצא טעים תודה רבה
נראה מעולה!
תודה איילת ושנה טובה 🌺
היי אפשרי להשתמש במיץ תפוזים במקום בפרי?
כן.
הוספתי 1/3 כפית קקאו לאפיה וככה פתאום גם בעלי ש"ממש לא אוהב" עוגות תפוזים וגם הגור בן השנתיים טרפוווו
שמחה לשמוע!
תודה רינת 🙂
אפשר להכין את המתכון הזה במולטיקייק?
כן.
יש לך מתכון לציפוי לבן?
אפשר להמיס 100 גרם שוקולד לבן עם 10 גרם חמאה וכף חלב.
מתכון מהמם…טעים והכי חשוב פשוט…תודה רבה
תודה בדיר, נראה מעולה 🙂
אפשר להקפיא את המאפינס? אני צריכה אותם לחמישי ולא יהיה לי זמן.תודה
כן, אפשר.
אפרת בוקר טוב,
האם ניתן להכין בתבנית של אינגליש קייק?
כן, אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק חד פעמית. יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל30 דקות.
יום מקסים 🙂
אני רוצה להכין 40 מאפינסים
בקפקייקס קרטון.
מה המצרכים בבקשה?
ניתן לשדרג עם שוקוציפס?
אם כן לערבב אותם בבלילה או פשוט להניח שהבלילה בתוך הקפקייקס?
תודה רבה
מתכונים מעולים
היי אורית,
כדי לא לפגוע במרקם אני ממליצה להכין בפעמיים, כל פעם את הכמות הבאה:
3 ביצים
שני שליש כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
2 כפות גרידת קליפת תפוז
2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח לבן מעורבבות עם שקית אבקת אפיה)
אפשר לפזר שוקולד צ'יפס מעל (ייתכן שחלק מהם ישקעו במהלך האפיה).
מתכון קליל מהיר וטעים!
הכנתי עם הבן שלי יחד והוא עשה הכל כולל סחיטת תפוזים.
נהנה מאוד מההכנה, מליקוק הבלילה ואכילת המאפינס 🙂
איזה כיף 🙂 שמחה שנהניתם.
תודה שחזרת לעדכן.
יום מקסים 🌺
אם אני רוצה להכין לכמות של 22 אנשים
פשוט להכפיל את הכל?
האם אפשר לעשות את כל הכמות בפעם אחת או מומלץ בפעמיים?
היי מיכל,
ל22 יחידות יכול להיות שתצטרכי כמות גדולה יותר מפי 2. זה משתנה לפי גדול המאפינס שאת משתמשת בו.
אני ממליצה בשלב ראשון להכפיל כמויות ב-2. מקסימום אם יהיה חסר, תמיד אפשר להכין כמות נוספת.
נראה מתכון נחמד :-). רוצה לנסות ומתעניינת: אם משתמשים בעטרות נייר, היכן משמנים? בתבנית או בתוך כל עטרה?
תודה מקרב לב על התגובה.
היי שרון,
משמנים בתוך כל עטרת נייר אבל בכל מקרה עטרות נייר לא חובה לשמן.
יום מקסים 🙂
הי אפרת, גם את אלה הכנתי, עם כוסמין, ויצאו פשוט נפלאים! מתה על האתר שלך ומחכה כבר לקבל את הספר (לקנדה..)
היי נאוה,
שמחה שיצא טעים 🙂
הספר בדרך אליך.. מקווה שתקבלי אותו בקרוב.
היי.. אני מעוניינת להכין כ-40 מאפינסים.
אשמח אם תוכלי לרשום לי כמויות
אוהבת נורא את האתר שלך ואת המתכונים!
היי ענת,
כדי לא לפגוע במרקם אני ממליצה להכין בפעמיים, כל פעם את הכמות הבאה:
3 ביצים
שני שליש כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
2 כפות גרידת קליפת תפוז
2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח לבן מעורבבות עם שקית אבקת אפיה)
בהצלחה 🙂
היי אפרת! תודה על המתכונים הקלים וטעימים.
האם אפשר להוסיף בפנים קצת ריבה, או כפית שוקולד. שיהיה עם מילוי. תודה
כן, אפשר בהחלט.
היי אפרת עשיתי עכשיו את המאפינס,ולא ברור לי למה הם לא נאפו מבפנים?? אפיתי בחום של 175 מעלות והם רק נאפו מבחוץ ואפילו נשרפו קצת אבל מבפנים הבצק נשאר אותו דבר…אולי חסר משהו?
היי חנה,
אם הכנת בדיוק לפי המתכון אז לדעתי זה קשור לתנור. אפית בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון) ושמת את המאפינס במרכז התנור? אם כן אז התנור שלך כנראה חזק מידי. פעם הבאה מומלץ לאפות אפילו ב160 מעלות.
דרך אגב באיזה סוג תבנית אפית?
תודה לך אפרת, אתר מעולה עם מתכונים מהירים ונפלאים:)
אני מחליפה קמח בכל מתכון לכוסמין, סוכר לסילאן ושמן לשמן קוקוס יוצא נפלא!
תודה נטלי 🙂
שבת שלום
מעולה!!! המרתי את המתכון לנטול גלוטן (השתמשתי בקמח תמי רב תכליתי וקמח קוקוס, את השמן חמניות המרתי בשמן קוקוס והוספתי כף קוקוס. יצא כל כך מושלם שנעלם לפני שהספקתי לפזר אבקת סוכר. תודה על המתכונים המצויינים, יישר כוח.
נראה מעולה! תודה על השיתוף 🙂
יצא ממש טעים פעם ראשונה עשיתי היום אבל שמתי לב שהן לא כל כך תפחו כמו אצלך בתמונה הם תפחו אבל לא כמו שלך בתמונה למרות שיצא טעים !!! כל הכבוד לך על המתכון אבבתי
היי נטלי,
השתמשת בקמח תופח? עד איזה גובה מלאת את השקעים?
מתכון מדהים
תודה ורדה, שמחה שאהבת 🙂
אשמח לדעת מה ההבדל בין קאפקייס למאפינס?תודה
היי ענתי,
מהכמות יוצאים 8-10 מאפינס. אפשר לזלף מעל גנאש שוקולד.
זה לפי כוס בנפח של 240 מ"ל. ניתן להשתמש בכוס זכוכית סטנדרטית עם ידית כמו בתמונה.
לגבי קאפקייקס ומאפינס, בדר"כ מתכוונים לאותו דבר. בשני המקרים מודבר בעוגות אישיות שנאפות בתוך כוסות קטנות או תבניות אישיות. כשאומרים קאפקייקס יותר מתכוונים לעוגות צבעוניות או מקושטות בציפויים שונים.
תודה רבה על ההסבר. יום מקסים
נראה מעולה .אכין עם נכדתי . לכמה מאפינס זה מספיק? והאם ניתן מעל לזלף גנאש שוקולד?
והכלל לפי כוסות מדידה?תודה ויום מקסים
אני חייבת לפרגן
קודם כל על המתכון הקל וטעים של המאפיינס תפוזים
ובכלל אני לא בשלנית , להפך אני שונאת את המיטבח
אך מאז שגילתי את האתר והמתכונים הקלים והטעימים אני נהנהת לבשל
ואף גורפת מחמאות
תודה רבה על מתכונים פשוטים קלים להכנה והכי חשוב טעימים 🙂
כיף גדול לשמוע!
תודה אוולין ושבת שלום 🙂
היי הכנתי את המתכון אך רציתי לתבנית פס ויצא ממש נמוך. האם מראש הכמות לא מספיקה לתבנית? או שיש אופציה לתקן לפעם אחרת?
היי אביה,
הכנת בתבנית פס חד פעמית או רגילה?
חד פעמית
אם זאת תבנית חד פעמית אז הכמות אמורה להספיק אלא אם כן השתמשת בכוס קטנה מידי ולא בכוס בנפח 240 מ"ל או שהיתה בעיה עם חומרי התפיחה של העוגה. העוגה בכלל תפחה כמו שצריך?
יצא מעולה מתכון פשוט וטעים!
תודה רוזין, שמחה שאהבת 🙂
עוד מתכון מושלם!!!
שילבתי אותו עם מתכון עוגת השיש ויצא מאפינס תפוז-שיש שוקולד צ'יפס מהמם.
את גורמת לי להתאהב באפייה 🙂
נשמע מעולה!
תודה אפרת ושבת שלום 🙂
הי אפרת. אשמח שוב למתכון ל6 מאפינס.
הכנתי הערב את המאפינס שוקולד ויצא מושלם !!!
שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי מאפינס תפוזים, כמויות ל6 יחידות:
ביצה קטנה
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
שליש כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
חצי כף גרידת קליפת תפוז
שני שליש כוס קמח תופח
אפשר להוסיף קוקוס? אם כן כמה ניתן להוסיף?
היי שירן,
לכמות שרשמתי (6 מאפינס) אפשר להוסיף כ-2 כפות מלאות קוקוס.
שלום לך:)
שאלה, אם אני רוצה להפוך את המאפינס לעוגת שיש, כמה קקאו את ממליצה לשים בחצי החום וכמה סוכר. תודה:)
היי הדסה,
בחצי בלילה מומלץ לשים כפית קקאו וכפית גדושה סוכר.
היי
כרגיל אחלה של מתכונים פשוטים וטעימים! כבר מאשימים אותי פה בהשמנת כל בני המשפחה 🙂
אשמח לדעת מה היא ההגדרה שלך ל"כוס"?כמה מ"ל מדובר? אני משתמש בכוס חד"פ.. .
אשמח לקבלת התשובה המייל. הרבה יותר נוח וקל 🙂
היי אביחי,
שמחה שכולכם נהנים, זה הכי חשוב 😉
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס זכוכית סטנדרטית רגילה עם הידית (240-250 מ"ל). אפשר לראות בלינק המצורף תמונה של הכוס- המרת מידות אפיה. כוס חד פעמית היא קטנה מידי.
שבת שלום 🙂
היי
יצא מעולה!
דרך אגב:
יש לך מתכונים שלה עוגות קלות, מהירות,ועם מצרכים שיש בכל בית שאופים בו..
תודה מור 🙂
שבת שלום
הי! ידוע לך אם המתכון מתאים גם למכשירי מאפינס כמו icake ומכשירים דומים?
כן, מתאים בהחלט.
אתר אליפות!
האם אפשר להשתמש במיץ תפוזים קנוי וללא גרידת תפוז?
כן פנינה, אפשר.
שבוע טוב וחג פורים שמח 🙂
יש לך מתכונים למשלוחי מנות?
בטח. מצורף לינק- מתכונים למשלוח מנות.
אפרת שלום
קודם כל המתכונים שלך מושלמים
רציתי לשאול אם אפשר להכין מהמתכון הזה עוגה ולא מאפין?
כן רות, אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק חד פעמית. יש לשמן את התבנית לפני. זמן האפיה עשוי להתארך ל30 דקות.
יום מקסים 🙂
לאפרת היקרה !!!!
תודה רבה רבה על כל המתכונים הטעימים, שאותנו כל פעם מחדש מפתיעים !!!
בשמחה ליאל ותודה 🙂
שבת שלום!
לאפרת,
האתר פשוט מדהים
כל פעם מחדש אני נהנת למצוא מתכונים טעימים ובקלי קלות
תודה רבקי! כיף לשמוע 🙂
הכנתי את מאפינס השוקולד יצאו מעולים, כמו עוגת השוקולד שמככבת ועוגת השיש קינמון. כל המתכונים שניסיתי עד היום מדויקים ומצוינים. תודה
תודה רחל! שמחה לשמוע 🙂
היי
במידה ויש לי ביצים בגודל M, צריך 2 ביצים?
כן, רצוי לשים 2 ביצים. המאפינס יהיו יותר רכים.