מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מאפינס שוקולד לפסח

מאפינס שוקולד לפסחFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אפריל 17, 2019
Last modified:אפריל 17, 2019

Summary:

מאפינס שוקולד כשר לפסח שניתן להכין מקמח תופח לפסח או מקמח תפוח אדמה

מאפינס שוקולד לפסח

מצרכים (12 מאפינס):

100 גרם שוקולד מריר

חצי כוס (100 ג') שמן

3 ביצים

3/4 כוס (150 ג') סוכר

חצי כוס מים פושרים

כוס קמח תופח לפסח (או כוס קמח תפוח אדמה+ כפית אבקת אפיה)

2 כפות (20 ג') אבקת קקאו

שליש כוס (65 ג') שוקולד צ'יפס

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-175 מעלות. משמנים תבנית מאפינס מסיליקון או מניחים עטרות נייר בתוך תבנית מאפינס (אין צורך לשמן את עטרות הנייר).

-מניחים בקערית את קוביות השוקולד וחצי כוס שמן וממיסים במיקרוגל במשך 15-20 שניות. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה.

-מערבבים בקערה אחרת (בעזרת כף או מטרפה) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים מים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח לפסח ואבקת קקאו ומערבבים קלות עד לתערובת אחידה.

-יוצקים את הבלילה לתבנית מאפינס ומפזרים מעל שוקולד צ'יפס.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 15-20 דקות, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

 

עוגה מקמח תפוח אדמה

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

18 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי אילנה,
      אני מניחה שבמקום השוקולד אפשר להוסיף כף אבקת קקאו נוספת + 4 כפות מים אבל אני חושבת שעם שוקולד זה יותר מוצלח מאשר עם קקאו בלבד.

  1. הי.. מתכננת להכין את המתכון בתבנית אינגלשקייק. העניין שלפסח יש לח רק טוסטר אובן. ייצא טוב לדעתך? יש לך טיפים לכמה זמן וכמה מעלות בתנאים של אובן?

  2. מתכון קל וממש טעים! השתמשתי בקמח תפוחי אדמה ובחצי כוס מים הוספתי כפית נס קפה..
    ממש תודה על המתכון🤗

  3. היי אפרת תודה על המתכונים אפשר להקציף עם מיקסר שיצא אוורירית?ובמקום הפצפוצים אפשר להכין גנאש?
    תודה רבה על המתכונים:)

    1. לתבנית עגולה 24 יש להכפיל כמויות ב-2.
      אפיה ב-175 מעלות במשך 40-45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
      חג שמח 🌸

  4. היי אפרת,
    ראשית תודה על המתכונים הקלילים והטעימיםםםםםםם!!
    אפשר להכין את זה בתור עוגה בתבנית? האם זה אותם כמויות?

  5. תודב על המתכון ועל כל התמיכות שלך. האם ככלל אפשר להחליף קמח תפוא בקמח מצה? מה ההבדל במרקם?

    1. היי אוסנת,
      לא תמיד אפשר להמיר קמח תפו"א בקמח מצה. המרקם שלהם שונה לגמרי וגם כמות המים משתנה.
      אם את מעדיפה להכין עם קמח מצה תכיני את המתכון הזה- עוגת שוקולד לפסח בתבניות מאפינס.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר