מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מאפינס מקרוני

מאפינס מקרוניFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ספטמבר 4, 2014
Last modified:אוגוסט 3, 2015

Summary:

נשאר לכם מקרוני במקרר מאתמול? הזדמנות מצוינת לשדרג ולהכין מאפינס מקרוני בטעם פיצה!

מאפינס מקרוני

מצרכים (4-6 מאפינס):

150 גרם פסטה מבושלת מסוג "מקרוני" (כוס וחצי פסטה מבושלת)

1 ביצה

1 כף שמן זית

1 כף מלאה קטשופ

1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת

2 כפות זיתים קצוצים

תבלין אורגנו/ בזיליקום (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מערבבים את כל החומרים בקערה ויוצקים לתבנית שקעים/מאפינס.

-אופים במשך כ-30 דקות עד להזהבה.

מקרוני וגבינה, פשטידת ספגטי, פשטידת מקרוני

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

25 תגובות

הוסף תגובה
  1. אפשר להכין בתבנית גדולה רגילה או אינגליש קייק ולחתוך אחרי האפייה במקום תבנית שקעים? זה יצא טוב?

    1. אני חושבת שאפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולהכין בתבנית אינגליש קייק אבל כדאי יהיה להוסיף ביצה נוספת כדי שהתערובת תהיה יציבה (זאת אומרת לשים סה"כ 3 ביצים).

  2. היי יש לנו תנור טוסטר אובן ויש לו טיימר של מספרים מאחד עד עשר או שתיםעשרה נדמה לי וכך גם המעלות. תמיד דברים סוג של נשרפים כי כל פעם אני סתם שמה..את יודעת אולי מה אומר מאה שמונים ומעלות וכיצד להשתמש בתנור זה? תודה מראש

    1. היי,
      אין לי ניסיון עם טוסטר כזה. זה עניין של ניסוי וטעייה. מה שצריך לעשות זה לנסות כל פעם ולשפר. אם יש לך חוברת הוראות של הטוסטר אני מניחה שזה רשום שם. אם לא, אפשר לנסות להתקשר ליצרן או לחנות שמוכרת טוסטר כזה ולשאול.
      שבת שלום ושנה טובה 🙂

    1. היי מאיה,
      לא ניסיתי להקפיא אבל לא חושבת שאמורה להיות בעיה.
      שבוע נפלא 🙂

  3. שלום אפרת!
    לכמה יחידות מספיק המתכון לעיל?
    האם כדאי לחתוך קצת את הפסטה שיהיה פחות ארוך?
    האם זה טעים בטמפ' החדר?
    תוכלי להגיד לי כמויות לחבילת פסטה שלמה?
    תודה מראש!

    1. היי גלית,
      הכמות במתכון מספיקה ל4-6 יחידות, תלוי בגודל השקעים.
      אפשר לחתוך אבל זה לא קריטי כי בסופו של דבר הספגטי נדבק ליחידה אחת לאחר האפיה.
      לדעתי זה טעם יותר חם אבל אפשר לאכול את זה גם בטמפ' החדר.
      כמה יחידות את רוצה להכין? מחבילת פסטה שלמה (500 גרם) תצא כמות גדולה (נראה לי פי 5-6 מהכמות במתכון) זאת אומרת שצריך להכפיל את כל הכמויות ב-5 לפחות.

    1. נכון, ספגטי מקמח מלא פחות טעים אבל אולי זאת ההזדמנות להשתמש בו. נראה לי שבשילוב עם המרכיבים במתכון והאפיה בתנור זה עלול לצאת טעים 😉
      בכל מקרה, אם תחליטי לנסות אשמח לקבל עדכון!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר