מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

לחמניות שום ופרמזן ללא גלוטן

לחמניות שום ופרמזן ללא גלוטןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 24, 2019
Last modified:מרץ 24, 2019

Summary:

לחמניות שום וגבינת פרמזן ללא גלוטן קלות להכנה וטעימות במיוחד

לחמניות שום ופרמזן ללא גלוטן

מצרכים (14 לחמניות):

כוס (140 ג') קמח נטול גלוטן (קונדיטור)

2 כפות (25 ג') קמח תפוח אדמה

כפית מלאה (6 ג') אבקת אפיה 

חצי כפית שטוחה מלח

ביצה קטנה

חצי מיכל יוגורט (100 מ"ל)

2 שיני שום כתושות

רבע כוס גבינת פרמזן מפוררת (25 ג')

*שומשום לפיזור מעל

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

-מערבבים את הקמחים עם אבקת האפיה. מוסיפים מלח, ביצה, יוגורט ושום כתוש ומערבבים. מוסיפים גבינת פרמזן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.

-בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים בקוטר כ-3 ס"מ ומניחים על נייר האפיה. מפזרים מעל שומשום.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-20 דקות, עד להזהבה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

12 תגובות

הוסף תגובה
    1. בעייתי כי היוגורט מאוד תורם למרקם. אין לי רעיון לתחליף פרווה שייתן את אותו אפקט.

    1. כדי שהלחמניות לא ייצא דחוסות מידי כדאי לשלב קמח מלא עם קמח רגיל ביחס של חצי-חצי.

    1. אני חושבת שכן . אם במקרה העיסה יוצאת דביקה באופן כזה שאי אפשר ליצור כדורים, אפשר לשים בתבנית שקעים/מאפינס משומנת.
      שבוע נפלא 🌷

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר