מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

לביבות תרד

לביבות תרדFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 7, 2014
Last modified:ספטמבר 22, 2016

Summary:

לביבות תרד אפויות

 לביבות תרד

מצרכים (7-8 לביבות):

1 בצל בינוני קצוץ

200 גרם עלי תרד טריים

1 ביצה

2 כפות גדושות גבינה צהובה מגורדת

1 כף גדושה גבינה בולגרית/פרמזן/ גלעד מפוררת

2 כפות גדושות קמח מלא/ לבן/ פירורי לחם

1/3 כפית מלח, פלפל

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם כף שמן זית/קנולה  ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים במשך 2-3 דקות עד שהעלים מצטמצמים (על אש בינונית). מעבירים לקערה ומצננים.

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים נייר אפיה.

-מוסיפים לקערה את כל החומרים ומערבבים. יוצרים קציצות בעזרת הידיים,סוחטים מעט את הנוזלים ומניחים על נייר אפיה משומן.

-מרססים מעל מעט שמן ואופים במשך 20 דקות עד להזהבה. הופכים צד ומשאירים 10 דקות נוספות.

לביבות תרד אפויות, קציצות תרד אפויות,  לביבות תרד וגבינה

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

39 תגובות

הוסף תגובה
  1. יצא מעולה, במקום פירורי לחם הוספתי תפוח אדמה מבושל שנשאר מארוחת הצהריים, מעכתי והוספתי. לא לשכוח לסחוט טוב כי התרד והבצל מלאים בנוזלים.

  2. אז ככה : טעיייים שחבלז !!!! אני מכינה כבר מספר מתכונים מהאתר המצוין שלך והכל יוצא ממש טעים!!! תודה תודה תודה 🙂

  3. שלום.הכנתי את הלביבות. יצא טעים מאוד. עם זאת,פחות נהנתי לאכול אותם משום שהעלים ארוכים ומפריעים קצת למרקם הלביבה. האם היה צורך לחתוך את התרד קודם? לטחון אותו? תודה!

    1. היי הילה,
      הלביבות יותר טעימות עם הגבינות אבל אפשר לוותר עליהן אם רוצים פרווה.

  4. תודה רבה. הכנתי.
    הגדלתי כמויות. הזהבתי קלות את הבצל הקצוץ.
    לחלק מהתערובת הוספתי מעט בשר טחון (יסלחו לי-או לא- שומרי הכשרות).
    חלק אפיתי וחלק טיגנתי.
    יצא נפלא.
    הרבה תודה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר