מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

לביבות ירקות מבושלים

לביבות ירקות מבושליםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוקטובר 8, 2013
Last modified:אוגוסט 21, 2018

Summary:

נשאר לכם מרק במקרר? לא חייבים לזרוק לפח, הכינו מהירקות שבמרק קציצות טעימות.

לביבות ירקות מבושלים

מצרכים:

2 תפוחי אדמה מבושלים (מהמרק)

1 גזר מבושל (מהמרק)

*אפשר להשתמש בכל ירק נוסף שיש במרק (בטטה, קישוא וכו')

1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק

1/2 בצל מגורד דק

1 ביצה

2-3 כפות פירורי לחם

מלח, פלפל

אופן הכנה:

-מסננים את תפוחי האדמה והגזר מנוזלים ומועכים אותם (למרקם של פירה).

-מניחים בקערה את כל החומרים ומערבבים היטב.

-יוצקים קציצות דקות ומטגנים כדקה וחצי מכל צד.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

11 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי

    שיבולת שועל יכולה להיות תחליף לביצה .

    השאלה בכמה שיבולת שועל מומלץ לי להשתמש במתכון זה במקום ביצה ?

    1. היי רינת,
      לא מכירה את ההמרה אבל במתכון הזה אני חושבת שלא תהיה בעיה לוותר על הביצה כי לדעתי התערובת אמורה להיות יציבה.
      אם את רואה שלא, תוסיפי כמה כפות שיבולת שועל לפי הצורך.

  2. היי.
    עשיתי את המתכון (האמת שלגמרי מדעתי) והוספתי גם אורז שנשאר לי מאתמול, ואפיתי במקום לטגן.
    סלט שומר וחסה ליד… יצא פשוט נהדר!

    1. היי

      אם החלטתי לאפות

      במקום לטגן את הלביבות

      כמה זמן לאפות מכל צד

      ובאיזו טמפרטורה?

    2. היי רינת,
      יש לחמם תנור מראש ל180 מעלות, לשמן נייר אפיה ולאפות במשך 15-20 דקות. לאחר מכן להפוך צד ל5-10 נוספות.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר