מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

לביבות תירס לפסח

לביבות תירס לפסחFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 31, 2014
Last modified:אפריל 18, 2014

Summary:

לביבות תירס לפסח

מצרכים (כ-10 לביבות):

2 כוסות תירס מקופסת שימורים

2 ביצים

4-5 כפות גדושות קמח מצה

1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת

מלח, פלפל

אופן הכנה:

-מערבבים היטב את כל החומרים בקערה.

-מחממים מחבת עם שמן ויוצרים קציצות בעזרת הידיים או בעזרת כף. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה (1-2 דקות מכל צד).

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

23 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי שני,
      עם הגבינה הצהובה זה יותר טעים אבל אפשר להכין גם בלי.

  1. נראה מעולה. האם ניתן לאפות בתבנית מאפינס או שהלביבות צריכות להיות מונחות על תבנית בתנור?

    1. היי מיכל,
      ללביבות עסיסיות יותר מומלץ לטגן משני הצדדים. אם בכל זאת את רוצה לאפות אני מניחה שאפשר להכין גם בתבנית מאפינס רק חשוב לשמן אותה היטב ולמלא עד גובה של ס"מ וחצי ולא יותר.

  2. היי. אני רוצה לעשות את אותן הלביבות רק לא כשרות לפסח. אז מה לשים במקום? אם אני יוסף קוטז אני עדיין אצליח לעשות לביבות במחבת? זה יתפס לי טוב?

    1. היי קרן,
      אני חושבת שאת יכולה לשים קמח רגיל במקום קמח המצה. את יכולה להוסיף לתערובת גם 1-2 כפות קוטג'.
      בהצלחה 🙂

    1. כן אהובה, ממליצה להוסיף כף שמן לתערובת ולהניח על נייר אפיה משומן. להבריש את הלביבות במעט שמן ולאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-25 דקות. להפוך צד ולהשאיר 5-10 דקות נוספות.

    1. היי שרית,
      יכול להיות שאפשר להמיר בקמח תפו"א (לא ניסיתי במתכון הזה).
      אם את רוצה יש מתכון לחטיפי תירס עם קמח תפו"א.
      חג שמח 🙂

    1. היי מירב,
      לא ניסיתי להכין בלי הגבינה אבל יכול להיות שזה אפשרי 🙂 הגבינה פשוט מעניקה מעט עסיסיות.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר