מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

לביבות קולורבי וירק

לביבות קולורבי וירקFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 9, 2019
Last modified:יולי 9, 2019

Summary:

לביבות קולורבי אפויות בתנור עם עשבי תיבול – שילוב של בריאות וטעם, גם בגרסה ללא גלוטן.

לביבות קולורבי וירק

מצרכים (12 לביבות):

2 קולורבי בגודל בינוני קלופים ומגורדים בפומפיה גסה

חצי בצל בינוני קלוף מגורד בפומפיה

חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

חצי כוס עלי כוסברה קצוצים

2 ביצים גדולות

3 כפות מלאות קמח רגיל (או קמח תפוח אדמה)

כף שמן זית

כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-190 מעלות. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה ומשמנים היטב את הנייר.

-סוחטים את הקולורבי והבצל מנוזלים ושמים בקערה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים את כל החומרים עד לתערובת אחידה.

-יוצרים קציצות בקוטר של כ-5 ס"מ, עובי 1 ס"מ, סוחטים מעט מעודפי נוזלים ומניחים על נייר האפיה המשומן.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 20 דקות. הופכים את הקציצות צד ואופים כ-10 דקות נוספות.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

14 תגובות

הוסף תגובה
  1. שלום אפרת
    תודה על המתכון.

    האם ניתן להפחית מכמות הקמח או להמירה במרכיב שאינו פחמימה? – שומשום, פשתן טחון, קמח שקדים, אחר?
    שוב תודה רבה

    1. היי נילי,
      הקמח סופח את הנוזלים. אפשר לסחוט היטב מנוזלים ולהפחית לכף וחצי קמח.

    1. אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק ב-180 מעלות במשך 35-40 דקות. היא תצא קצת נמוכה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר