מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

לבבות שוקולד

לבבות שוקולדFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ינואר 23, 2014
Last modified:יוני 11, 2014

Summary:

ממתק שוקולד ב-3 מרכיבים בלבד!

לבבות שוקולד

תבנית קרח מסיליקון בכל צורה

מצרכים (כ-12 יחידות):

1/3 כוס קורנפלקס תירס רגיל מפורר דק

3 כפות ממרח נוטלה

1/2 כוס אגוזי מלך טחונים

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את הקורנפלקס, האגוזים וממרח הנוטלה עד לקבלת תערובת אחידה.

-ממלאים את השקעים בתבנית הסיליקון ומהדקים היטב.

-מכניסים למקפיא למשך שעה לפחות, מחלצים מהתבנית ומגישים.

*הערה: לקבלת ממתקים עם ציפוי שוקולד- אפשר להמיס חצי חבילת שוקולד מריר במיקרוגל (50 גרם) ולצוק לתוך השקעים לפני שממלאים אותם בתערובת.

 

לבבות שוקולד

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

53 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי רותי,
      נוטלה זה חלבי אבל אפשר להשתמש בכל ממרח שוקולד אחר שהוא פרווה.

  1. היי רציתי לעדכן
    עשיתי עם 2 כפות ממרח חרובים בטעם שוקולד וכף ממרח חלבה וציפיתי שוקולד – יצא מושלם
    וכן עשיתי עם 2 כפות ריבת חלב וכף ממרח חלבה וציפיתי שוקולד חלבי לבן – יצא מושלם

    שתי הסוגים עשיתי כדורים….

    תודה על כל המתכונים המדהימים
    אין על האתר הזה בעולם!!!

    1. היי אפרת,
      תבנית הסיליקון היא כדי שיהיה קל לחלץ מהתבנית לעומת תבנית שקעים מפלסטיק שיותר קשה לחילוץ.
      אני מניחה שאפשר להכין בתבנית אחת אבל יכול להיות שזה קצת יתפורר בחיתוך.

  2. ממש ממש מושלם אין דברים כאלה!!! עשיתי את זה עם ריבת חלב וזה יצא חלומי! אני חולה על האתר הזה!!!!!!
    יש פו מתכונים נדירים!!!

  3. שלום!אם אני רוצה שהחברות יהיו מצופים שוקולד, האם צריך להמיס שוקולד ולהקפיא בתבנית, או להמיס, לשפוך לתבנית ומיד אח"כ לשים את הפצפוצים?
    תודה רבה!

    1. היי בינת,
      נראה לי שהאפשרות הכי מוצלחת תהיה להמיס שוקולד בקערית ולטבול את לבבות השוקולד בפנים ולהניח על נייר אפיה או צלחת אבל זה רק אחרי שהלבבות התייצבו והתקשו במקפיא.
      אפשרות אחרת היא כמו שרשמת בסוף- להמיס שוקולד, לשפוך לתבנית שכבה דקה, לשים את הפצפוצים ומעל לשפוך שכבה נוספת של שוקולד.
      בהצלחה 😉

  4. טוב אז חזרתי לתת עדכון…
    עשיתי כוס קורנפלקס, 3 כפות ריבת חלב ושליש כוס אגוזי מלך קצוצים עם ציפוי של שוקולד חלב ויצא פשוט מעדן! (למרות שבדיעבד הייתי מפחיתה בקורנפלקס ומוסיפה עוד אגוזים)
    מי שאוהב מתוק, מומלץ בחום לנסות!
    עכשיו יש לי 2 שאלות- מאתמול בלילה זה במקפיא.
    1. איפה מאחסנים אותם?
    2. כמה זמן הן מחזיקות?
    תודה רבה ושבת שלום ומבורכת!

    1. הי שירלי,
      קודם כל טוב שחזרת לעדכן 😉
      לשאלתך- מאחר והם מפשרים מאוד מהר ומתפרקים די מהר בטמפ' החדר עדיף לאחסן אותם במקפיא בתוך קופסה אטומה והם יכולים להחזיק שם כחודש.
      שבת שלום!

    1. הי שירלי,
      האמת שזה יכול מעניין 🙂
      מכינים את זה באותו האופן רק שבמקום הממרח שמים ריבת חלב.
      אם תנסי, אשמח לקבל עדכון איך יצא 😉

  5. עוד שאלה..אם אני רוצה להכין כמות כפולה..ואני צריכה כוס אגוזי מלך טחונים..כשאני קונה את זה בשקית מוכנה בחנות כמה גרם צריך להיות בחב' שיספיק לי לכוס ?

    1. בסביבות 100 גרם אגוזים שלמים ואם את קונה את האגוזים טחונים זה יוצא 85 גרם.

  6. ואם אני צריכה שזה יהיה פרווה ניתן להמיר 30 ג' חמאה במחמאה…או שבכלל אפשרי לשים 3 כפות ממרח שוקולד רגיל?

    1. כן. אפשר להמיר במחמאה או להשתמש בממרח שוקולד רגיל פרווה ולשים 3 כפות.

    1. הי חני,
      אפשר להשתמש בכל ממרח שוקולד אחר.
      אפשרות נוספת היא להמיס 100 גרם שוקולד (מריר או חלב) + 30 גרם חמאה.

    1. הי דנה, לא ניסיתי אבל קחי בחשבון שלקוקומן יש מרקם שונה כשמפוררים אותו, מעט אבקתי ופחות פריך כמו של הקורנפלקס.

    1. היי שיר, את יכולה לוותר על האגוזים ולשים רק קורנפלקס (זאת אומרת בנוסף ל-1/3 כוס קורנפלקס, עוד 1/2 כוס קורנפלקס). אפשר לשים במקום גם פיסטוקים, רק אם את לא אלרגית כמובן.

    1. היי שיר, אפשר לשים אגוזי פקאן/ קשיו/ פיסטוקים טחונים או לוותר בכלל ולשים במקום קורנפלקס.

    1. היי אלמוג, אפשר לוותר על הקורנפלקס ולהוסיף במקום יותר אגוזי מלך קצוצים. אפשרות אחרת היא להמיר בפצפוצי אורז. שבת שלום 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר