מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

לבבות קישואים

לבבות קישואיםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אפריל 24, 2014
Last modified:נובמבר 22, 2017

Summary:

לבבות קישואים

תבנית שקעים מסיליקון

מצרכים (12-15 יחידות):

2 קישואים גדולים מאוד מגורדים

תפו"א גדול מבושל מעוך לפירה

1 בצל בינוני טחון

1 ביצה

2 כפות שמן זית

3 כפות גדושות קמח מלא/לבן (לרגישים לגלוטן- ניתן לוותר על הקמח אך יש להניח את התערובת כשעה לפחות להתייצבות במקרר לפני שיוצקים לתבנית)

תיבול: כפית אבקת מרק (מומלץ מחומרים טבעיים), מלח ופלפל שחור.

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים היטב תבנית שקעים מסיליקון.

-מערבבים את כל החומרים בקערה ויוצקים לתבנית הסיליקון בגובה 1/2 עד 3/4 מגובה השקע (לא מומלץ שהמאפים יהיו עבים מידי).

-אופים במרכז התנור במשך 45 דקות. מורידים את רשת התנור לתחתית התנור ואופים במשך 10 דקות נוספות.

-מצננים מעט בחוץ (מומלץ להניח על מגבת לחה), הופכים בזהירות את התבנית ומחלצים בעדינות את מהתבנית.

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

7 תגובות

הוסף תגובה
  1. שלום
    ראיתי שיש אפשרות להשתמש בגזר במקום בתפוח אדמה.
    כמה גזרים צריך? האם לבשל וכמה זמן? או האם לגרר או לחתוך לרצועות?
    תודה מראש

    1. היי לימור,
      אפשר להשתמש בגזר גדול או 2 גזרים קטנים קלופים. יש לבשל את הגזר במים רותחים עד לריכוך ולאחר מכן לגרר בפומפיה.

    1. היי יפעת,
      אפשר להוסיף שן שום כתושה או מגורדת.
      וכן, אפשר להכין כדורים אבל מומלץ לשטח אותם מעט שלא יהיה עבים מידי.

  2. היי האם ניתן להוסיף שן שום?
    ואם אין לי תבנית סיליקון האם אפשר ליצור כדורים ולהניח על הייר אפייה?

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר