מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

כרוב וירקות בתנור

כרוב וירקות בתנורFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On דצמבר 24, 2018
Last modified:דצמבר 24, 2018

Summary:

תוספת ירקות בתנור: כרוב עם גזר, בצל, תפו"א וגמבה בתיבול פשוט וטעים

תבשיל כרוב וירקות

מצרכים (2-3 מנות):

בצל בינוני קצוץ גס

חצי כרוב גדול (700 גרם) חתוך לחתיכות בינוניות

גמבה קטנה חתוכה לרצועות דקות

תפוח אדמה גדול קלוף חתוך לקוביות קטנות

גזר בינוני קלוף חתוך לעיגולים דקים

תיבול: 3 כפות שמן זית, חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית שטוחה פפריקה חריפה, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים את התנור ל-180 מעלות.

-מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את הירקות.

-מתבלים באופן אחיד בשמן זית, מלח, פפריקה ופלפל שחור.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 30 דקות. מערבבים בזהירות את הירקות ואופים במשך 15-20 דקות נוספות, עד לריכוך.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

18 תגובות

הוסף תגובה
  1. האמת שבהתחלה היססתי לא הייתי סגורה על המתכון…

    אבל הריח בבית עשה את העבודה!!!!

    ויצא טעייייייייייייים !!!!

    כמו כל המתכונים המושלמים באתר הזה !!!

    תודה על הכל !

  2. יצא כל כך טעים שבוע שעבר שאני עושה שוב.

    אבל פתאום לא ברור לי כמות הכרוב. חצי כרוב שוקל 700 גרם או הכרוב כולו?

    תודה רבה ושבת שלום!

  3. יצא ממש טעים!!! תוספת קלה ובהחלט שינוי מרענן.הכנתי לארוחת ערב לצד שניצלים, נחטף וחוסל:-)
    אפרת יקרה, תודה רבה על כל המתכונים המוצלחים שלך!!!

  4. הי אפרת, תודה על עוד מתכון מענין.. בדיוק מתכון אחר שלך של תפוחי אדמה נמצא כרגע בתנור
    כמה שאלות לגבי המתכון הזה:
    1. באיזה גודל תבנית להשתמש?
    2. אני ממש גרועה בלתבל דברים כשהם בתבנית. האם יש אפשרות לערבב את כל הירקות בקערה גדולה ולתבל אותם שם ואז להעביר לתנור?
    3.לגבי תפוח האדמה, באיזה גודל בערך החתיכות צריכות להיות?
    4. לגבי הכרוב – איך לחתוך אותו? לאיזו צורה ולאיזה גודל?
    5. רק כדי להית בטוחה צריך בערך 700 גרם של כרוב, נכון?
    6. לגבי הבצל למה הכוונה קצוץ גס? איזה גודל בערך?
    תוד רבה רבה לך

    1. 1. תבנית ענקית בגודל של התנור
      2.כן בטח
      3. קוביות בגודל 1.5 – 2 ס"מ.
      4. לחצות את הכרוב לשניים וכל חצי לחתוך ל-9 חלקים.
      5. נכון
      6. לחצות את הבצל ולחתוך כל חצי ל-4.

  5. הי אפרת

    המתכון נראה לי טעים .

    אך אני לא אוכלת אוכל חריף אפילו לא טיפה.

    מה אפשר במקום הפפריקה החריפה ? או שלוותר עליה?

    תודה רבה מראש.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר