מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

כרובית מוקפצת עם פטריות

כרובית מוקפצת עם פטריותFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 20, 2018
Last modified:מרץ 20, 2018

Summary:

מתכון קל וטעים לכרובית ופטריות במחבת ברוטב סילאן וצ'ילי מתוק

כרובית מוקפצת עם פטריות

מצרכים (כ-3 מנות):

1 בצל בינוני קצוץ גס

400 גרם כרובית חתוכה לפרחים קטנים

סלסלת פטריות טריות (שמפיניון או פורטבלו)

2 שיני שום קצוצות

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

תיבול: כף מלאה סילאן, כף מלאה רוטב צ'ילי מתוק, כשליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה או ווק ב-2 כפות שמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את הפטריות, פרחי הכרובית והשום. ממליחים מעט ומטגנים על אש בינונית במשך כ-10 דקות, עד שהכרובית נעשית רכה אבל לא מידי (ניתן לכסות את המחבת כדי לזרז את הבישול, מידי פעם יש לערבב).

-מתבלים בסילאן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מוסיפים בצל ירוק ומבשלים עוד כ-2 דקות. מסירים מהאש.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

12 תגובות

הוסף תגובה
    1. תוותרי על הצ'ילי המתוק ושימי כחצי כפית פפריקה מתוקה.

    1. היי רותי,
      אני מניחה שאפשר להסתפק בתיבול פשוט: כחצי כפית פפריקה, כשליש כפית מלח, מעט פלפל שחור.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר