מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

כדורי קוקוס

כדורי קוקוסFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 25, 2014
Last modified:מרץ 26, 2017

Summary:

כדורי קוקוס טעימים ב- 3 מרכיבים בלבד. מתאים לפסח ולכל השנה.

כדורי קוקוס

מצרכים (כ-12 כדורים):

1 ביצה

1/3 + 1 כוסות קוקוס

2 כפות גדושות סוכר

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל 180 מעלות.

-מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת כף עד לתערובת אחידה. יוצרים כדורים בעזרת הידיים ומניחים על נייר אפיה.

-אופים 12-15 דקות עד שהכדורים מעט מזהיבים. מוציאים ומצננים לטמפ' החדר.

*ניתן לשמור במקרר בקופסה אטומה.

כדורי קוקוס, עוגיות קוקוס לפסח

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

18 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי יוליה,
      ממליצה להמיס 100 גרם שוקולד עם כפית שמן (לא להוסיף מים אחרת הציפוי לא יתקשה בקירור).
      טבלי כל כדור בשוקולד והניחי על נייר אפיה. הכניסי למקרר לכמה דקות כדי שהציפוי יתקשה.
      בהצלחה וחג שמח

  1. אני מתכוונת למקור .
    או.קיי
    תודה
    פעם הבאה אני אשתמש בביצה בגודל XL
    ואם עדיין יתפרק לי אז אעזר במים .. תודה

    אבל דבר נוסף רציתי להגיד לך :
    בקשר לצבע מאכל .. עשיתי את הקוקוס בצבע מאכל ירוק ..ואחרי שהוצאתי מהתנור – זה קיבל קצת צבע שחור … הכדור קוקוס לא היה הכי יפה . היה קצת ירוק וקצת שחור ( מהחום של האפייה )
    נראה לי לפי המתכון המקורי הזה – לא מתאים לצבוע את הקוקוס …

    ( בגדול בסוף אילתרתי – וטבלתי כל כדור וכדור בשוקולד מומס וזה יצא יפה וטעים .
    אבל לפעם הבאה – אני אשאיר אותם לבנים …

    תודה

  2. ניסיתי …
    אבל לא הצלחתי ממש לכדרר כדור מהבלילה ….
    לקחתי חתיכה ביד .. ניסיתי לכדרר לצורת עיגול וזה קצת התפרק לי …
    בסוף הצלחתי ליצור כדור .
    אבל עדיין …זה די מתפרק
    למה ?

    1. היי הדס, באיזה מתכון זה מתפרק?
      אם זה במתכון המקורי (עם האפיה) – זה אומר שחסרים נוזלים שידביקו את התערובת, במקרה הזה ביצה. אפשר להוסיף עוד ביצה (ולהגדיל מעט את כמות הקוקוס במידת הצורך) ואפשר לנסות להוסיף 1-2 כפות מים לתערובת.
      אם זה במתכון ללא אפיה, תוסיפי רק מעט מים.

  3. אם אני רוצה לצבוע את הקוקוס בצבע מאכל ורוד או כחול

    – אז בטח עם חימום התנור הצבע לא יראה לי , נכון ?

    1. לא בהכרח, תלוי בצבע מאכל עצמו.
      אבל אם את רוצה להכין כדורי קוקוס ורודים או כחולים ללא אפיה את יכולה לערבב כוס מלאה של קוקוס עם 100 גרם חמאה רכה ולהמתיק באבקת סוכר לפי הטעם. לערבב את החומרים עדיף בעזרת מיקסר ולהוסיף צבע מאכל לפי הצורך. לצור כדורים, לצפות בקוקוס ולשמור במקרר.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר