מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

כבד עוף בתיבול מזרחי

כבד עוף בתיבול מזרחיFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 28, 2019
Last modified:יולי 28, 2019

Summary:

כבד עוף עם בצל בתיבול מזרחי – מומלץ להגיש עם פירה תפוחי אדמה או אורז לבן. 

כבד עוף בתיבול מזרחי

מצרכים (כ-4 מנות):

2 בצלים בינוניים קצוצים

500 גרם כבד עוף חתוך גס

תיבול: שליש כפית כורכום, כפית שטוחה כמון, חצי כפית מלח, רבע כפית שטוחה פלפל שחור

שליש כוס מים רותחים

2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים

אופן הכנה:

-צולים את הכבדים על אש גלויה ומעבירים לצלחת.

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן זית או קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. 

-מוסיפים למחבת את הכבדים ומתבלים בכורכום, כמון, מלח ופלפל שחור. מוסיפים מים רותחים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-4 דקות, לפי מידת העשייה הרצויה. מפזרים עלי פטרוזיליה ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

2 תגובות

הוסף תגובה
חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר