מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

ירקות שורש בשמן זית ושום

ירקות שורש בשמן זית ושוםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 11, 2018
Last modified:מרץ 11, 2018

Summary:

מתכון לירקות שורש בתנור בתיבול שמן זית ושום – תוספת ירקות אפויים בריאה וטעימה

ירקות שורש בשמן זית ושום

מצרכים (כ-3 מנות):

סלק בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ

תפו"א בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס"מ

קישוא בינוני קלוף חתוך לרצועות 1.5 ס"מ

קולורבי בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס"מ

בטטה בינונית קלופה חתוכה לרצועות בעובי 1.5 ס"מ

תיבול: 3 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מניחים את הירקות בתבנית ענקית על נייר אפיה.

-מערבבים בקערית שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור ומתבלים את הירקות (מומלץ לתבל את הסלק בנפרד כדי שלא יצבע את הירקות).

-אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 50-55 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

7 תגובות

הוסף תגובה
  1. האם מומלץ להשתמש בשום טרי אמיתי או מספיק שום כתוש קפוא וכו'?

    כלומר יוצא יותר טעים הטרי?

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר