מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

ירקות כתומים בתנור

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ינואר 1, 2017
Last modified:פברואר 19, 2017

Summary:

מתכון לבטטה, דלעת וגזר אפויים בתנור

ירקות כתומים בתנור

מצרכים (3-4 מנות):

דלעת בגודל בינוני קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 3X3 ס"מ (כ-250 גרם)

בטטה גדולה קלופה חתוכה לקוביות בגודל 3X3 ס"מ

2 גזרים בינוניים קלופים פרוסים לעיגולים בעובי של כחצי ס"מ

1 בצל גדול חתוך ל-8 חלקים

תיבול: 3 כפות שמן זית, כף סילאן, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מניחים את הירקות על נייר האפיה ומתבלים בשמן זית, סילאן, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב.

-אופים בתנור במשך כשעה עד שהירקות מתרככים.







אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

15 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי.
    יש לנו בכיתה הגמד והענק ואני מכינה לחברה שאלרגית לגלוטן…
    אני צריכה להכין לה ארוחת בוקר מושקעת… יש מתכונים בשבילי?

  2. מחכה…..
    הירקות בתנור, כל הבית מריח!
    לדבי הדלורית, דיי הסתבכתי לחתוך אותה, נראה לי יועיל מדריך ל"איך חותכים" ירקות שונים..

  3. תודה!
    אני לא מאמינה למהירות התגובה, את מדהימה! מתי את מספיקה להכין את אלפי המתכונים שלך אם את מתייחסת לכל שאלה??? חייבת להבין!
    ועוד משו- למה אין תמונה שלך באתר..?

  4. היי. באמת מתכונים נהדרים!
    שאלה: חייב בתבנית עם נייר אפייה או שאפשר גם בתבנית אלומיניום חד-פעמית?

  5. בוקר טוב אפרת,
    תחילה תודה על כל המתכונים הקלים והטעימים שאת משתפת אותנו!!!!!
    לגבי המתכון הזה האם יש צורך לכסות את התבנית?

  6. שלום אפרת!
    קודם על, תודה רבה לך על המוני המתכונים הנהדרים. בדיוק היום עשיתי לזניה חלבית ויצא נדיר!
    ולגבי המתכון הזה. האם יש אפשרות להחליף את הסילאן בדבש, למשל, או במשהו אחר? פשוט אני לא מכניסה אותו הביתה, אבל המתכון נראה כל כך טוב ואני רוצה להכין אותו מחר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »