מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

חטיפי תפוחי אדמה מטוגנים

חטיפי תפוחי אדמה מטוגניםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוקטובר 17, 2013
Last modified:פברואר 7, 2016

Summary:

חטיפי תפוחי אדמה

מצרכים (15-18 יחידות):

1/2 כוס קמח תירס

1/4 כוס מים

כפית שטוחה מלח

3 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ומעוכים לפירה

אופן הכנה:

-מניחים בקערה קמח תירס, מים ומלח ומעבדים בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד.

-מוסיפים לקערה את הפירה ומערבבים היטב.

-מחממים מחבת עם שמן, יוצקים כדורים בעזרת הידיים ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.

הערה: במקום קמח תירס ניתן להכין גם עם קורנפלור: לערבב עם הפירה –  2 כפות מלאות קורנפלור+ כפית שטוחה מלח (אין צורך להוסיף מים).

מתכונים ללא גלוטן, קמח תירס מתכונים, מאכלים ללא גלוטן

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

32 תגובות

הוסף תגובה
  1. לגבי הקמח תירס, מה עדיף האבקתי או הגרגירים? שנה שעברה עשיתי עם הגרגירים והם היו ממש מורגשים ברמה מבחילה..

    1. היי הראל,
      לא חייב שמן עמוק אבל יש לשים שמן בנדיבות ולהשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק (נירוסטה למשל נדבק).

  2. היי יקירה .
    אני רוצה להכין אותם למחר, כי מחר לא יהיה לי זמן. האם כדאי להכין את הכדורים ומחר רק לטגן? תודה

  3. קורנפלור וקמח תירס זה אותו דבר.. קורנפלור באנגלית cornflour משמע קמח תירס. אז לא באמת הבאתם אלטרנטיבה, או שאת משתמשת בקמח תירס או שאת משתמשת בקמח תירס. אין אופציה ב'. ואין לי קמח תירס, יש אופציה אחרת?
    ולא, קורנפלור זאת לא תשובה תקנית.

    1. קורנפלור ותירס זה לא אותו דבר, גם לא מבחינת מרקם. קורנפלור זה עמילן תירס והוא לבן ואבקתי וקמח תירס זה תירס טחון והוא צהוב וגרגירי.

    2. לפני שמגיבים ועוד בטון כזה, אנא בדקו את עצמכם תחילה, וכן …לא יזיק לאמר תודה לפעמים!
      תודה!!!

    1. היי מאיה,
      אולי התערובת הייתה רכה מידי? אם כן היה צריך להוסיף עוד קצת קמח לתערובת.

    1. הי אמלין,
      יש לקלף את תפוחי האדמה כמו שמכינים פירה.
      שבוע טוב 🙂

    1. היי רעות,
      לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשים גם קמח רגיל. לגבי קמח ללא גלוטן אני לא בטוחה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר