מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

חטיפי פסטו

חטיפי פסטוFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
4
On אוקטובר 8, 2013
Last modified:ספטמבר 3, 2018

Summary:

חטיפי פסטו מקמח מלא פריכים וממכרים!

חטיפי פסטו

מצרכים:

2/3 כוס קמח מלא

1/3 כוס קמח רגיל

3/4 כוס שיבולת שועל/קוואקר

4 כפות שמן קנולה

1/2 כפית מלח

קורט אבקת אפייה

4 כפות מים

רוטב פסטו מוכן (ניתן לרכוש בכל סופר)

אופן הכנה:

-מעבדים את כל החומרים (מלבד רוטב הפסטו) עד לקבלת בצק אחיד (למי שיש זמן- רצוי לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למנוחה של חצי שעה).

-מחממים תנור ל-180 מעלות.

-מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של כחצי ס"מ וקורצים עיגולים (בעזרת קורץ עוגיות או כוס קטנה הפוכה).

-מניחים את העיגולים על נייר אפייה ומורחים מעליהם רוטב פסטו. אופים בתנור 15-20 דקות עד שהקרקרים מזהיבים. מוציאים ומצננים.

*הערה: אם הבצק יוצא יבש ומתפורר, הוסיפו עוד מים.

מתכונים מקמח מלא, קמח מלא מתכונים

 

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

36 תגובות

הוסף תגובה
  1. הכנתי ויצא אששששש….
    קצת הסתבכתי עם הרידוד אבל אחרי שיפוצים לבצק היה מעולה….
    התשמשתי בקורצן של עיגול קוטר 4 ויצאו 45!!!!
    תודה רבה!!!❤

  2. שלום, מה עדיף שיבולת שועל דקה או עבה??
    יש לי תבלין פסטו בבית יש משהו לעשות איתו במקום הממרח פסטו??

  3. נראה מעולה! מתכננת להכין

    האם במקום פסטו יש רעיונות למשהו אחר לשים מעל? נניח רוטב עגבניות כלשהו או תבלינים כמו שום/זעתר וכו'?
    אשמח לשמוע את דעתך

    1. היי לינור,
      לדעתי זה יעבוד גם עם ממרח עגבניות מיובשות או שאפשר למרוח מעל קצת שמן זית ולפזר זעתר, עשבי תיבול מיובשים או שום כתוש.

  4. היי אפרת

    ולגבי קמח כוסמין שבעים אחוז? (קמח מאה אחוז כוסמין שמנופה שבעים אחוז )

    אפשרי במקום אחד הקמחים במקום המלא ? ובמקום הרגיל?

    תודות.

  5. היי

    האם אפשרי במקום קמח מלא להשתמש בקמח כוסמין מלא יצא גם טעים ?

    והאם אפשרי במקום קמח רגיל להשתמש בקמח כוסמין לבן מאה אחוז גרעיני כוסמין?

    או שעדיף לא לסבך ולהשתמש בקמח רגיל ? פשוט מעדיפה כוסמין מה יצא יותר טעים ותקין?

    תודה .

    .

    1. אפשר לשים שני שליש כוס קמח כוסמין מלא ושליש קמח כוסמין לבן. את המים להוסיף בהדרגה ולפי הצורך.

  6. הכנתי ויצא טעים ממש !!
    תודה לך על המתכון ועל האתר המדהים
    אפשר לומר שרוב מה שאני מחדשת במטבח זה בזכותך 🙂

    1. היי אביגיל,
      נסי להכין בלי שיבולת השועל ולערבב את כל החומרים. את המים יש להוסיף בהדרגה (כל פעם כף אחת) עד לקבלת בצק אחיד.

  7. מתכון מעולה וכ"כ פשוט! אין לי פסטו אז שילבתי חצי עם זעתר ושמן זית וחצי עם גרגירי כוסברה טחונים ושמן זית. יוצא ממש טוב.

  8. הי, מה שלומך? אני כאן כדי לעדכן שהכנתי את חטיפי הפסטו ויצאו מצוינים, השתמשתי בקמח לבן בלבד אבל רק לגבי המים, 4 כפות לא הספיקו בכלל, לפי דעתי השתמשתי לפחות ב 8 כפות בכל אופן שיהיה חג שמח ושבת שלום והמון תודות!

    1. כן מאיה, שימי פשוט כוס קמח רגיל.
      ממליצה להוסיף את כפות המים בהדרגה, עד שמתקבל בצק אחיד ונוח לעבודה.
      יום נפלא 🙂

  9. אחלה אתר! יש לי שאלות:
    1. האם ניתן לערבב ידנית את המצרכים?
    2. לכמה "עיגולים" סטנדרטיים זה מספיק?
    3. האם זה צריך לצאת קשה או רך?
    תודה רבה!

    1. היי,
      1. כן, אפשר לערבב ידנית.
      2. בסביבות 15-20 (אם קורצים עיגולים קטנים בקוטר של כ-3 ס"מ זה יכול לצאת יותר).
      3. זה אמור לצאת קשה- פריך.
      המשך יום נפלא!

    1. היי דגנית, אפשר אבל כדי שחטיפי הפסטו לא יצאו דחוסים מידי מומלץ לשלב 1/3 קמח לבן.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר