מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

חטיפי עוף

חטיפי עוףFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

חטיפי עוף אפויים בתנור שילדים אוהבים 

חטיפי עוף

מצרכים (20-25 חטיפי עוף):

500 גרם עוף טחון

כף שמן זית או קנולה

2 שיני שום כתושות

כף מלאה קטשופ

2 כפות מלאות פירורי לחם

כפית שטוחה מלח

קמצוץ פלפל שחור

לציפוי: חצי כוס פירורי לחם + כפית שומשום

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. פורשים נייר אפיה בתבנית גדולה ומשמנים את הנייר בנדיבות.

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה.

-יוצרים אצבעות בגודל 7X1 ס"מ או קציצות בקוטר כ-5 ס"מ ומצפים בפירורי לחם ושומשום מכל הצדדים.

-מניחים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 20 דקות. הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

11 תגובות

הוסף תגובה
  1. בוקר טוב אפרת

    אפשרי עם שיבולת שועל דקה במקום פירורי לחם ?

    ואם אוותר על השומשום זה יפגע בטעם ?

    תודה ויום טוב

    1. לדעתי זה ייצא פחות מוצלח עם שיבולת שועל.
      אפשר בלי שומשום.

  2. היי..
    דבר ראשון-"מזל טוב" עוד מתכון נוסף!!
    המשיכי לעלות ולהצליח אלופה!!!!!
    דבר שני-זה נראה ממש מגרה וטעים אש!! כמעט בטוחה שעוד אכין את זה..
    דבר שלישי- באופן ההכנה כתוב "פורשים" אם התכוונת ל"לפרוס" אז זה עם "ס"
    תודה רבה על הכל!! וסליחה על הכרציות של ההערה אבל זה צרם לי….חחח…

    1. היי,
      קודם כל תודה 🙂
      הכוונה לפרישה (פתיחה לרווחה) של הנייר ולא לפריסה (חיתוך לפרוסות).

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר