מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

חטיפי עוף

חטיפי עוףFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

חטיפי עוף אפויים בתנור שילדים אוהבים 

חטיפי עוף

מצרכים (20-25 חטיפי עוף):

500 גרם עוף טחון

כף שמן זית או קנולה

2 שיני שום כתושות

כף מלאה קטשופ

2 כפות מלאות פירורי לחם

כפית שטוחה מלח

קמצוץ פלפל שחור

לציפוי: חצי כוס פירורי לחם (רצוי מוזהבים) + כפית שומשום

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. פורשים נייר אפיה בתבנית גדולה ומשמנים את הנייר בנדיבות.

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה.

-יוצרים אצבעות בגודל 7X1 ס"מ או קציצות בקוטר כ-5 ס"מ ומצפים בפירורי לחם ושומשום מכל הצדדים.

-מניחים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 20 דקות. הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

50 תגובות

הוסף תגובה
    1. אפשר להכין גם בלי פירורי לחם בציפוי אבל זה ייצא פחות מוצלח.

  1. היה ממש מוצלח!
    הרבה זמן לא ידעתי מה לעשות עם העוף הטחון במקפיא ומה שיצא היה פשוט טעיםםםםםםםםםם!!!!!!!

  2. נראה טעים, מתחשק לי להכין.
    רק שאלה, אם אני רוצה לאכול את החטיפים במשך יומיים-שלושה, רצוי לשמור אותם במקפיא או שבמקרר זה גם בסדר? ואז חימום קל בטוסטר.

    1. אם זה יומיים-שלושה אפשר לשמור במקרר בקופסה סגורה.
      יום נפלא 🙂

  3. יצא טעים אששש
    אמנם לא כמו בתמונה (נראה שצולם לפני האפיה…;)
    אבל טעים ואכן הילדים מתים על זה
    וגם אנחנו….:)

    1. שמחה שיצא טעים 🙂
      זה צולם אחרי האפיה, השתמשתי בפירורי לחם מוזהבים.
      תודה ושבוע נפלא!

  4. היי אפרת

    אם אקפיא ליום או יומיים או אשמים במקרר לאחר האפייה האם זה ישאר עדין פריך וטעים?

    תודה.

    1. אפשר להחזיר את הפריכות על ידי חימום. יש לחמם את התנור ל180 מעלות כ-8 דקות לפני ששמים את חטיפי העוף.

  5. אני מכין לנכד שלי ,בן שנתיים הוא מאוד אוהב קציצות ,
    אני רואה אותו ביום ד השבוע
    אכתוב איך הוא הגיב
    יוני

  6. היי אפראת אני ילדה בת 11 וכול מתכון שלי ניגמר באסון אד שהיכרתי אותך תודה

  7. הי
    נראה מצוין !!!
    אני יכולה להכין בערב להשאיר במקרר או במקפיא ולאפות למחרת בצהריים?
    ( את יודעת איך זה שחוזרים מהעבודה ורעבים, והילדים רוצים לאכול,)
    תודה

  8. וואו
    יצא טעיייםםם
    לא רק הילדים אהבו 😉
    אבל מה, ממש לא כמו בתמונה….כנראה צילמו לפני האפיה….

  9. היי אפרת.. המתכון נראה מקסים!!
    אפשר לשמן את התבנית בשמן זית?
    אין לי פירורי לחם כתומים יש לי בהירים ודקים מה לעשות? אפשר עם אלו??
    תודה מראש!

    1. אפשר לשמן את התבנית בשמן זית.
      לגבי פירורי הלחם, תשתמשי במה שיש לך.

  10. בוקר טוב אפרת

    אפשרי עם שיבולת שועל דקה במקום פירורי לחם ?

    ואם אוותר על השומשום זה יפגע בטעם ?

    תודה ויום טוב

    1. לדעתי זה ייצא פחות מוצלח עם שיבולת שועל.
      אפשר בלי שומשום.

  11. היי..
    דבר ראשון-"מזל טוב" עוד מתכון נוסף!!
    המשיכי לעלות ולהצליח אלופה!!!!!
    דבר שני-זה נראה ממש מגרה וטעים אש!! כמעט בטוחה שעוד אכין את זה..
    דבר שלישי- באופן ההכנה כתוב "פורשים" אם התכוונת ל"לפרוס" אז זה עם "ס"
    תודה רבה על הכל!! וסליחה על הכרציות של ההערה אבל זה צרם לי….חחח…

    1. היי,
      קודם כל תודה 🙂
      הכוונה לפרישה (פתיחה לרווחה) של הנייר ולא לפריסה (חיתוך לפרוסות).

    2. וחוץ מזה שלפי מה שכתבת: כותבים קרצייתיות, לא קרציות ובטח לא כרציות. גם כבר להיות קרציה…

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר