מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

חטיפי גבינה וזיתים

חטיפי גבינה וזיתיםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 12, 2014
Last modified:ספטמבר 28, 2016

Summary:

חטיפי גבינה וזיתים – נשנוש קל וטעים שגם הילדים לא יכולים להפסיק לאכול

חטיפי גבינה וזיתים

מצרכים (15-18 יחידות):

1 כוס קמח תופח

3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת

4 כפות שמן זית

1 ביצה

2 כפות גדושות גבינה לבנה

כף גדושה גבינה בולגרית מפוררת

1/3 כוס זיתים מגולענים קצוצים

מלח, פלפל שחור

לקישוט: שומשום/קצח

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.

– בעזרת ידיים רטובות (מאחר והבצק דביק) יוצרים כדורים/לביבות ומניחים במרווחים על נייר האפיה. מברישים בשמן זית ומפזרים שומשום/קצח לקישוט.

-אופים כ-25 דקות עד להזהבה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

219 תגובות

הוסף תגובה
  1. אפרת יקרה, האתר שלך הוא התנ"ך שלי בענייני אפיה ובישול.
    את מלכה, ואין לך מושג כמה השתנה המטבח שלי מאז שהכרתי את האתר שלך.
    המתכון הנהדר הזה הוא החטיף השבועי שלנו מול הטלויזיה.
    אלף תודות!

  2. ממש מעולה!
    פינוק מהיר ונחמד.
    עשיתי בלי גבינה בולגרית, ואת הלביבות יצרתי עם שתי כפות 🙂
    תודה

  3. יואוו פשוט מושלם אין מילייםםםםם
    תמיד אני מחפשת מתכונים באתרים…מתאכזבת..ותמיד חוזרת לכאן..
    אין על האתר שלך אפרת..אלופה!!

    1. אז קמח מלא בא בחשבון? כי אם מכינים את זה עם קמח מלא, הצבע יהיה חום אבל מצד שני המרקם יהיה קצת דחוס.

  4. היי,
    הבת שלי בת השלוש לא מוכנה לאכול כל מה שהוא לבן ולא צבוע בשוקולד?מה אפשר להכין לה שזה יהיה קצת יותר בריא אבל בצבע חום?
    תודה מראש.

    1. השאלה היא לגבי המתכון הזה או בכלל?
      היא אוהבת שהמאכל הוא בצבע חום (ואז אפשר להשתמש בקמחים מלאים) או שהיא רוצה שיהיה על זה שוקולד?

  5. הי אפרת,
    ראיתי שיצאת לחופש אבל הייתי חייבת לכתוב ותראי את זה כשתחזרי
    בעלי טוען שמאז שהכרתי את האתר הזה נהייתי בשלנית והוא צודק
    כל הדברים שאני מכינה יוצאים פצצה
    את אלופה, תודה על הכל.

  6. היי,
    האם אפשר להמיר את הגבינה הבולגרית בגבינה צהובה או להוריד לגמרי?
    אפשר להמיר אותה לגבינה צפתית?

    1. את יכולה לאפות ולהקפיא לאחר האפיה (ולאחר קירור לטמפ' החדר).
      יש להוציא להפשרה על השיש ככשעתיים לפחות לפני ההגשה. כמה דקות לפני ההגשה לחמם.

  7. היי. אם אני רוצה לשים את זה במשלוח מנות למחר, איפה לאחסן את זה בינתיים?(כדי שהטעם שלו גם ישאר טעים)

    1. אפשר לשמור בקופסה אטומה במקרר. אני ממליצה לחמם קצת בתנור לפני ולצנן לפני שאורזים במשלוח (החימום יחזיר קצת את הפריכות).

  8. הי , הבת שלי רגישה לביצים יודעת להגיד לי במתכון הזה ושל המפינס המלוחים במה מומלץ להחליף את הביצים ועדיין ייצא טעים?

    1. היי אירית,
      במאפינס מלוחים אפשר לשים כ-3 כפות חלב במקום הביצה.
      במתכון הזה אפשר לשים כף נוספת של גבינה לבנה ו 2-4 כפות חלב.

  9. היי
    חושבת שאפשר להחליף את הזיתים התירס? או משהו אחר שתוכלי להמליץ לי, אולי גם בלי כלום? תודה

    1. היי שרי,
      הזיתים מוסיפים עוד טעם אבל אפשר להכין גם בלי כלום.
      *אם רוצים תחליף אפשר להוסיף תירס.

  10. הכנתי כבר כמה פעמים את המתכון, כמובן שהכפלתי כמויות כי זה נגמר תוך דקה !! מתכון פצצה
    אני רוצה להכין לחמי (חולה סכרת) ולהשתמש בקמח מלא/כוסמין 100%
    זה אפשרי ?

    1. שמחה שיצא טעים 🙂
      אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא. זה ייצא קצת פחות אוורירי אבל עדיין טעים.
      שבוע מקסים

  11. היי, המתכון נראה מושלם ואני רוצה להכין אותו.
    אשמח לדעת מה הכוונה ב-כוס קמח תופח
    איזה כוס? 140 גרם?
    תודה רבה!

    1. נכון. כוס קמח = 140 גרם.
      בכל המתכונים אני משתמשת בכוס זכוכית עם ידית.

  12. הכנתי את המתכון הנהדר הזה עשרות פעמים, ובכל פעם מחדש- החטיפים נחטפים במהירות. תודה רבה לך על האתר המצוין. בזכותך הפכתי לחובבת בישול/אפיה מדופלמת😍

    1. יותר טעים עם גבינה צהובה אבל אם את מוותרת כדאי לשים 2-3 כפות בולגרית ואם יש לך פרמזן אז אפשר להוסיף כף.

  13. אל תצחקו עלי אני בחורה בת 17 ואף פעם לא הכנתי דבר אבל פתאום ראיתי את המתכון הזה והחלטתי שהוא הדבר הראשון שאני אעשה ובאמת יצא מושלם וטעים במיוחד!!!
    בקיצור אין לי זמן לכתוב כי אני חייבת לעוף להכין את הנגלה הבאה
    אז תודה רבה אפרת!!!

    1. כל הכבוד, מקווה שזאת תהיה רק ההתחלה 🙂
      תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🌷

    2. אני מבינה שיש כאן שתי "יעל" שחדשות באפיה אני זאת יעל ב. מהתגובה האחרונה.
      בכל אופן הספקתי כבר לשתף חברות במתכון הטעים הזה והן מתלקקות

  14. אלופה אחת כל המתכונים שלך נפלאים וטעימים כולל המתכון הזה , אני מחכה לפינת בישול מתכונים ב 10 דקות בטלוויזיה 🙂

    1. אפשר, יכול להיות שזה ייצא קצת יותר דחוס.
      אם במקרה הבצק יבש או מתפורר כדאי לשים 1-2 כפות גבינה לבנה נוספות.

    1. היי מירב,
      אפשר. אם אלה מנג'טים מנייר דק יש להניח אותם בתוך תבנית שקעים מסיליקון או מתכת כדי שיהיו יציבים ורק אז לצקת לתוכם את התערובת.

  15. אם אני רוצה להכין למסיבה בגן בבוקר- אפשר להכין ביום לפני? וכדאי לשים במקרר? או שזה יהיה הרבה פחות טעים?…

    1. היי לאה,
      אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. בוקר למחרת מומלץ להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 5-10 דקות.
      יום נעים 🙂

    1. היי עדי,
      אני חושבת שאפשר לוותר על הביצה ולשים כף נוספת של גבינה לבנה ו 2-4 כפות חלב.

  16. הכנתי את הכדורים בדיוק כמו במתכון עם גבינות רזות (3% ו5%) ויצא מושלם! מתון דיאטטי וטעים! המון תודה 🙂

  17. יצא מצויין בחמש דקות עבודה. אפילו הילד הבעייתי באוכל טרף את המנה שלו. תודה רבה על עוד מתכון קל וטעים.

  18. קודם כל-המתכונים שלך קבועים אצלי במטבח,
    עשיתי היום את הלחמניות…בן השנתיים שלי חיסל 4,שמתי 0.75 כוס קמח כוסמין, קמח תופח וקצת אבקת אפיה, הוספתי גם קצת מים וקוטג' והגבינה הייתה פרמז'ן, ללא גבינה בולגרית. יצא מהמם!

  19. הי, אם אני מכפילה כמויות עדיף להכניס לתנור כל תבנית בנפרד? או אפשר שני תבניות יחד?

    1. היי שושי,
      אני תמיד מעדיפה לאפות בנפרד. זה יוצא הכי בטוח.

  20. הי
    מתכון מצויין
    שמתי קוטג במקום גבינה לבנה (לא היה לי)
    וגבינת עיזים למריחה במקום בולגרית
    הוספתי כמה כפות רסק עגבניות ואורגנו – כדי לקבל טעם דומה לפיצה
    יצא מעולה!! טעם עדין וקליל, כולנו נהננו- בפעם הבאה נכפיל כמויות (:

  21. ברצוני לעשות את חטיפי הגבינה אבל יש לי בולגרית מעודנת אפשר לשים במקום בולגרית מפוררת

    1. שבוע טוב. איך לא גיליתי את האתר קודם? היום הכנתי מפרום ויצא סוףףףף! פעם ראשונה שהכנתי ובקלי קלות, לא כמו מתכונים אחרים מסובכים….ועכשיו הבן שלי רוצה להכין שוב את חטיפי הגבינה והזיתים ובכמות כפולה כי היה לו טעים…תודה!

  22. הי אפרת,
    שוב אומר שאני אוהבת את המתכונים שלך שתמיד קוצרים מחמאות ובזמן קצר של עבודה 🙂
    אני מחפשת מתכונים שאוכל להכין מראש ולשמור במקרר או להקפיא מחמישי עד לשני צהריים ( מתגוררת בחו״ל – חוגגים פעמיים את החג ושומרת שבת אז הכל חימום בתנור שבת ) המלצות למתכונים הכי מועדפים שלך ?

    1. תודה, כיף לשמוע 🙂
      מתכונים שעוברים מעולה הקפאה:
      במאפים לשבועות– מאפינס פיצה, לחמניות ממולאות, חטיפי גבינה וזיתים, לחמניות גבינה.
      מבחינת פשטידות– כמעט כל הפשטידות חוץ מאלה שמכילות תפו"א או שהן על בסיס בצק עלים (המלצה אישית שלי- פשטידת פטריות, פשטידת בטטה ובצל, פשטידת ברוקולי)
      מאפים ופשטידות מבצק עלים עדיף לשמור במקרר ולחמם בתנור לפני ההגשה.
      פסטות ולזניות עדיף לשמור במקרר ולחמם בתנור (המלצות שלי- לזניה חלבית, לזניה אישית).
      עוגות – כמעט כל עוגות הקרם ניתנות להקפאה למעט עוגות גבינה אפויות שאותן ניתן לשמור במקרר (הן נשמרות לפחות 5 ימים במקרר כך שאין בעיה).
      אם יהיו לך שאלות או דילמות לגבי מתכונים ספציפיים אשמח לעזור.
      בהצלחה וחג שמח!

  23. במה אפשר להחליף את השומשום או הקצח? הילדים שלי לא אוהבים לא אתזה ולא את זה 🙁
    וגם, האם אפשר להשתמש בגבינה לבנה עם זיתים (כמו נפוליאון) במקום הגבינה הלבנה הרגילה?

    1. היי מיכל,
      אפשר לוותר על השומשום או הקצח ואין בעיה להשתמש בגבינה לבנה עם זיתים.
      בהצלחה 🙂

  24. יצא מדהים!!! תודה רבה!!
    ד"א- השתמשתי בקמח של עוגות ועוגיות, בלי שמרים- ויצא בסדר גמור.
    שדרגתי עם גבינה לבנה עם בצל- מומלץ 🙂

  25. היי. תודה על המתכון! נשמע טעים והביקורות ממש עושות חשק לרוץ למטבח!! אבל לפני שאני מתחילה רציתי לשאול מה תפקיד הגבינה הבולגרית?

  26. אפשר להכין בתבנית שקעים כמו של מאפינס?
    ואם כן אז אותם כמויות?
    אני צריך 30 יח בערך

    1. היי בועז,
      אני מניחה שאפשר. מומלץ לשמן את השקעים לפני ולמלא עד 2/3 גובה מהשקע. לדעתי בתבניות מאפינס הכמות תצא קטנה יותר אבל בכל מקרה אני ממליצה בתור התחלה להכפיל כמויות ב-2, יכול להיות שזה יספיק.
      בהצלחה 😉

  27. היי אפרת,

    אין לי גבינה לבנה וגם לא יוגורט :/
    האם ניתן להוסיף מהגבינות האחרות יותר (לטעם) או להכפיל את כמות הביצים (לנוזלים)?

    1. היי נופר,
      זה צריך להיות משהו במרקם של גבינה כמו שמנת חמוצה, קוטג' וכו'.
      אם אין לך נסי לשים במקום כמה כפות חלב עד שתערובת הופכת ללחה ומעט דביקה.
      שבת שלום 🙂

  28. זה מתכון מדהים. מלא זמן לא יצא לי להכין משהו כל כך טעים. חברות שלי ואמא שלי אמרו שזה פשוט מושלם ואני מסכימה איתן לגמרי. תודה רבה רבה

  29. שלום!
    הכנתי ויצא לי עוגיות לא טעימות בכלל, הן היו קשות מאוד ושטוחות לא האמנתי כי עקבתי אחרי כול ההוראות במפורש ומאוד התאכזבתי כי הלכתי וקניתי במיוחד
    את יודעת למה זה קרה?

    1. היי שרון,
      אני מופתעת כי זה מתכון שבדר"כ מצליח. יש לי כמה שאלות כדי שאוכל להבין מדוע זה לא הצליח:
      באיזה גודל כוס השתמשת?
      איך היה המרקם של הבצק לפני האפיה? נוח לעבודה, דביק, שומני, רך, נוזלי, מוצק?
      האם יצרת מהבצק כדורים או ששיטחת אותם לפני האפיה?
      ממתינה לתשובתך 🙂

  30. אפרת יקרה שלום,
    אתמול ניסיתי את המתכון – חטיפי הגבינה מאד טעימים, המתכון מצוין. החלפתי את הבולגרית בקשקבל. אני הכפלתי את הכמויות וסה"כ יצאו 18 חטיפים. זהו מתכון מעולה לקחת לעבודה ולבית הספר. כל הכבוד לך.
    בפעם הבאה אני רוצה להכין כמויות גדולות יותר ולהקפיא (ערב לפני להוציא ולשלוח עם הילדים לבית הספר) – האם כדאי לאפות ולהקפיא או לגלגל לכדורים ולהקפיא ולאפות לפני ההגשה? האם להפשיר חטיפים לא אפויים או שניתן להכניס ישירות לתנור? תודה רבה לך.

    1. היי מיכל,
      מתנצלת שאני משיבה רק עכשיו..
      קודם כל אני שמחה שיצא מוצלח 🙂
      לגבי ההקפאה- עדיף לאפות הכל, לצנן לטמפ' החדר ולהקפיא בתוך כלי או שקית אטומים. ערב לפני אפשר להעביר להפשרה במקרר ואם רוצים להחזיר להם את הפריכות אפשר להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-5 דקות.

  31. היי 🙂
    קודם כל רציתי לומר לך שיש לך אתר מושלם!
    המתכונים ברורים ומפורטים, קלים להכנה ובמיוחד לעצלנים\ות כמוני!
    לא ידעתי לעשות חביתה בבית ועברתי לגור עם בן זוגי, נכנסתי לגוגל והדבר הראשון שרציתי למצוא זה אתר שבאמת כל המתכונים ב 10 דקות בלבד. והיום הוא מודע לי על כל ארוחה\קינוח שיוצא לי מהמתכונים שלך, תותחית!!!
    *רציתי לשאול האם אפשר להחליף את הגבינה הבולגרית המגורדת בגבינה אחרת?

    1. תודה לירון! איזה כיף לשמוע!
      את יכולה לשים במקום כל גבינה מלוחה אחרת שהיא לא למריחה (כמו פטה, צפתית, קשקבל, פרמזן וכו') או לוותר בכלל, זה יוצא טעים גם בלי 🙂

  32. היי אפרת, רציתי להודות לך על המתכון של חטיפי גבינה וזיתים- יצא פשוט מושלם וטעים! בן רגע נחטף על ידי ילדים ומבוגרים כאחד. מתכון קל להכנה והתוצאה מושלמת! ללקק את האצבעות! תודה רבה רבה! אתמול במסיבת יום ההולדת לבעלי ולבת שלי עשיתי כ10 מתכונים רק מהאתר שלך, כולם יצאו טעימים ומהירי הכנה! תמשיכי להפתיע אותנו במתכונים המיוחדים והטעימים שלך! תודה רבה!

  33. הכנתי כמה פעמים את הלחמניות. יצא מעולה וטעים!
    הזמן בתנור היה פחות מ25 דקות.אחרי 15 דקות כבר נהיה צהוב למעלה.

  34. האתר הזה פשוט מדהים!!!
    הכל כל כך מגוון קל וטעים.
    ניסיתי כל כך הרבה מתכונים מהאתר ותגובות הטועמים מעולות, כולל המתכון הזה:)

  35. כבר בערך שנתיים שכל פעם שאני צריכה להכין משהו טעים וזריז- אני חוזרת למתכון הזה 🙂
    הגדלתי את כמות הזיתים.. החלפתי את הזיתים בפטריות.. החלפתי את הגבינה הלבנה ביוגורט.. הורדתי את כמות שמן הזית ל-2 כפות.. עם שומשום או בלעדיו.. עם מלח ופלפל או בלי.. מה שלא עשיתי, תמיד יצא מוצלח! המתכון הזה מהווה בסיס מצוין ללחמניות טעימות שנזללות במהירות 🙂
    אז תודה רבה!!

  36. הכנתי היום לחמניות לראשונה, בעזרת המתכון הקל והמזמין הנ"ל, ועם המחמאות שקיבלתי הפעם השנייה תהיה בקרוב מאוד(: תודה!

    1. היי תהילה,
      אפשר אבל יותר טעים עם גבינה צהובה. בכל מקרה אם מוותרים על הגבינה הצהובה כדאי לשים יותר בולגרית (2-3 כפות) ואם יש לך פרמזן אז אפשר להוסיף כף.
      שבת שלום 🙂

  37. ושוב שלום…אמרתי לך שהפיצה של אתמול תהיה ה "סיפתח"???? היום הכנתי את החטיפים האלה וגם את הקיש פטריות, מעולה! תודה!

    1. הי
      יש מצב להוסיף בטטה?להקפיץ אותה מעט לפני…
      אולי אפילו במקום הזיתים

    2. לא ניסיתי. אם את מנסה כדאי לחתוך את הבטטה לקוביות קטנטנות ולהקפיץ קצת לפני.
      שבת שלום 🙂

  38. שלום,
    היתי רוצה לשאול אם אפשר להבריש את הכדורים עם חלמון במקום שמן זית?
    תודה וחג שמח!

  39. אני הולכת לנסות את חטיפי הגבינה.אני לא כל כך מתמצאת באתרים במקרה הגעתי לכאן.נראה לי מאוד מעניין עם הרבה רעיונות ודברים מיוחדים באפיה
    אני מאוד אוהבת אפיה ומטבח.מקוה שאוכל להיכנס ולהגיב כשאפה את המאפה. בכל אופן תודה וחג שמח

  40. הי
    קודם כל רציתי להודות לך על האתר הנפלא שלך עשיתי הרבה מתכונים ויצא טעים
    אני גם די עצלנית בבישול אבל אוהבת טעים אז זה בדיוק בשבילי 10 דקות עבודה והנאה מתמשכת תמשיכי להעלות עוד מתכונים!
    שאלה אני פחות אוהבת בולגרית האם אפשר לשים יותר צהובה במקום או גבינה אחרת?

    1. היי דורית,
      אני שמחה שאת נהנת מהמתכונים 🙂
      כן, את יכולה לוותר על הבולגרית ולשים צהובה במקום.
      המשך יום נעים!

  41. ראשית אני רוצה להודות לך על המתכונים הנפלאים.. רציתי לשאול אם אפשר להכין מראש את החטיפי גבינה לשבועות, ואיך לשמור אותם שיהיו טריים וטובים?

    1. היי נעמה,
      את יכולה להכין מראש ולהקפיא בתוך קופסה אטומה. אח"כ תפשירי קצת בחוץ ותחממי מעט בתנור לפני ההגשה.
      יום נפלא 🙂

    1. הי שושנה,
      4 כפות שמן זית יש להוסיף לתערובת הבצק. בנוסף לזה, יש להבריש אח"כ בשמן.
      שבוע טוב 🙂

    1. היי רותי,
      לא ניסיתי כך שאני באמת לא יודעת. צריך לקחת בחשבון שקמח מצה סופח יותר נוזלים לכן אולי יהיה צורך להוסיף מעט מים.
      אם תנסי אשמח לעדכון בתוצאה 😉
      חג שמח!

  42. זה לא המתכון הראשון שאני מנסה אבל …..
    אנחנו מתפנקים על המתכונים כבר כמה חודשים.
    יצא מדהים הכל חוסל. תודה רבה !

  43. יצא לי מדהיםםםםםםםם!!!!
    מתכון קל ופשוט וכל כך טעים…
    הולכת מחר להכין אותן שוב:)
    תודה לך 🙂

  44. איזה מתכון נהדר, כמו הרבה מתכונים נהדרים באתר הזה!
    הכפלתי כמויות, אך זה לא כל כך עזר לי, כי הכל חוסל…
    מה זה נהנינו!!
    כלום עבודה ותוצאה טעיממממממה..
    תודה על אתר ש ו ו ה !!

  45. היי
    הכנתי את הלחמניות ובעצתם של מגיבים החלטתי להכפיל כמויות
    שמתי 280 גרם קמח (שתי כוסות) אך תוך כדי עירבוב ראיתי שהבצק מאוד מאוד יבש ושפכתי חלק מהקמח שלא התחבר אליו. בסוף היתה כמות של כ 260 גרם. למה לדעתך זה קרה?
    בנוסף, התחלתי ב4 כפות גבינה לבנה אך בסופו של דבר שמתי קופסא שלמה של 250 גרם.
    אבל ידעתי שאחרי הכל זה ייצא טעים כי אני סומכת על המתכונים שלך 🙂 וכך היה 😉
    אז תודה רבה על מתכון פשוט ומהיר.. וטעים!!

    1. היי לי,
      זה יכול לקרות כאשר חסרים נוזלים בתערובת. יש ביצים קטנות יותר שמכילות פחות נוזלים ויכול להיות שזאת הסיבה.
      בכל אופן, פעלת כמו שצריך ואני שמחה שיצא טעים 😉
      שבוע טוב 🙂

  46. שלום,
    ראשית רוצה לציין שאני משתמשת המון במתכונים שלכם – המתכונים קלים, מהירים ובעיקר טעימים -יישר כח!!
    לגבי הלחמניות – עשיתי אותן במתכונתם המקורית ויצאו מדהימות.
    יש לי בן שרגיש לגבינות רכות. במה ניתן להחליף את הגבינה הצהובה?
    תודה רבה

    1. תודה רותי 🙂
      אפשר לוותר על הגבינה הצהובה ולהוסיף יותר מהגבינה הבולגרית המפוררת בהנחה ומותר לו.
      שבוע טוב 🙂

  47. הכנתי עם קמח קוסמין וגבינות עיזים (בתי רגישה לחיטה וחלב פרה) ויצא נפלא. ממש קליל ומעולה!! תודה רבה על מתכונים מצויינים!!

    1. אפשר לוותר אבל אם יש לך כל סוג של גבינה אחרת שהיא לא ממרח כמו גבינת פטה, פרמזן או גלעד מומלץ שתשימי במקום.

    1. הי יעל,
      בערך 1/3 כפית מלח וקורט (קמצוץ עם האצבעות) פלפל שחור.
      בהצלחה 😉

  48. היי, נראה מעולה! פעם ראשונה שאני נתקלת באתר 🙂
    האם אפשר להוסיף איזשהו רוטב עגבניות כדי להפוך את זה לסוג של חטיף פיצה שיטרפו אצלי? או שיש לך מתכון נפרד?
    תודה וחג שמח

    1. הי קארן,
      ברוכה הבאה לאתר 🙂
      אם את רוצה שיהיה לזה טעם שמזכיר פיצה את יכולה להוסיף לתערובת הבצק 1-2 כפות קטשופ או כף רסק עגבניות. אפשרות נוספת היא לאחר שאת יוצרת לביבות למרוח על כל יחידה מעט רסק עגבניות ולפזר מעט גבינה צהובה.
      חג שמח!

    1. הי שירי, מאחר ומדובר בקמח תופח יכול להיות שזה יהרוס את האפקט של התפיחה.
      לכן נראה לי שעדיף להכין במקום, זה פחות מ-5 דקות עבודה 😉

  49. מומלץ בחום להכפיל כמויות. מתכון נפלא שנחטף ממש איך שיצא מהתנור. אפס עבודה והטעם נפלא.

    1. במקום קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל+ 1 כפית אבקת אפיה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר