מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

חזה עוף מוקפץ עם פטריות

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 26, 2013
Last modified:ספטמבר 25, 2016

Summary:

חזה עוף מוקפץ עם פטריות, גזר ובצל ירוק

מצרכים:

4-5 פרוסות חזה עוף חתוכות לקוביותחזה עוף מוקפץ

בצל גדול חתוך גס

2 גזרים חתוכים לעיגולים

קופסת פטריות שמפיניון 

בצל ירוק חתוך

כוס נבטים סיניים (לא חובה)

תיבול: רוטב טריאקי, מלח ופלפל

אופן הכנה:

-מטגנים את חזה העוף כדקה מכל צד (חצי טיגון – עד שצבע העוף הופך לבן) ומעבירים לקערה.

-מנגבים את המחבת משאריות, מטגנים בצל קצוץ וגזר ומכסים עד שהגזר מתרכך (מומלץ להוסיף בשלב זה מלח המזרז את הבישול).

-מוסיפים את הפטריות ומכסים ל-3 דקות נוספות. 

- מחזירים את העוף (ללא הנוזלים) למחבת עם הגזר והפטריות ומוסיפים בצל ירוק, נבטים, רוטב טריאקי, מלח ופלפל. מקפיצים בזהירות כדי שהחומרים יתערבבו יחד עד שהרוטב סמיך נספג בעוף.

 






אהבתם? שתפו

4 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי חגית,
      אפשר לשים במקום כ-3 כפות רוטב סויה + 4 כפות סילאן או דבש. מומלץ לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם.
      שבת שלום :-)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »