מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

חזה עוף מוקפץ עם פטריות

חזה עוף מוקפץ עם פטריותFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יוני 26, 2013
Last modified:ספטמבר 25, 2016

Summary:

חזה עוף מוקפץ עם פטריות, גזר ובצל ירוק

מצרכים:

4-5 פרוסות חזה עוף חתוכות לקוביותחזה עוף מוקפץ

בצל גדול חתוך גס

2 גזרים חתוכים לעיגולים

קופסת פטריות שמפיניון 

בצל ירוק חתוך

כוס נבטים סיניים (לא חובה)

תיבול: רוטב טריאקי, מלח ופלפל

אופן הכנה:

-מטגנים את חזה העוף כדקה מכל צד (חצי טיגון – עד שצבע העוף הופך לבן) ומעבירים לקערה.

-מנגבים את המחבת משאריות, מטגנים בצל קצוץ וגזר ומכסים עד שהגזר מתרכך (מומלץ להוסיף בשלב זה מלח המזרז את הבישול).

-מוסיפים את הפטריות ומכסים ל-3 דקות נוספות. 

– מחזירים את העוף (ללא הנוזלים) למחבת עם הגזר והפטריות ומוסיפים בצל ירוק, נבטים, רוטב טריאקי, מלח ופלפל. מקפיצים בזהירות כדי שהחומרים יתערבבו יחד עד שהרוטב סמיך נספג בעוף.

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו


4 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי חגית,
      אפשר לשים במקום כ-3 כפות רוטב סויה + 4 כפות סילאן או דבש. מומלץ לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם.
      שבת שלום 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »