מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

dontate-top-banner

חזה עוף עם בצל

חזה עוף עם בצלFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On פברואר 3, 2019
Last modified:פברואר 3, 2019

Summary:

תבשיל חזה עוף עם בצל מטוגן במחבת – מומלץ להגשה עם אורז לבן או פירה

חזה עוף עם בצל

מצרכים (3-4 מנות):

500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות

2 כפות קורנפלור/קמח, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור 

בצל גדול חצוי חתוך לחצאי עיגולים דקים

תיבול: ⅔ כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית כמון, רבע כפית כורכום, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת

אופן הכנה:

-מתבלים את רצועות העוף בשליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור ומקמחים בקורנפלור או קמח.

-מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן (רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק), מטגנים את חזה העוף כדקה מכל צד ומעבירים לצלחת.

-מנגבים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים ב 1-2 כפות שמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. 

-מוסיפים את חזה העוף ומתבלים בפפריקה מתוקה, כמון, כורכום, מלח, פלפל שחור ותבלין פטרוזיליה/כוסברה. מערבבים במשך כ-5 דקות ומסירים מהאש (מומלץ לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם).

*אם במקרה התבשיל מתייבש במחבת ניתן להוסיף כרבע כוס מים.

donate-mob-banner
אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

15 תגובות

הוסף תגובה
    1. אולי שמת קצת יותר פפריקה? (שמת שני שליש כפית?)
      לא נורא בכלל, זה נראה מעולה 🙂

  1. היי אפרת, האם חזה העוף הזה יכול להתאים לסלט עוף? ואם לא-איזה תיבול לחזה עוף כן יתאים? תודה!

    1. היי 🙂
      אפשר להפחית מכמות השמן לטיגון.
      אפשר גם לוותר על הקימוח למרות שהוא מוסיף רכות ועסיסיות לעוף.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר