מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

הרשמה לניוזלטר

הרשמו לניוזלטר של אתר "מתכונים ב-10 דקות" וקבלו עדכון שבועי של מתכונים קלים, מהירים וטעימים!

-

*במידה ונתקלתם בבעיה בהרשמה, אנא השאירו את הפרטים שלכם בתגובות מטה ונוסיף את המייל שלכם לרשימת התפוצה.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

307 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי קוראים לי חן ואני לא מצליחה להירשם אשמח שתוסיפי אותי ושאקבל מייל עם המתכונים הנהדרים שלך בבקשה… תודה רבה

    1. היי מרים,
      עדכנתי את המייל החדש. אם יש לך מייל אחר שאת רוצה שאסיר מהרשימה, נא רשמי לי אותו.
      חג שמח :-)

    1. המייל שלי לא נקלט, נאמר כי שגוי.
      אשמח אם תצרפו אותי ושאוכל גם אני להנות
      מהסלטים הנפלאים שלכם.
      תודה
      מיכל.

  2. שלום, לגבי עוגת הקרמבו שנראת נפלאה. רני באמצע ההכנה…,לגבי הביצים,חלמון עם חלבון לערבב עם הסוכר ? או רק חלבון? לא רשום . תודה רבה !!!

  3. תודה על המתכון.מכירה מתכון דומה שבמקום חומרי התחתית שלך אופים
    תערובת של 6 ביצים עם אבקת אינסטנט שוקולד. יוצא מאד נמוך..
    אנסה הפעם את הגירסה שלך.
    האם ניתן בשכבת הציפוי העליונה להשתמש השוקולד חלב במקום מריר?
    האם במקרה כזה שאר המצרכים לציפוי זהים? האם תתקבל אותה טקסטורה, זה לא יפגום הקרישה של הציפוי?
    פשוט הבן שלי לא אוהב מריר…

    1. היי סיגל,
      אפשר להכין את הציפוי משוקולד חלב אך יש להגדיל את הכמות ל150 גרם לפחות אחרת הציפוי ייצא דליל.

  4. היי, אני לא מצליחה להירשם, אומר לי שהמייל ל תקין… אשמח אם תרשמו אותי לקהלת מתכונים טבעוניים של עוגות ועוגיות. תודה
    ושאלה- איך אני רואה את מחברת המתכונים שבחרתי לשמור?

    1. היי דנה,
      צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה. מידי יום חמישי נשלח מייל עם כל המתכונים שהועלו לאתר באותו שבוע, בין היתר יש גם מתכונים טבעוניים. לצערי כרגע אין אפשרות לסמן רק קבלת מתכונים טבעוניים.
      באפשרותך להוסיף מתכונים למחברת המתכונים ע"י לחיצה על "הוסף מתכון למחברת המתכונים". כדי לצפות במתכונים את לוחצת על לשונית "מחברת המתכונים שלי" שנמצאת בתפריט העליון.
      שימי לב שכדי שהמתכונים יישמרו ולא יימחקו מומלץ להירשם לאתר (ההרשמה היא קלה ופשוטה).

  5. בוקר טוב
    נרשמתי, אך לא התקבל אישור למייל
    אודה לבדיקתך אם אכן נרשמתי בהצלחה.
    הירקות בתנור-מעדן טעים, קל ודיאטטי.
    איך עליך!

    1. היי סיון,
      אני רואה שאת רשומה לניוזלטר. אם את לא מקבלת מתכונים אני ממליצה לבדוק בספאם.
      שבוע טוב :-)

  6. הי, נרשמתי וכשניסיתי להכנס לקישור שנשלח למייל הוא חסם אותי (האינטרנט שלי מסונן- אתרוג)
    האם נרשמתי??

  7. נרשמתי הרגע. נוהגת לשמור המתכונים בתיקיה נפרדת על המחשב האישי – לא מצליחה ליצור העתקי מתכונים מבוקשים כדי שלמרם בתיקית המתכונים האישית. – האם אפשר לעשות זאת איכשהו? – תודה!

    1. היי אסתר,
      אני רואה שהמיילים נשלחים לכתובת המייל שלך בהצלחה.
      שימי לב שפעם בשבוע (בדר"כ בימי חמישי) נשלח מייל.
      נסי לחפש אולי זה בטעות נשלח לספאם.
      עדכני אותי אם לא מצאת/לא קיבלת.
      המשך יום מקסים :-)

    1. היי רינה,
      אני רואה שאת כבר רשומה ממזמן.
      אם את לא מקבלת מיילים כדאי לבדוק אולי בטעות זה נכנס לספאם.

    1. היי שולמית,
      אין לי אפשרות להפריד את המתכונים ופעם בשבוע נשלח ניוזלטר עם כל המתכונים החדשים שפורסמו באותו שבוע ואת יכולה להכנס רק לאלה שמעניינים אותך.
      צירפתי אותך לרשימת התפוצה.
      שבת שלום :-)

    1. היי,
      כרגע אין אפשרות למיין אבל זה רעיון טוב ואנסה לפתח את זה בהמשך.
      ולגבי שאלתך -הרוב נשים אבל גולשים פה גם הרבה גברים שמבשלים ואופים :-)
      חג שמח!

  8. בוקר טוב. ראיון גדול של המחברת האישית.
    אך האם יש אפשרות למיין את המתכונים בחברת לפי הרכיבים, לפחות המרכיבים העיקריים?

  9. [email protected] הגיב:

    היי,
    בדקתי בספאם וזה לא שם. לא קיבלתי מייל בתאריך 29.9

    1. אם קיבלת את המייל מיום 29.9 זה בסדר. זה המייל האחרון שנשלח.
      הניוזלטר נשלח פעם בשבוע מידי יום חמישי.

      1. [email protected] הגיב:

        לא קיבלתי את המייל מיום 29.9
        לא קיבלתי ממכם בכלל מיילים עם מתכונים למרות שאני רשומה כבר מספר שבועות

  10. [email protected] הגיב:

    שלום, אני רשומה לקבלת מתכונים במייל, אז למה אני לא מקבלת?

    1. היי,
      אני רואה שהניוזלטר האחרון נשלח אליך ב 29.9. לא קיבלת? ניסית לבדוק אולי במקרה זה הגיע לספאם? לפעמים זה קורה.

  11. המתכונים האלה מאד מושקעים, ניתי פעם מתכון דומה מהאתר הזה!!!!!!!!!

    בהצלחה למי שאופה משהו וגמר חתימה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. היי ליאורה,
      אני רואה שאת רשומה כבר. יכול להיות שהמיילים מגיעים בטעות לספאם? אני ממליצה שתבדקי.

    1. היי דנה,
      את יכולה לבצק העתק הדבק מתוך דף ההדפסה. פשוט ללחוץ על "הדפס" באותו מתכון.
      שבת שלום :-)

  12. היי נרשמתי אבל אני לא מצליחה לאמת את ההרשמה, למרות שקיבלתי את המייל שלכם. אני מאשרת את רצוני לקבל את הניוזלטר :-) שבוע טוב ותודה!!

  13. אני גרה בארצות הברית
    בבקשה צרפי אותי לקבלת האמייל שלך
    אני מאוד מודה לך!!!
    כל ה מתכונים שלך הם מהממים בקלותם ובטעמם!!!
    פנינה :-)

  14. גדוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללרוטב בולונז ב-10 דקות וגם ל"נכים " כמוני ,זה הישג-אפשר להכין בישיבה. וזה יוצא טעים מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד נסו-שווה

  15. הי. אני רוצה לאמר לך שהמתכונים שלך טעימים קלים להכנה.מאוד כייף שיש דבר כזה מהיר ונגיש. תודה ויישר כוח.מקווה שאימייל שלי יעבוד. תודה
    איבון

  16. רק אתמול התוודעתי לאתר.התרשמות ראשונית נראה מעולה מגוון ומיוחד. יישר כח.נותן חשק לנסות ולהתנסות….

  17. תודהה על האתר אני ממש נהנת להכין מתכונים מפה כי זה פשוט קל והכי חשוב יוצא טעים ואני כשמצאתי את האתר הזה מכינה תאוכל במקום אמא שלי וזה ממש עזרא תודההה גם בישמה ביי

  18. לי היה מאוד כיף להכין את המתכונים.
    אני חןלת צליאק ואני בת 10 סה"כ והיה לי מאוד כיף להכין את המתכונים ללא גלוטן ובכלל.
    אשמח לעוד מתכונים נטולי גלוטן.
    :-)

  19. רק קיבלתי בהמלצה של חברה את הלינק ונירשמתי כדי לקבל בדאר אישי עוד מתכונים. מתוך מה שקראתי אז פשוט מעולה ובחלקם מוכרים אבל כמה כייף להיזכר וגם לשמע על קצת שינויים. והכל כל כך בייתי!! והמון צימחוני ולי זה ניפלא כי אני צימחונית ומחפשת כל הזמן מתכונים מענינים ובריאים. תודה על השיתוף איתנו!! תודה רבה.

  20. עוגיות טחינה יצאו טעימות. לא מתוקות. מי שאוהב מתוק כדאי להוסיף סוכר או ממתיק אחר שאפשר

    1. היי רוני,
      אני רואה שההרשמה בוצעה בהצלחה היום.
      הניוזלטר אמור להשלח בימי חמישי. ממליצה לעקוב מחר ולבדוק אם קיבלת.
      חג שמח :-)

    1. היי ענת,
      אני לא רואה את הרישום אבל בכל אופן צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה.
      יום נפלא :-)

  21. כל הכבוד למתכונים שלך. אני מברזיל. גרתי בארץ במדך שמונה שנים (1977-1985).אדמח מאוד לקבל עוד כמה מתכונים שלך. תודה אבה.

  22. תודה על מתכונים קלים ונהדרים.
    האם אפשר להכין את בלט הפטריות יום יומיים לפני אירוע? האם הכוונה לצילי יבש חריף?
    תודה ושבת שלום

    1. היי רבקה,
      אפשר. עדיף להכין יום לפני.
      וכן, הכוונה לצ'ילי יבש חריף (רבע כפית) ובנוסף לזה יש גם 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק.
      שבת שלום :-)

    1. היי תמר,
      אני רואה שאת רשומה. לצערי אין כרגע אפשרות לקבל מתכונים צמחוניים בלבד מאחר ונשלח ניוזלטר אחד המסכם את המתכונים שהועלו בכל השבוע. בדר"כ יש מתכון אחד לפחות שהוא צמחוני לכן אני ממליצה לעקוב :-)
      שבת שלום

    1. היי צביה,
      נרשמת אבל לא אימתת את ההרשמה מתוך המייל. בכל אופן עשיתי זאת עבורך והכל בסדר :-)
      המשך יום נעים

    1. היי מיכל,
      ניסיתי להכניס את כתובת המייל שלך ולא ראיתי בעיה. מאיזה דפדפן את גולשת?
      בדקי את המייל שלך. את אמורה לקבל מייל לאימות הרשמתך.

  23. ממש מבאס שאי אפשר שיומרו לי עם קיבלו את המייל שלי ובאמת ישלחו לי באופן שבועי מתכונים

    עם משהו מהאתר רואה את ההודעה אז הנה הטלפון שלי אשמח שתשלחו לי הודעה שקיבלתם
    נויה-054-5908839
    תודה נויה

  24. לא מצליח להרשים לקבלת מתכונים במייל,נרשם עם אותו מיל שאני מגיב פה בלי בעיה כותב לי שאי מיל לא תקין

  25. בוקר טוב אשמח לקבל מתכונים צמחונים, רוצה לעבור לצמחונות את המתכונים הרגילים ב10 דקות, מקבלת למייל.

    תודה ויום נעים.

    1. היי עירית,
      פעם בשבוע נשלח ניוזלטר המרכז את כל המתכונים החדשים שפורסמו באותו שבוע. לצערי כרגע אין לי אפשרות לעשות הפרדה וחלוקה לקטגוריות בשליחת הניוזלטר. מה שכן, אני אשתדל לציין ליד המתכון אם הוא צמחוני, טבעוני וכו' וכך תוכלי לבחור לצפות במתכון הרלוונטי עבורך.
      יום נפלא :-)

  26. רציתי לדעת התבלינים שרשמת זה לשים מהכל כפית ולבחור או אבקת מרק עוף או פטריות? או שצריך לשים רק דבר אחד

    1. היי,
      אם רשום אבקת מרק עוף/פטריות זה אומר לבחור אחד מהשניים. כשיש את הסימן / בין שני מצרכים, הכוונה היא תמיד לבחור אחד. אם יש פסיק בין מצרך למצרך, תבלין לתבלין זה אומר לשים את כולם.

  27. המתכונים מעולים וקלים,
    תודה רבה.
    העוגיות שוקולד צ'יפס מצויינות, וגם הסלט בטטה עם הצ'ילי ושום מאד מוצלח.

    1. היי רחל,
      הייתה בעיה עם הניוזלטר שטופלה. אני רואה שאת הניוזלטר מיום חמישי האחרון קיבלת, נכון?
      הניוזלטר נשלח מידי שבוע, בדר"כ בימי חמישי. אם לא תקבלי יום חמישי הבא תעדכני אותי :-)
      שבוע טוב!

    1. היי סיסי,
      את מתכוונת למאפינס שוקולד ללא גלוטן?
      אין בעיה להמיר את השמן בחמאה מומסת. אם הכוונה למאפינס שוקולד שימי במקום שליש כוס שמן 75 גרם חמאה מומסת.
      בהצלחה ;-)

  28. הצטרפתי לפני שעה. כרגע אפיתי את עוגיות הקוואקר אגוזים שומשום וקוקוס – העוגיות טעימות מאוד.
    בהמשך אנסה מתכונים נוספים.
    תודה
    זהבה

    1. היי שוש,
      אני לא בטוחה אם נייר האפיה מוליך חום כמו נייר אלומיניום.
      אפשרות אחת היא לקשור את הפרגיות עם חוט או לסגור אותן בעזרת קיסם, לכסות את התבנית ולאפות במשך 40 דקות ואח"כ להסיר את הכיסוי ולהמשיך עוד כ-25 דקות.
      אפשרות שניה היא לבשל בסיר – ראי תגובתי בעמוד המתכון. התייחסתי שם לעניין הבישול.

  29. אני חייבת להגיד שהמתכונים כל כך טובים וקלים. לקחתי מפה המון מתכונים ועשיתי אותם וכולם ליקקו את האצבעות.

  30. כמשתמשת שזה עתה גילתה את האתר – נהנתי מאוד מהקלות העריכה הציורים ובכלל מתכנון האתר הזה – מאוד קל להגיע לכל מקום. גם כשאת מהססת בבחירת התפריט זהו בדיוק האתר שיציע לך הצעות נפלאות לעריכת ארוחה. עדיין לא ניסתי את המתכונים, נחכה ונראה לאחר החג. יישר כוח ובהצלחה. כתיבה וחתימה טובה – שנה טובה וחג שמח

להגיב על מור לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »