מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

גלידת פירות יער

גלידת פירות יערFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 15, 2018
Last modified:אוגוסט 15, 2018

Summary:

גלידת פירות יער שמכינים בבית מ-4 מצרכים בלבד.

גלידת פירות יער

מצרכים (3 מנות):

חצי כוס פירות יער קפואים

300 גרם יוגורט במתיקות מעודנת (BIO)

2 כפות גדושות דבש

חצי כוס (120 מ"ל) חלב ממותק מרוכז (*ניתן להשתמש בחלב מרוכז קנוי או להכין בעצמכם – חלב מרוכז ביתי)

אופן הכנה:

-טוחנים במעבד מזון או בלנדר את היוגורט עם פירות היער. מוסיפים דבש וחלב ממותק ומערבבים.

-מעבירים לקופסה אטומה ומקפיאים כ- 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

*מהכמות יוצאים כ-6 כדורים קטנים.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

44 תגובות

הוסף תגובה
  1. הי אפרת, האם אפשר להכין עם שמנת מתוקה במקום חלב מרוכז? (ושמנת חמוצה במקום יוגורט) תודה

    1. היי נאוה,
      במקרה הזה החלב המרוכז הכרחי למרקם. עם שמנת מתוקה זה פשוט יקפא לגוש אחד.

  2. שלום לך אפרת ,
    תןדה רבה על המתכונים…
    האם אפשר להחליף את הפירות יער באוכמניות?

    תודה רבה .

    1. שמת חצי כוס חלב מרוכז ממותק או שהשתמשת בחלב רגיל?

    2. השתמשתי בחלב מרוכז אבל הוספתי מעט חלב כדי לעזור לבלנדר שללא חלב לא הצליח לטחון

    3. אז כנראה שזו הסיבה. החלב הרגיל גורם למרקם להיות קשה.

  3. הכנתי עכשיו והבלילה לפני ההקפאה נורא מתוקה
    אני מקווה שאחרי שתקפא תהיה נורמאלית כיוון שכרגע זה לא אכיל…

    נ.ב. הכנתי את החלב המרוכז בעצמי לפי המתכון המצורף

    1. בגלל שהוא יותר דליל אפשר לשים 3 כפות אבל צריך לקחת בחשבון שהמרקם לאחר הקפאה ייצא קצת קשה ולא רך ו"גלידתי".

  4. בהתלהבות הכנסתי למכשיר החדש שקניתי סמוראי (בלנדר חזק אש) יוגורט ופירות יער…אני שואלת את הבעל…ואפה החלב המרוכז..עונה לא אמרתי לך שלא מצאתי😬😬😬נו…טוב…ערבלתי הכנסתי לפריזז.. אחרי 3 שעות הבאתי לו לטעום…אמר פויי חמוץ…הכנסתי שוב לבלנדר והפעם אוספתי את החלב המרוכז שהכנתי לפי המתכון…עם 2 כפות הדבש.. תקשיבו….יצא פצצה…
    אין עליך
    תודה ענקית
    ובפעם הבאה אני לא עושה קיצורים!!
    בודקת אם יש את כל המצרכים ומזנקת לעשיה…
    שוב תודה לך
    את אלופה
    ✌✌✌✌

    1. היי חן,
      לפי התגובות אפשר לשים שמנת חמוצה.
      זה לא יוצא מתוק מידי כי פירות היער חמוצים וגם כי בהקפאה המתיקות יורדת.

  5. היי אפרת,

    המתכונים שלך מעולים ישר כוח!

    האם יש לך מתכון של פאז' קינוח אישי- ארטיק קטן או קובית ארטיק משוקולד
    ששמים בברים ומחובר אליהם מקל קטן?

    1. אפשר להכין גם בלי חלב מרוכז אבל פחות מומלץ כי אז המרקם ייצא פחות רך וגלידתי.

  6. שלום… אני מאוד נהנית מהמתכונים שלך !

    רציתי לשאול אם יש מתכון של גלידת פרות יער או תותים, אבל פרווה.
    שיהיה כמנה אחרונה לסעודת שבת.

    תודה !

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר