מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

גלידת סורבה פטל אדום

גלידת סורבה פטל אדוםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
4
On ספטמבר 24, 2013
Last modified:ספטמבר 6, 2018

Summary:

קינוח פרווה מרענן, טבעי ובריא לאוהבי טעם חמצמץ מתוק

 גלידת סורבה פטל אדום

מצרכים:

300 גרם פטל אדום קפוא (ניתן לרכוש בכל סופר)

1/4 כוס מיץ תפוזים

2 כפיות גדושות אבקת סוכר

אופן הכנה:

מניחים בבלנדר את כל החומרים וטוחנים עד לקבלת מרקם של גלידה.

טיפים!

*רצוי להוסיף את המיץ בהדרגה כדי למנוע מקרם דליל מידי.

*ניתן להוסיף עוד אבקת סוכר בסוף לפי הטעם (תטעמו ותבדקו אם צריך).


אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

14 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי מיטל,
      במקום מיץ אפשר לשים מים.
      במקום אבקת סוכר אפשר להמתיק בסוכר רגיל, דבש או סירופ מייפל.

  1. היי יקירה.
    שאלה: יש לי במקפיא שקית פירות יער קפואים(קנויים)ץ את חושבת שזה יתאים?
    תודה

  2. היי שאלה- לאחר כמה זמן של הקפאה הסורבה הופך להיות כמו "קרח" או שהוא נישאר באותו מרקם של הסורבה?

    1. היי שני,
      אפשר להשאיר אותו במקפיא 3-4 שעות. לאחר מכן הוא מתקשה ומקבל מרקם של קרח.
      יום נפלא 🙂

  3. שלום אפרת, רציתי לומר תודה רבה על מתכון פשוט ונפלא! אמנם לא היה לי מיץ תפוזים אז השתמשתי במיץ דובדבנים שנותר לי מצנצנת של דובדבנים חמוצים במקום ויצא משובח!

    1. היי שני,
      לא ניסיתי אבל זה יכול להיות מעניין 🙂 כדאי רק שאלה יהיו שזיפים רכים.
      חג שמח ושנה טובה!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר