מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

בשר טחון עם שעועית ירוקה

בשר טחון עם שעועית ירוקהFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On פברואר 11, 2018
Last modified:פברואר 14, 2018

Summary:

תבשיל בשר טחון עם שעועית ירוקה,

טעים להגשה על אורז לבן, פתיתים, פירה ואפילו על פסטה.

בשר טחון עם שעועית ירוקה

מצרכים (כ-5 מנות):

1 בצל קטן קצוץ

400 גרם בשר טחון

1 שן שום כתושה

2 כוסות שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה

חצי כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים

2 כפות מלאות רסק עגבניות

כוס וחצי מים רותחים (360 מ"ל)

תיבול: כפית פפריקה מתוקה, כפית מלאה מלח וקמצוץ פלפל שחור.

אופן הכנה:

-מחממים סיר עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים כ-3 דקות, עד שמתבשל ומשנה את צבעו. מוסיפים את השום ומערבבים כחצי דקה.

-מוסיפים את השעועית הירוקה, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מים רותחים ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור.

-מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-30 דקות. מערבבים מידי פעם. לאחר מכן טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו


8 תגובות

הוסף תגובה
    1. אפשר להשתמש בשעועית שלמה אבל מומלץ לחתוך אותה.
      אין צורך להפשיר לפני שימוש.
      וכן, אפשר פשוט להכפיל את כל המרכיבים.

    1. היי מירי,
      אני מניחה שאפשר לרסק (או לגרד בפומפיה דקה) 2 עגבניות טריות גדולות.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »